Výsmech za prácu. Ako mám reagovať?
Baby ako by ste reagovali , keby sa vám vysmievajú za robotu, že oni by to v živote nerobili ? A načo také robím ...
Pracujem v sklade , kde majú bizu, bytové doplnky, práca má na moje počudovanie baví ,narobím resp.nachodim sa ,okolo 25 000 krokov , ale!!!robím kedy chcem, keď chcem ísť na rannú idem na rannú , keď na obednú idem na tu ..prípadne nejdem vôbec...
Dieťa mi nezobrali do škôlky , tak keď mám manžela doma tak idem ja...
Ozaj je to hanba robiť v sklade? Mám strednu , mám maturitu , aj na vysokú chcem ísť ale môj muž pracuje na 3 smeny , nemôžem ísť pracovať vo svojom obore , kde home Office neexistuje...že načo som študovala ,keď robím teraz toto🤷
Každý hrá s takými kartami akými moze , či?
A zarobím ,čo je pre mňa hlavne , mužova výplata nám síce pokryje všetko ale ono v dnešnej dobe , mať naviac nie je na škodu ..🤷
to sa hovorí aj o fast foodoch, že tam robia len ľudia s povinnou šk.dochádzkou no nie je to pravda, aj študenti, aj vysoké školy, aj s maturitou, aj dôchodci..
Kašli na takých obmedzenych ľudí, čo sa ti vysmievajú. Žiadna slušná práca nie je zahanbujuca, ani podradna. Keby nebolo takých smetiarov napríklad, tak nás odpadky zasypu...A tiež možno na nich niekto pozerá, že aha aká podradna robota.
Keď ta práca baví a ešte dokonca máš aj takú super pracovnú dobu, vôbec nerieš, čo taraju iní ľudia.
To nemyslíš vážne...to akými ľuďmi sa ty obklopujes? ...si nezaslúžia mať ťa vo svojom okolí.hanba je keď môžeš pracovať a nepracujes lebo si lenivá...žiadna práca nie je podradna...je to puzzle ktoré do seba zapadá...keby sa nevynasalo smeti tak sa rozmnožia choroby...potkany...atď...teda práca pre smetiara...lekára...deratizera.rob to čo ti vyhovuje...ak nie hľadaj lepšie...je to o nastavení človeka.
Ja mám lukratívnu prácu....a popri robote ešte dve aktivity z ktorých profitujem ale robím ich hlavne kvôli psychohygiene.ale ver že ak by prišlo k tomu že prácu nemám a potrebujem tak nepohrdne skoro žiadnou...a nepovažovala by som sa za menejcennu...
...zeriavnicku by som robiť nemohla😉
Mila autorka, to, co tebe hovoria ludia vypoveda iba a len o nich, nic o tebe. Je skvele, ze pracujes, ze ta praca dokonca bavi a dostavas za mzdu, ktorou prispievas do rodinneho rozpoctu. A pracovna doba je parada,mnohi mozeme o takej iba snivat. Cize odpalkuj kazdeho protiotazkou...ci sa uskieva, ked chodi do prace,lebo ty ano, pretoze ta bavi👌🙂vela zdaru!!!
Kolki by chceli taku pracu, co ich bavi, uzivi a da sa sklbit s rodinou.. asi zavidia...
Mam VS a robim upratovacku. Akoze prevadzkujem ubytovanie, ale realne, 90% casu robim upratovacku. Najviac hotovi su z toho svokrovci, ti to nepovazuju ani za pracu, beru to tak, ze si valam sunky doma, resp. robim nieco podradne.. Absolutne neriesim. Som si panom svojho casu, zarobim dost na to, aby sa nam s muzom slusne zilo, som doma, ked je to potrebne, ked sa bolo treba starat o dieta a pod..Moj muz v zivote nebol na OCR a pod. Vyriesim aj vsetko okolo domu a pod.. Vyhovuje nam to takto, vsetci sme spokojni, takze druhi ludia ma absolutne nezaujimaju..
