icon

Skladanie na kolegyňu, ktorá má neustále atakuje

20. dec 2022

Kolegyňa odchádza do dôchodku a mame sa jej skladať na darček na pamiatku. Suma je 10€ co mi príde ozaj prehnane keď zrátam, ze je nás do 20 zamestnancov.
Mam dilemu ci dat 10 euro keďže pracovala som s nou v minulosti a vtedy bola normálna no teraz keď som sa vrátila v kuse na mňa útočí. Nič co vyslovene ja spravím podľa nej je zle atď. pričom profesijné som nad ňou. Zrejme jej vadí ze ona je u nás 10 rokov a ja som nastúpila v marci ale nemôžem za to, že profesijné som vyššie. Nechova sa kolegyňa lebo ustavične na mňa donasa veci co nie sú pravda a viac krát som sa presvedčila,že klame. Vrchná sestra aj vedenie o tom vie ale neriešia to však už končí ale mňa to uráža, že o mne niekto výprava ze som klamarka.
Vy by ste na ňu dali peniaze aj keď viete,ze niekto za mňa tie peniaze asi da?

Strana
z2
andrea_prestastna
21. dec 2022

@snazilka_bio_mamka musela skladat? Smutne ze ty si svoje peniaze zarabas sama a niekto za teba rozhoduje

luscious
Autor odpoveď zmazal
dankagirl
21. dec 2022

Nedala by som ani cent

janulka1802
21. dec 2022

Ani centom by som neprispela. Som prekvapená, koľkým viac záleží na hlúpych rečiach ako na vlastnom pocite. Neznášam faloš, hrané priateľstvá...

sima1415
21. dec 2022

Nedala by som

oranzovyvevericnik
21. dec 2022

@janulka1802 tiež pozeram...niekto ma atakuje, ohvara a ja mam drzat hubu a usmievat sa? chapem, ze toto robia nestastne a frustrovane osoby, ale ked su ludia okolo ticho, tak tomu davaju len suhlas.

slovakboy
21. dec 2022

Nie si povinná sa jej skladať na darček. Ukáž že si svojprávna a slobodná aj pred ďalšími a ľuďom okolo to aj povedz že odmietaš prispieť človeku ktorý ťa nerešpektuje. Budú si o tebe šepkať, ale budeš mat rešpekt. Buď láskavá a priateľská. Ale len keď ty chceš a ku komu ty chceš. Ak sa jej zložíš na darček a ona bude stále taká aká je, bude ti to vadiť a mrzieť ťa to.

aandrea9
21. dec 2022

Ak niekto tých 10 eur za teba dá, prispela by som určite. Občas sa treba povzniesť nad vec. Koniec koncov odchádza 🤷‍♀️

cacianka
22. dec 2022

@aandrea9 je to jeho rozhodnutie, nie moje, tak by som mu nedala, veď to je to iste

aandrea9
22. dec 2022

@cacianka to iste by to bolo, ak by nikto za autorku neprispel.

karolinakr
25. dec 2022

Určite nie..cálovat niekomu za to, že donáša..čo su všetci šiši? Ona by mala dať tebe odškodné.a sa ospravedlnit Takže nie.

karolinakr
25. dec 2022

Ale ja nerozumiem prečo v nej vyvolavate pocit, ze je jej niečo dlžna.V kolektive by som povedala, ze ma šikanovala - ak to bola pravda, tak asi každy o tom vie - a nemôžu sa na teba hnevat za to. Aj tymto vyjadriš nejaky svoj postoj krivdy voči nej.Keby mala chochmes, tak sa ti ospravedlni, zažela všetko dobré - vtedy by som sa zle citila, že som neprispela
ale taketo vnucovanie viny, ze autorka je zla, lebo nechce prispiet čarodejnici na odchod hm..👀

karolinakr
25. dec 2022

My sme mali na strednej triednu, ale čo ta vyvadzala..Tiež na mne sedela 4roky, nejake drahe pero jej kupovali za 2000, no dnes by som už naňho neprispela

Strana
z2