icon

Aké vianočné darčeky dávajú zamestnávatelia?

19. nov 2023

Dobrý večer, aky Vianočný darček vám dáva vás zamestnávateľ, teda okrem financií? Ďakujem

zanka777
20. nov 2023

Nič..... Doslova a do písmena nám nedáva absolútne nič ani cent navyše žiadne víno žiadnu poukážku jednoducho žiadne poďakovanie na konci roka za vykonanú prácu.....

babatkoo
21. nov 2023

@katarinaforever zial ano, a to spravujem/strazim peniaze tohto statu 🙂

tom_i
21. nov 2023

Ani financie ani darček.

tom_i
21. nov 2023

@katarinaforever my sme minulý rok dokonca medzi sviatkami boli v práci, aby "všetci" dostali dotácie, stovky zmlúv denne rukami (počas dovolenky) s tým, že budú odmeny a náhradné voľno. A bolo veľké trt. Hneď po novom roku sme nastúpili na nový systém evidencie, takže v ruke 300 stranový manuál a babo raď. Mne na tom ich slávnom "call" centre už ani telefón nebrali 😁 a keď áno vždy upozornenie, že pani to sa nahráva a ja, že veď nech počujú čo vymysleli páni a dámy od stola. A to sa teším na toho ročnú uzávierku.

katarinaforever
21. nov 2023

@tom_i Ježiš 😂 no ja som zvedavá čo bude po zmene vlády - možno nám tiež dajú trt makový 🙂)

charlottelavender
21. nov 2023

Okrem financií žiadne

tom_i
21. nov 2023

@katarinaforever nám dala po 3 roky trt tá vraj najlepšia na svete, takže mi to je už jedno.

saxana000
21. nov 2023

Vecierok kazdy rok s partnermi a detmi s otvorenym barom teplym jedlom kolacikmi obalka od sefa a vzdy mila pozornost od sefovej BF papucky welnes na 2 hodiny alebo Rituals sada kazdy rok nieco ine.podobne firemne stretnutie mavame este aj v lete zase s letnou obalkou.ale nas je malo je to take rodinne..

ptvw
21. nov 2023

Nič nedával ani len cent navyše

sono2
21. nov 2023

Bude večierok klasicky a diaľničná známka AT

linalinabizu
21. nov 2023

V súčasnostnom zamestnaní ,nič ,ani prianie ani poďakovanie 😔.
V minulých to boli aj odmeny ,aj večierky , aj darčeky ... čochvíľa idem na materskú a už hľadám novú prácu , nakoľko súčasná sa zatvára ......to je výhra 😅

valeria_h
21. nov 2023

Máme 13ty plat.

chillibubble
21. nov 2023

u nas nic a za vecierok pytali 35€. odmeny mame 2x do roka ale ich sucet neda dokopy ani jeden cely plat. 13.-ty plat nemame.

dadulkaf
21. nov 2023

Každý z firmy každý rok kolekciu.

irusa
21. nov 2023

Ani financie ani darček.. Hrabe len pre seba

karolinakk
21. nov 2023

Odmeny, vianočný večierok a box s cokoladmi, medom, udeniny a male vecicky. (Korporat)

slavkadi
21. nov 2023

Vianočný večierok s tombolou, jeden deň na Mikuláša káva a nápoje zadarmo zo všetkých automatov čo máme vo firme, jeden reklamný predmet s logom firmy ( dáždnik, termoska, šiltovka).

jabuducanevesta
21. nov 2023

Nic

kikushaa
21. nov 2023

Dostavame prd barani, na odmeny uz dlho nevydalo, naposledy minuly rok ked to mali dane zakonom aj to bolo 500 v hrubom 🥹😂😂😂

eva31eva31
21. nov 2023

Žiadne,robím na SP a počas vianoc je najviac práce a ani vianočné známky si nezaslúžime😥😥

h2
21. nov 2023

Okrem peňazí nám majiteľ firmy každému dá fľašu (alebo niekoľko fliaš) domácej pálenky. Je to v pekných fľašiach s vlastnou etiketou, takže to máme doma uložené na polici medzi zbierkou ostatného darovaného alkoholu, ktorý nepijeme. 🙃 Okrem toho dostávame jeden deň voľna, ktorý sa ráta, ako keby sme boli v práci (čiže nestojí ma deň dovolenky). To mávame namiesto vianočného večierka, ktorý sme predtým mávali, ale raz bol šéf odcestovaný, tak ho zrušil a dal nám deň voľna. Každému to vyhovovalo, tak sme pri tom zostali.

ptvw
21. nov 2023

@h2 to je super to voľno

ramona7
21. nov 2023

Ja som jediný zamestnanec a mám 22.12. narodeniny, minulý rok som dostala darčekový kôš..
Teraz sa budem pýtať ohľadom vianočných prémií 😅, keďže šéfko s tým nemá asi skúsenosti

lily39
21. nov 2023

Vzdy kazdy rok mame volno uz od 20.12.- s tym,ze mi to nejde z mojej dovolenky ale mam to platene ako by som bola v praci- sefinko vravi - ze to aby si stihli zeny doma "poriadit" 😁 pred vianocami nie je snad nic lepsie .... potom ideme do prace az po troch kraloch- ale keby 6.1 padlo napriklad na stvrtok-tak ideme do.prace az v pondelok-lebo zas nebude sa na jeden den zapinat kotol v praci.
Potom mame odmeny ale tie nam napriklad posiela hned na zaciatku decembra - aby sme stihli aj nieco pokupit z nich.
Vianocny vecierok s tombolou kde kazdy nieco dostane-ked len malickost.
Poukazka do kauflandu.
Firemne veci- hrnceky, kalendar,notesy...

qwert87
21. nov 2023

Ani u nás veru nič. Ak nerátam nejakú deku, dáždnik, či šatku s logom firmy. Nikdy sme financnu hotovosť nedostali, ani pri jubileach, svadbe, alebo keď sa mi deti narodili.

mooonika1975
21. nov 2023

@babatkoo presne , štátna správa nič

rebeka25
21. nov 2023

@babatkoo ok darčeky nie, ale odmeny potesia viac ako sampanske a tricko

ibrunova
21. nov 2023

Štát-nič, kapustnicu si zorganizujeme sami a aj si ju zaplatíme. Odmeny radšej pomlčím.

nikaeli
21. nov 2023

žiadny.. max ak kapustnica zo sociálneho fondu v priestoroch školy.. minulý rok sme dostali vitamíny (tiež zo soc.fondu) 🤷🏻‍♀️

nivea123
21. nov 2023

Nič x nič. Súkromník. Od školy prvá práca, som tam 10 rokov, až sa čudujem, že niekde sa niečo dáva 🤭môj chodí z vianočného večierku nabalený, minulý rok čo si pamätám vína, kniha, diar, pera, zapaľovače, oblečenie na celý rok(dobre, to musí dať, ale aj tak sa z neho tešil 😀) a kadečo ešte. A samozrejme 14.plat.