Tiež si idem v zahraničí trochu štúdium do skladu.
Nechápem čo na tom je?
Hanbit sa maju ludia, co sa ti vysmievaju. A co ze robis v sklade? Aj keby si zachody umyvala si pracovita, chces len to naj pre svoju rodinu a to je to hlavne, nie co si myslia iny ludia, ktoei by sa mali pozriet hlavne na seba.
Podstatne je, ze ta to bavi a si tam spokojna, neries vobec, co hovoria ini. Ta flexibilita je pri malom dietati na nezaplatenie.
@adkoalauri keby povies, ze spis so sefom, asi by to bolo atraktivnejsie 🤣 ja mam pocit, ze neska ludia ozaj riesia neriesitelne, preto zaklad je mat u riti take reci
práca v sklade je super nechápem, kto sa na tom smeje. ja by som. takú prácu brala 👌😍
Fakt ze UBOHE... Co keby sme sa zacali vysmievat smetiarom? Aj ti su pre nas doleziti. Ved ako by to tu vyzeralo keby sme smeti vyhadzovali bars kde. Vsetky povolania su dolezite 😉
Smiať sa z tohto smeje len hlúpy človek. Smiať sa z toho do akej práce chodíš? Každá práca je potrebná aby stat fungoval.
Vymyslí si nejakú veru ktorou človeka odpinkas a schladis a ďalej nerieš. Pozri teba práca baví čo je super, vieš koľkí chodia do práce ktorá ich nebaví a hneď ráno majú už nervy..? Možno zarobia viac, možno to nieje sklad.. ale za akú cenu?
Nerieš neprajníkov, rob čo ťa baví, ty vieš prečo to robíš 😉👍
Z vlastnej skusenosti.. 20 rokov som strávila v rodinnej firme , robila som mzdy, pokladňu, komplet personalistiku.. potom materská, nastúpila som do skladu s kvetmi, tam 3,5 roka a na rok a pol som zakotvila na zvarovni na víkendovke, kde som zvarala dvere na auta .. a prežila som.. potrebovala som cez týždeň voľno, tak som robila cez víkendy.. žiadna hanbí,ani odsudzovanie.. ťažká práca a dobrá životná skúsenosť ..
noaaa? ja som nechala VS, (mlada, hlupa😅), a isla robit na lod chyznu. Umyvat hajzle. Chapes. A co, ze cela rodina ma tituly len ja nie, pohucali a uz je to ok a ja sa za to nehanbim. VS si mozem dokoncit kedykolvek.
Neviem k čomu je tato diskusia. Veď je to práca ako každá ina a už vobec nechápem výsmech okolia. Keď ta práca baví (ale aj keby nebaví), tak by som ani nereagovala na sprosté komentáre sprostých ľudí. Normálny človek sa na tom nebude smiať aj keby si len upratovala. Co ich vobec do toho. Veď každý musíme niečo robiť a nemôže byt každý riaditeľ alebo manažér.
Ja som v zahraničí už s dvoma skončenými vš mala prácu, ktorá zahŕňala aj každodenné upratovanie. Stále lepšie ako sedieť doma a čakať na manžela. Považujem to za dobrú skúsenosť,nemáš sa vôbec za čo hanbiť.
A teda prácu v sklade by som znova brala, ja snívam o robote v galanterke s vlnou, lebo veľa tvorím, ale to v Trnave asi nemožné, prípadne aj drogéria by ma bavila, potrebujem po 2 rokoch silno kontakt s ľuďmi, uvidím, čo mi moja nalomena platnička dovolí .. ľudí neriešim, ja keď som niekomu povedala že robím víkendy v automobilke, to boli ešte len vycapene oči, že Ty? A toto? A prečo? No lebo výplata a cez týždeň voľno na syna a rodičov..
