Stačí výpis z účtu na rekreačný poukaz?
Ahojte idem si cez zamestnávateľa uplatniť rekreačný poukaz a pri platbe kartou potrebujú nejaké potvrdenie o Tom že ten účet s ktorého sa to platilo patrí mne .. stačí mi teda výpis z účtu z banky?
Veď vo faktúre od ubytovateľa máš zaplatené. Načo toto?
Veď vo faktúre od ubytovateľa máš zaplatené. Načo toto?
@gribka1 lebo tu musí odísť z čísla účtu zamestnanca, aby to bolo čo najdôveryhodnejšie
@sisinkaaaa Áno, pokiaľ to bolo platené z účtu alebo kartou, treba doložiť k tomu výpis z účtu. Účet musí byť toho, kto si uplatňuje rekreačný príspevok a na koho je faktúra vystavená. Pripadne ak ide o manželov, účet môže byť jedného z nich, pokiaľ majú bezpodielové spoluvlastnictvo. Iná výnimka neexistuje.
@sisinkaaaa Áno, pokiaľ to bolo platené z účtu alebo kartou, treba doložiť k tomu výpis z účtu. Účet musí byť toho, kto si uplatňuje rekreačný príspevok a na koho je faktúra vystavená. Pripadne ak ide o manželov, účet môže byť jedného z nich, pokiaľ majú bezpodielové spoluvlastnictvo. Iná výnimka neexistuje.
@anonym_1bb1a2 a ak to zaplatim v hotovosti aky doklad okrem faktury je este treba
@anonym_1bb1a2 to moze byt zaplatene aj z manzelovho uctu, ak ja si uplatnujem poukaz?
@anonym_1bb1a2 a ak to zaplatim v hotovosti aky doklad okrem faktury je este treba
@anonym_9c817e príjmových pokladničný doklad
@anonym_1bb1a2 to moze byt zaplatene aj z manzelovho uctu, ak ja si uplatnujem poukaz?
@jajamalka áno, ak ide o spoločný účet manželov a teda máte bezpodielové spoluvlastnictvo, resp. ak ti zamestnávateľ na ten účet posiela aj výplatu.

@sisinkaaaa áno, mal by stačiť výpis
Rekreačný u nás vo firme sa dal preplatiť , len ak bol majiteľ účtu ten, ktorý si uplatňuje
Ale neviem, či je to tak aj zo zákona
Píšem osobnú skúsenosť