icon

Vtipné a strašné príhody z pohovorov

18. jan 2022

Ahojte, máte nejaké vtipne alebo strašné príhody z pohovorov? Ja som bola asi na dvoch v živote, na jednom sa ma pýtali, či tie vlasy sú moje :D som tam doteraz… :D ale chystám sa na ďalšie v blízkej dobe asi, tak aby som vedela na čo si mám dávať pozor. Dakujem za tipy 🙂

Vtipné a strašné príhody z pohovorovVtipné a strašné príhody z pohovorovVtipné a strašné príhody z pohovorov
79zuzana
20. jan 2022

@dadka_bb onion rings sú cibulove krúžky. Preklad že cibuľa zvoní, je asi ako, že hot dog je horúci pes 😜😜😜

basska_b
20. jan 2022

Ja som tiez sla na pohovor a vypila som pred tym pol litra zeleneho caju. Cesta autobusom na druhy koniec mesta trvala 45 minut, samozrejme, zacal sa hlasit mechur. Kedze som isla dost na tesno casovo, nechcela som tam este traposit, ze kde mate WC. Nic rozumnejsie mi nenapadlo, ako sa vycikat za takymi krikmi...
pohovor prebiehal super a ked sme sa lucili a postavila som sa, zdesene pozeram - Preboha, preco je ta calunena stolicka mokra?? Rychlo som ju zasunula, vycuvala z kancelarie a vonku som si siahla na suknu. Cela bola mokra, ocurana...
Ako sa vravi, ked vas okaka vtak, budete mat stastie... tak ja som sa ocurala a tiez som mala stastie, job bol moj :D

dadka_bb
20. jan 2022

@79zuzana jej moja dakujem🤭🙈🙈 bohes ja ze cibulove nausnice, ale tak cibula zvoni je super. Ale totalne ma to zmiatlo lebo aj zvoní je spravny preklad🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

evaachesa
20. jan 2022

Raz som bola svedkom jedného pohovoru kvôli absolventskej praxi.... dievča malo v krátkosti povedať niečo o sebe: "nemám frajera teraz, chodím rada na diskotéky a do barov" 😳😳😳😅

basska_b
20. jan 2022

@gubcikova Zaplatit cestu 😆 moj muz mal pohovor s niekym z opacneho konca SR, tusim Humenne alebo Snina - a prisiel uplne zdrveny domov, ze: "chudak, on vstaval o stvrtej rano a cestoval 7 hodin do Bratislavy... potom nam volal, ze sa nevie z hlavnej stanice k nam dostat, tak kolega po neho isiel... ale na tom pohovore uplne vyhorel, ndmozeme ho zobrat. Ale je mi ho tak luto, ze siel taku cestu kvoli tomu."

17alexis
20. jan 2022

Mna sef pri zvitani pobozkal na lica. Cumela som ako puk. 😄😄😄 O par mesiacov neskor mi vravel, ze sa hanbil mi zavolat, aby ma pozval na pohovor a mal hroznu tremu pocas stretka lebo ma velmi chcel (do prace). 😁😁😁

basska_b
20. jan 2022

@evaachesa dobre dala baba... u nas hladali sekretarku na pol uvazku a ked nakoniec vybrali jednu, hovorili "to bola jedina, co vedela povedat dve suvisle vety" 😆

sticker
marcellka32
20. jan 2022

Do firmy nastúpila brigadnicka, mala len kontrolovať nejaké údaje v Pc (vedela, čo bude robiť), o 2 hodiny vstala od stola a oznámila, že odchádza, že ju to už nebaví 🤣🤣🤣 inak bavím sa nad príhodami, píšte ďalej

evaachesa
20. jan 2022

@basska_b hej hej ja som myslela že si cvrknem 😂

gubcikova
20. jan 2022

Raz pán prišiel na pohovor,mal vyplniť dotazník.Na konci každého dotazníka bol krátky test ako dopln abecedu a matematika ľahké príklady na +,-,x,: .Pán vyplnil dotazník a odovzdával v tom mu manažér hovorí že ho poprosí aj ten test tam doplniť.Jeho odpoveď :nemám tu okuliare a nevidím na to .😂🙈 Všetko bolo rovnako veľké písmo