Však normálne povedz že ta práca baví..a nech si riešia svoj život..
Vôbec to nie je hanba. Hlavne keď ťa práca baví a časovo vyhovuje. 😉👍👍👍
Nie žiadna práca nie je na smiech môžeš byť hrdá na seba. Ja som mala Bc. A robila som dievča pre všetko veru som aj záchody umývala keď bolo treba ďalší deň som pomáhala v kuchyni a väčšinou som obsluhovala ako čašníčka a nehanbím sa za to naopak som na seba hrdá že mi žiadna práca nesmrdi. Teraz som Mgr. A veru ak si nenájdem prácu v odbore tak pôjdem robiť čokoľvek momentálne som na MD a skončil mi pracovný pomer. Takže za žiadnu prácu sa netreba hanbiť
Nehnijes doma a nieco so svojim zivotom robis,aby ste sa mali lepsie a to je skutocne dolezite. A kto v dnesnej dobe robi to,co vystudoval? Mizive % ludi. Ani ja nerobim co som vystudovala na SS ani VS. Nic si z toho nerob,absolutne nezalezi na tom,aku mas pracu,ale aky si clovek!
kazde zamestnanie je dolezite, keby smetiari prestali chodit do prace, to by len vsetci cumeli, ze ake dolezite zamestnanie to je.
Ak sa niekto vysmieva niekomu za to co robi, tak je to len hlupak a primitiv, co nevidi dalej od svojho nosa. Ak sa ti za to vysmievaju, tak im povedz, ze ok, najblizsie to nevylozsis a nepreberies v sklade, ze si zvedava, co si potom na predajni kupi, ked je taky mudrlant.
Žiadna práca nie je hanba,,, ja som tiež ING a momentálne uvažujem že pošlem žiadosť o prijatie do súkromnej školky kde hľadajú kuchárku,,, pred MD som bola v roky v kancli a neako ma láka vyskúšať niečo nove,, prvoradé je uživiť rodinu a mať popritom prácu ktorá ťa baví je úplne top,,vykasli na všetkých
@akvi ja mam VS ale 5 deti k tomu, t.j. praxe malo. Po 5 rokoch doma a 3 mesiacoch neúspešného hľadania kancelárskej práce nablízku, som bola na brigádach ako chyžná, upratovačka v obchode, sem-tam opatrujem deti a konečne sa mi črtá dlhodobejšia práca - pokladníčka. Pracujem 1 týždeň 5 dní po cca.10hod, druhý len 2 dni. V nádhernom prostredí, som medzi ľuďmi a je to skĺbiteľné s rodinou, keďže manžel robí normálne po.-pia. do cca 16:30. Kebyže bývam v BA, tak robím v nadnárodnom korporáte za dvojnásobok....
Ale vypočula som si tiež svoje. Najmä môj otec je z toho smutný. Ale tak on ani nebol nadšený zvyšujúcim sa počtom našich detí - mal pre mňa ambicióznejšie plány.
To, ze sa ti vysmievaju hovori o ich urovni. Kazdy nemoze byt manazer.. Ja tiez hladam pracu kde mi bude vyhovovať predovsetkym prac doba a jedna smena, kvoli dietatu.. Je mi jedno ci to bude upratovacka alebo v kancli.. Mat pracu, aku kolvek, nie je na smiech. S takymi ludmi bych sa ani nebavila co posudzuju druheho podla kariery.
Necitam inych reakcie,no uprimne povedane,len kolko mamiciek tu na MK sa vysmieva inym za ich pracu..nazyvaju inych sedlakmi atd atd.
No nikto by sa za svoju pracu,ktora ho zivy nemal nikdy hanbit.Skor naopak.Hanbit by sa mali ti,co sedia doma na zadku a cakaju kedy im ich chlap nievo kupi a pod.

Bud šťastná, že ta práca baví a názory iných nech tá netrápia 👍