Rozširujúce štúdium na IPV v Žiline
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ci má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom pre učiteľov v ZA. Mám vyštudovanú angličtinu a pred materskou som 6 rokov učila na strednej škole a rada by som si dorobila ešte druhý predmet. Premýšľala som nad dejepisom, pripadne primárnou pedagogikou alebo aj niečo iné, aby som si zvýšila šancu nájsť si prácu, s tým, že si možno budem hľadať prácu na ZŠ. Vie niekto poradiť? Aká je náročnosť a dá sa to stíhať popri deťoch? Vopred ďakujem za odpovede!
Chystá sa niekto na primárnu pedagogiku do KE? A vie niekto ako sa tam študuje? V SNV sa chodí do školy každý vikend
@milota16 Môžem sa opýtať, ako to je so skúškou z telesnej výchovy v druhom ročníku? Ja od toho sa bojím najviac.
@silviarudi ahoj este neviem som len v prvom ročníku 🙂
ahojte skusal dato na ipv rozsirujuce matiku, viete mi niekto nieco k tomu povedat? dakujem
Ahojte, zvažujem rozširujúce štúdium dejepisu, vedeli by ste mi poradiť, že kde? Rozmýšľam na ZA a Ružomberkom. Máte skúsenosti, prosím? Vopred ďakujem 🙂
Ahojte. Je tu niekto, kto študuje v KE .RŠ, prim.ped.,2.ročník?
Ahojte, ja zas potrebujem zistit, kde otvaraju tento rok rozsirujuce primarne...blizko Ziliny, alebo priamo v ziline. IPV zilina este nedala ponuku a co viem, minuly rok neotvarali :( nechysta sa niekto?
Chodil alebo nastúpi na IPV Žilina na rozširujúce štúdium matematiky?
Mám tiež záujem o rozširujúce štúdium matematiky na IPV v Žiline, ale zatiaľ tam nie je ponuka na akademický rok pre matematiku.

@milota16 to som pocula, ze skusky boli dost tazke. Ze aj dievcata, ktore uz maju vystudovanu slovencinu, neurobili skusky zo slovenciny. Matika bola desiva? Ja sa neviem rozhodnut ci ist do Ziliny, alebo Spisskej. Ale zo Spisskej nemam ziadne info, ako to tam prebieha.