icon

Skúsenosti s prácou v Allianz

lienkashcj
27. júl 2020

Ahojte chcem sa opýtať dnes mi telefonovali zo spoločnosti Allianz (pobočka v Prievidzi) že našli môj životopis a dohodla som si s nimi stretnutie, ale teraz ani neviem či mám na to stretnutie ísť. Keď som sa opýtala aká práca to bude tak mi neodpovedal(pán čo volal) že pracovných pozícií majú viac...ale čo tak čítam po internete tak sú to väčšinou len pracovné pozície typu že zháňanie nových klientov(hlavne pre ľudí čo nemajú žiadne skúsenosti) a na to ja nie som. Naozaj nie som na to aby som niekoho "odžubávala" aké je to skvelé poistenie a ako to k životu potrebuje. A tiež nemám žiadne skúsenosti s prácou v poisťovníctve/bankovníctve ... takže sa obávam že to bude len takáto práca. A na to nie som, myslíte že sa mi tam oplatí ísť alebo bude lepšie zatelefonovať a ospravedlniť sa ale že neprídem lebo to nie je pre mňa?
Nechcem aby to vyznelo že znevažujem túto prácu alebo tak ale nie som ten typ ktorí bude niekomu za každú cenu niečo núkať len aby zarobil. Keďže som čítala že ak človek nezoženie určití počet ľudí tak nič nezarobí...
baby ktoré s tým máte skúsenosti vedeli by ste mi poradiť? Také čo tam pracujete/pracovali alebo mali ste takto ponuku ako ja?...
Ďakujem

Strana
z2
balintovaveronika
9. dec 2025
@nina19833

@fokuska ale to je presne tá taktika vieš, že oni povedia, že je tam viacero pozícii ale oni môžu robiť pohovor aj na vedúcu pobočky, aj na podriadenú tej vedúcej, aj na asistentku ale náplň práce je tam aj tak všade tá istá... preto to oni nepovedia do telefónu lebo vedia, že by ich 90% ľudí hneď odmietlo a keď tam prídu osobne tak ich vedia lepšie spracovať

@nina19833 takto to presne robia že do inzerátu napíšu že obsadzujeme na viaceré pozície a nakoniec je to stále zháňanie ľudí , akože väčšinou alebo napíšu že hľadajú ľudí do marketingovej firmy a bolo to OVB. Ja som robila poistovacku ale na zmluvu dva roky , ale neviem či by som šla do toho zas , mám práve dve ponuky 😭😂

Strana
z2