icon

Tetovanie a piercing - práca v banke

31. máj 2025

Dobrý deň myslíte si že by to vadilo na tuto pracu? Mam piercing v nose na boku, kruzok. A tetovanie na hrudi jemne ale da sa v pohode skryt oblecenim. Ci este stale su nejake predsudky? Piercingu sa nechcem vzdat, mam ho 6 rokov

Strana
z2
maranco
31. máj 2025

V Bangladéšskej aj v Indickej pobočke banky to nevadí.

pribinak
31. máj 2025

Predsudky? Neviem či sú to zrovna predsudky, proste sú pozície kde sa to jednoducho nehodí

Žila som v zahraničí a nikdy som nevidela pracovníka banky s piercingom v nose

autor
31. máj 2025
@maranco

@maranco vtipny ste 😃

autor
31. máj 2025
@pribinak

Predsudky? Neviem či sú to zrovna predsudky, proste sú pozície kde sa to jednoducho nehodí

@pribinak tak ale nie je to nic hrozne a myslim si ze vo viacerych poziciach sa to nehodi a ludia to maju a vie to vyzerat aj elegantne, je to taky maly zlaty kruzok 🙂 kazdopadne fotku v zivotopise mam a buduci tyzden mam pohovor tak si to museli vsimnut

pribinak
31. máj 2025

Tak držím palce

zuzanockamt
31. máj 2025

Dnes je už našťastie trochu iná doba a toto by už mohlo byť v pohode. Videla som už slečnu v banke s tetovaním na ruke.

autor
31. máj 2025
@pribinak

Tak držím palce

@pribinak dakujem 🙂

autor
31. máj 2025
@zuzanockamt

Dnes je už našťastie trochu iná doba a toto by už mohlo byť v pohode. Videla som už slečnu v banke s tetovaním na ruke.

@zuzanockamt presne, dnes maju tetovania aj lekari..doba sa posuva ale samozrejme su pozicie kde to je vyslovene zakazene ale toto konkretne som nenasla nikde zeby to bolo zakazane v banke, preto sa pytam ci ma niekto skusenost

zuzanockamt
31. máj 2025

Vždy sa to dá zamaskovať, dnes majú tetovanie aj ľudia na významných postoch, vojaci vo vyšších funkciách, policajti, lekári, atď. Nič to nehovorí o vedomostiach, skúsenostiach, odbornosti daného človeka. Len prízemný, jednoduchý človek to vníma ako prekážku

autor
31. máj 2025
@zuzanockamt

Vždy sa to dá zamaskovať, dnes majú tetovanie aj ľudia na významných postoch, vojaci vo vyšších funkciách, policajti, lekári, atď. Nič to nehovorí o vedomostiach, skúsenostiach, odbornosti daného človeka. Len prízemný, jednoduchý človek to vníma ako prekážku

@zuzanockamt hlavne starsia generacia to stale vnima ako nieco zle, ze to maju kriminalnici. Ja si myslim ze pokial clovek nevyzera ako Separ vsetko je v poriadku 😆

zuzanockamt
31. máj 2025

Áno, v bežnom pracovnom svete nie je dobrý žiadny extrém. No jedno, dve, tri tetovania na ruke by nemali byť prekážkou.

gab1sol
31. máj 2025

Kolegovia majú tetovanie… Samozrejme, žiadny extrém (napr. poterovaná tvár,…), ale majú. A ešte ak sa dajú decentne zakryť, nie je problém.

Čo sa týka piercingu, kým som pracovala na pobočke, kolega si svoje tunely v uchu musel dávať dole a dať si tam výplň telovej farby. Ale to bolo v roku 2011-2012.

Prekážkou by to podľa mňa nemalo byť, ale môžu od teba vyžadovať, aby si si ho počas pracovnej doby dávala dolu.

niqua
31. máj 2025

Uz som videla aj dreadatu pracovnicku v tatra banke...normalne za stolom sedela a riesila ucty, uvery, dds...

pr85
31. máj 2025
@maranco

@maranco obliecť si sari a bude môcť prijať a s piercingom.

autor
1. jún 2025
@pr85

@maranco obliecť si sari a bude môcť prijať a s piercingom.