emm_i
20. jan 2022

Ešte som si spomenula na 1 pohovor. Tiež brigáda do zmrzlinoveho stánku. V deň pohovoru nás vybral 3, zaviezol nás do stánku, že nám ukáže, kde budeme robiť. Vyzeralo to tam fakt zle. Vtedy nám dal do ruky mop a čistenie, že si to máme vyčistiť, lebo zajtra robíme. Jedna baba odišla. Potom som ľutovala, že som neodišla tiež, keď som zbadala staré navlhnuté kornutky, na ktoré povedal, že "veď sú dobré, tie predáme!" 🤢🤢

krasneleto
20. jan 2022

@dadka_bb cibulove kruzky

opica_skorica
20. jan 2022

@gubcikova pracovala som i s osobnými údajmi, ale pri jednom vyplnenom dotazníku som zostala civieť na kolónku titul.
Bolo tam napísané:
Chlap.
🤪🤪🤪🤪🤪

vevesh
20. jan 2022

@opica_skorica pri vyplnovani medzinarodneho dotaznika pri slove Sex odpoved "uz som dlho nemal" 🤪🤪

tamvtme
20. jan 2022

Hladala.som prvu pracu po skole, pozvali ma na pohovor, bola to nejaka asistentska pozicia, vyzadovali do zivotopisu aj foto....prisla som tam a pan ostal ocividne zaskoceny...po par otazkach mu to nedalo, pozera na mna, pozera na zivotopis, a konstatuje - na foto nemate cervene vlasy, je to neaktualna fotka. Pozriem na papier a vravim mu - a nebude to tym, ze to mate vytlacene ciernobielo? 😝 takeho cerveneho chlapa od hanby som este nevidela. Samozrejme ma.nevzali, ci koli cervenym vlasom alebo jeho hanbe, neviem😅😅😅

evaachesa
20. jan 2022

@tamvtme 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

de_zi
Autor odpoveď zmazal
lenka_vi1
20. jan 2022

@miriam11 Tak toto je úplne super!

tara
20. jan 2022

Ja som išla na pohovor, kde vyžadovali excel pokročilý, kontingencne tabuľky a pod. Prišlo nás tam cca 20. Išla som prvá, dostala som vypracovať kontingencnu tabuľku. Urobila som, potom ešte rozhovory a mal ísť ďalší dnu. Vysla som na chodbu a uchádzači sa má pýtajú, že čo bolo, čo sa má tam pýtali. Tak som povedala a zrazu začali všetci googlit, čo sú kontingencne tabulky. Potom polovica z nich odišla...Prijali ma a mali sme nastúpiť dve. Tá druhá neprišla, tak sa pýtam šéfky, že či som nastupila sama? A ona že áno, lebo že bolo náročné vybrať ešte niekoho, keď im z ničoho nič odišlo z pohovoru 10 ľudí🙈🙉🙊

masinka
20. jan 2022

@tara ja ked som bola na pohovore, tiez sa ma pytali ci viem spravit "pivot tables" a teoreticky postup ako na to.... robim tam 7 rokov a doteraz som ziadne kontingencne tabulky nerobila 😀

beronsche
20. jan 2022

@masinka ja som tak bola na pohovore do prace, kde bola hlavnou podmienkou pokrocila anglictina. Dokonca sme v ramci pohovoru pisali v ang. esej.. Pracovala som tam vyse 1,5r a nepotrebovala jedinu vetu v ang. povedat.. 😂

