icon

Vtipné a strašné príhody z pohovorov

18. jan 2022

Ahojte, máte nejaké vtipne alebo strašné príhody z pohovorov? Ja som bola asi na dvoch v živote, na jednom sa ma pýtali, či tie vlasy sú moje :D som tam doteraz… :D ale chystám sa na ďalšie v blízkej dobe asi, tak aby som vedela na čo si mám dávať pozor. Dakujem za tipy 🙂

Vtipné a strašné príhody z pohovorovVtipné a strašné príhody z pohovorovVtipné a strašné príhody z pohovorov
Strana
z3
dankuk
22. jan 2022

@squ1rrel cudujem sa, co si ludia dokazu obut. Zamestnanec firmy, s ktorou sme zdielali kancelarske priestory, nosil papucky so zltym brbolcom a nohy si vykladal na stol. 😄

tara
23. jan 2022

@saja1 ľudia nevedia, kam sa kategoricky zaradiť. Niekto si myslí, že začiatočník má vedieť len oramovat tabuľku a pod. Preto si píšu pokročilý a odvážlivci aj expert. U nás v práci sú experti na excel doslova a keď ich vidím, čo dokážu a čo dokáže excel samotný, tak som si myslim, že pokročilý užívatel nie som ani ja a to viem z excelu fakt rôzne funkcie, vzorce a pod.

laska86
10. apr 2022

@miriam11 samaa zima⛄⛄

norikaro
10. apr 2022

@tara presne ako pises, toto aj ja som mala skusenost, ze word, excel, ze pokrocily a nakoniec nevedel clovek dokopy nic akurat tak pisat a ulozit dokument, akoze to som nevedela ci sa mam smiat ci plakat

tiika
10. aug 2022

@79zuzana a aký je teda správny preklad “hot dog”? 🧐😏 .. no ale v anglicky hovoriacich krajinách to môže byt celkom sranda, .. prosím si jedného horúceho psa😅.. niečo ako u nás osie hniezdo

Strana
z3