@pr85 a potom ze preco mladi ludia idu prec zo Slovenska ked su tu taki neprajni ludia co si myslia ze su vtipni ale maju humor 15 rocneho tinedzera 🙂 vas komentar je absolutne nepodstatny, tak isto aj ako toho pana ktoremu ste odpovedali

olga_hurajova
1. jún 2025

Naša privátna bankárka v TB má piercing v nose a funguje v práci normálne

vev82
1. jún 2025

Nepracujem síce v banke, ale na pozícii a na mieste, kde by ma pred par rokmi nezavolali ani len na pohovor. Mam viacero piercingov na tvari a nevadi to ani vedeniu, ani tomu uplne najvyssiemu. Nevadi to klientom, ziadna poznámka nikdy. A to sme jedna dlhoročná, konzervativna firma. Doba sa meni, nastastie 🙂 neverim ze im bude vadit jemny piercing a tetovanie na hrudi. Drzim palce

autor
1. jún 2025
@vev82

Nepracujem síce v banke, ale na pozícii a na mieste, kde by ma pred par rokmi nezavolali ani len na pohovor. Mam viacero piercingov na tvari a nevadi to ani vedeniu, ani tomu uplne najvyssiemu. Nevadi to klientom, ziadna poznámka nikdy. A to sme jedna dlhoročná, konzervativna firma. Doba sa meni, nastastie 🙂 neverim ze im bude vadit jemny piercing a tetovanie na hrudi. Drzim palce

@vev82 dakujem 😊

rikarika
1. jún 2025

Za mňa je to absolútne cez a nechutné. Nepáči sa mi ani piercing ani tetovanie a v profesionálnej oblasti už vôbec.

zuzanockamt
1. jún 2025
@rikarika

Za mňa je to absolútne cez a nechutné. Nepáči sa mi ani piercing ani tetovanie a v profesionálnej oblasti už vôbec.

@rikarika To je len tvoj názor. Ako to ovplyvní vedomosti, skúsenosti danej osoby?

autor
1. jún 2025
@rikarika

@rikarika bola by som zvedava keby vam nedajboze treba pomoct a prisiel by k vam potetovany lekar alebo pravnik ci by ste ho poslali prec 🙂
Dnes je proste ina doba, pochopte to uz niektori prosim 😆 samozrejme vas nazor vam neberiem ak vam to pride nechutne, mne napriklad pridu nechutni ludia co odsudzuju 😉

rikarika
1. jún 2025

Autorka- teba bežné ošetruje potetovaný lekár či zdravotná sestra???
Radšej sustred sily a energiu na fyzickú aj psychickú kondičku....inak mi je suma fuk kde čo máš a nemáš potetované.😁

procrastique
1. jún 2025
@pribinak

@pribinak Stačí prísť do Fínska, uvidíš tetovanie aj na ksichte , rozťahováky v ušoch atd atd :D Iný kraj iný mrav :D

Ale hej, na svk ani celkovo v "západnom " svete to moc do úvahy neprichádza.

tim23
1. jún 2025
@rikarika

Radšej sustred sily a energiu na fyzickú aj psychickú kondičku....inak mi je suma fuk kde čo máš a nemáš potetované.😁

@rikarika ja mám modrovlasú sestričku s tetovaniami a je to tá najmilšia zdravoťáčka akú som doteraz stretla

autor
1. jún 2025
@rikarika

@rikarika ano mam potetovanu zubarku ktora ma cele ruky potetovane, sestriciek vela tiez poznam potetovanych a mam rodinu v zdravotnictve a tiez maju nejake tetovania, dnes to prekazkou nie je

zuzanockamt
1. jún 2025
@rikarika

@rikarika Áno, je to v dnešnej dobe normálka.

rikarika
1. jún 2025
@tim23

@rikarika ja mám modrovlasú sestričku s tetovaniami a je to tá najmilšia zdravoťáčka akú som doteraz stretla

@tim23 super.....aspoň sa tetovači nemusia báť že prídu o prácu...😊

zuzanockamt
1. jún 2025
@rikarika

@tim23 super.....aspoň sa tetovači nemusia báť že prídu o prácu...😊

@rikarika Tetovači 😂😂😂🤦🤦🤦

autor
1. jún 2025
@tim23

@tim23 taka sestricka je velmi zaujimava a nezvycajna, a to nam na SK chyba, keby nejake dieta uvidi taku sestricku tak si pomysli ze je z rozpravky a to je podla mna velmi pekne 🙂

autor
1. jún 2025
@zuzanockamt

@rikarika Tetovači 😂😂😂🤦🤦🤦

@zuzanockamt pani nam tu ide nieco hovorit ale ani nevie ako sa to povolanie nazyva 😆 to je uz o niecom

Strana
z2