vevesh
20. jan 2022

@tara si mi pripomenula- na pohovore bola pozadovana aktivna znalost aj-nj, prislo nas 35 na pohovor. Na uvod dali lahky preklad z aj. Prvych 5 vstalo. Potom dalsi odborny preklad z nemciny - dalsich 10 vstalo. Potom isla prva dnu, ked vysla von, tak vsetci " no, co ako bolo"...a ona, ze mali pohovor v anglictine. Dalsie styri sa zdvihli. Druha som sla ja- mala som pohovor v oboch jazykoch- ked som vysla von a povedala im, dalsie 2 odisli so mnou. Medzi tym opravili testy a dalsi 4 nepresli a tak im tam zostalo 10 ludi🤪🤪🤪

cailinevelyn
21. jan 2022

vo firme, kde som pracovala hľadali asistentku riaditeľovi, ktorý pôsobil v SR a Rumunsku paralelne, takže tam sa ozaj vyžadovala, aj komunikácia v AJ a bol ozaj problém nájsť vhodnú osobu. V deň pohovoru mi volala známa, že sa tam hlási jej sestra, či nejako nezaintervenujem, že baba pracovitá schopná atď. Reku OK, keď viem pomôcť, pomôžem, daj mi meno, veď baba vydatá, iné priezvisko, ako mojej známej. Na pohovoroch mali akurát prestávku, tak hovorím personalistke, že taká a taká sa hlási, či neprižmúria očko a tá personalistka na mňa vyvalila oči, že sa po napísaní anglického testu zdvihla a už ani počkala na osobné rozhovory... A ja som sa cítila ako debil, že ako vysvetlím známej, že ju nevzali...

basska_b
21. jan 2022

@cailinevelyn Toto je neprijemne, ked clovek niekoho odporuci, kamaratka a zaroven moja kolegyna odporucila svoju sesternicu a ta vyhorela na pohovore ako sviecka... lebo sa jej pytali,ze v tejto firme co ste robili? Taky europrojekt. A o com bol ten projekt, co riesil? Nic... netusila 🙈

guiseppinka
Autor odpoveď zmazal
lenka_vi1
21. jan 2022

@basska_b nemusela to nevedieť ale možno ju tak ovládol stres že "zamrzla". Nie každý sa vie so stresom na pohovore vysporiadať. Skôr by bolo ľúto tej slečny.

basska_b
21. jan 2022

@lenka_vi1 Vies co, mohlo byt... lebo ten pohovor bol v anglictine, cize dost narocne to bolo, bol tam taky vyssi sef... Kamoska sa citila trapne, lebo ten vyssi sef na nu pozeral cez prsty kvoli niecomu a toto sa pridalo

masinka
21. jan 2022

@cailinevelyn
@basska_b ono to odporucanie niekoho je vzdy take nevdacne, ja som odporucila kamaratku, na pohovore boli z nej uplne uneseni, ale ked jej povedali aky ponukaju plat, tak ich ona poslala dakam

guiseppinka
21. jan 2022

Este raz to napisem, lebo pozeram, ze mi odoslalo skor.

Poslala som zivotopis, do 20 min reakcia a prva otazka, ze ci viem ako to je daleko a som ochotna dochadzat. Dosla som na pohovor, personalistka skoro zletela a tiez mi trebalo strasne na zachod, tak mi sla ukazat, kde je wc a cestou ma predstavovala ako novu kolegynu v druhom meste. Som kukala jak puk. Vzali ma a neskor som sa dozvedela, ze moja kolegyna mala bezne x hodin nadcasov (nepreplacane) a ked dals vypoved sekretarka na centrale a do 2 tyzdnov mali novu, tak povedala sefovi, ze bud jej niekoho da alebo dava vypoved. Kedze som bola jedina, ktora sa hlasila na tu pobocku, tak ma vzali hned. Mala som mega stastie vtedy...

saja1
22. jan 2022

@tara excel na pohovore ma zabija. Kazdy si napise do zivotopisu "expert", ked sa ho spytam co pouziva, uplne samozrejme ze kontingencne tabulky. A ked mu dam najjednoduchsi priklad tak netusi co s tym 🙉