icon

Vysnívaný plat

18. nov 2022

Kolko by ste chceli zarábať aby ste boli spokojné a nemuseli sa strachovať?... Vy, alebo ako pár?... Mne jednej by stačilo 1400-1500 mesačne... A mala by som parádny život aj cestovala aj šetrila

Strana
z2
tehulka2011
18. nov 2022

Idealne nemusiet pracovat a mat pasivny prijem 🙂

panipanka
18. nov 2022

nooo ak by to bolo v citosm, tak by mi to teda bohate stacilo

zuzanka.zuzu
18. nov 2022

mne by sa páčilo 10 000e/mes 😉 ale nie PLAT, na ten treba robiť, skôr PRÍJEM 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
18. nov 2022

S takym platom...super. aj v hrubom.

athom
Odpoveď bola odstránená
dadis
18. nov 2022

@athom ved normalne pracovat - plnit svoje ulohy, planovat rast/zlepsenia, vzdelavat sa..toto zas nie je nejaky plat, aby som mala vycitky svedomia, ze zamestnavatel krvaca, ked mi cinkne na ucet 😀

monika_k
18. nov 2022

Moj je 4000€ na mesiac … to by som bola spokojna

athom
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
18. nov 2022

ja mám iba spodný limit, vrchný nie 😅, áno na začiatok by stačilo aj 1500 ale časom by aj to bolo málo. Človek si zvykne, zvýši životnú úroveň a miesto 2 dovoleniek ročne, budem chcieť 4. 😂

abbey1
18. nov 2022

4 000 v cistom by bolo fajn. Ovela lahsie by sa mi dychalo. Ale teda myslim za pracu, ktoru robim teraz a aj len v takomto rozsahu. Viac sa mi uz v mojom veku nechce. Nahanala som sa naplno este pred 13 rokmi, sice zarobok wow, ale uz na to nemam ani energiu a ani chut.

slniecko5
18. nov 2022

V momentálnej situácii pracovať za menej ako 1500 eur je šialenstvo. A vysnívaný tiez nemá limit.

dominikamacakova
18. nov 2022

5000€ 😀

abbey1
18. nov 2022

@kvetinka75 Presne! Na dobre sa lahko zvyka.

dadis
18. nov 2022

@athom Ani jedno z toho, preco sa ma take bizarne veci pytas?

athom
Odpoveď bola odstránená
dadis
18. nov 2022

@athom No ano, ja zarobim viac. Ale v prvom rade si vazim, ze moja praca ma bavi a nemusim sa do nej nutit. Mam ulohy/kampane, ktore musim pripravit, odreportovat vysledky. Dalej mam 3 dlhodobe projekty, nazvyme to vylepsenie existujucich rieseni/inovacie..i tak sa snazim v mojej pravi nerobit rutinne, skusam nove veci, pristupy, testujem. Nemam pocit, i ked zarobim viac, ze neprinasam zamestnavatelovi uzitok. Zaciatkom roka si idem po roku pytat zvysenie platu, dam ti vediet, aky ma nazor na pomer moj pomer cena/vykon moj nadriadeny 😀

melanta
18. nov 2022

@athom piješ alebo berieš niečo? Prečo by plat 1400 zarábali iba ľudia, ktorí kopú v bani, klamú zákazníkov v cestovkách alebo pozerajú sa na chudobných v Somálsku? Prečo by musela robiť takéto veci, aby zarobila 1400 eur? Ideš príliš do extrémov. Taký aj vyšší plat majú aj ľudia za 8 hodinové sedenie v kancelárii, ak vedia niečo okrem dvíhania telefónov.

athom
Odpoveď bola odstránená
melanta
18. nov 2022

@athom ked ti dam tych 1400 euro na ruku čo by si bola maximalne ochotna cely ten mesiac robit? Ja by som bola ochotná prísť do práce 5 krát na maximálne 6 hodín a urobiť prácu, ktoré ma baví a nie je fyzicky náročná. To čo píše @dadis z toho je jasné, že niečo vie, niečo ovláda, na základe čoho jej zamestnávateľ platí viac ako tých 1400 eur a nepracuje manuálne a robí, čo ju baví. A keď tu niektoré napísali, že by prijali 4000, tiež nie je na mieste otázka, či sú pre to ochotné urobiť také absurdity, o akých píšeš. Že ty si myslíš, že ľudia sa za plat 1400 musia zodrať alebo zapredať, je tvoj slabý rozhľad.

athom
Odpoveď bola odstránená
melanta
18. nov 2022

@athom som šťastne vydatá, s mužom si rozumiem skvelo. 😉

dadis
18. nov 2022

@melanta zarobim o cosi viac cistom, ale zase nie nejake mega sumy..v cistom to mam 1900 cca, ale mam 2 deti v starostlivosti (a vyzivne). Nemam pocit, ze pri tychto cenach to je zarobok snov. Ale zase mam poziciu, kde nie som pod stresom, viem si zariadit cas, dorobit veci vecer, ked cez den si potrebujem nieco vybavit, alebo sa mi nechce. Idem si pytat zvysenie, ale to len z dovodu, ze vsetko islo hore a ozaj to citit, ze uz si za tie peniaze nekupim to, co pred rokom..a firma prosperuje, tak sa spytam..ak nie, a nebude mi to vychadzat financne, tak mozno budem hladat inde, aj za cenu, ze pojdem vyrazne mimo komfortnu zonu.

athom
Odpoveď bola odstránená
minenkas
18. nov 2022

Pekné malo aj na cestovanie a žitie

melanta
18. nov 2022

@dadis tak to je fajn plat, ak berieme do úvahy, že ťa to baví, nie si v strese a nerobíš od nevidím do nevidím. Na druhej strane jasné, sama s deťmi, nech máš výživné akékoľvek, to je vždy náročné a čím sú decká staršie, tým viac potrebujú a spotrebujú. Držím palce, nech uspeješ s tým zvýšením. 😉

mpg
18. nov 2022

Len treba si nájsť takú prácu, kde sa to dá dosiahnúť a keď nato nemá kvalifikáciu, venovať tomu čas a byť zodpovedný, tak môže zarobiť len toľko na akú náročnú prácu má.

loginexistuje
18. nov 2022

ja som spokojna so svojim prijmom aktualne vratane pracovnej doby

lucia31
18. nov 2022

@loginexistuje taktiež

deti95060810
18. nov 2022

+ 2000 e /mesiac
pracovať, nie sedieť doma ako tu niekto píše že najradšej by bol doma.... Keď je super kolektív tak to je moc hodno...

Strana
z2