icon

Vzali by ste takú prácu?

15. jan 2022

Ahojte.Som mlada mam 20 rokov.Som zopár mesiacov bez prace a už ďalej nemozem byť.Surne potrebujem peniaze,ako každý.Nasla som na bazosi jeden inzerát na senzualne(tantra,nuru) masáže,vraj k sexu nedochádza.Aj som rozmýšľala ci na inzerát zavolať,ale neviem trochu som sa bala.Pise sa tam že za deň 50€ a vyplaca sa to denne.Ono momentálne mam možnosť bud ísť do fabriky alebo tie masáže..Čo by ste robili?predsa no,ti chlapi sú vselijaki.. myslite že už to hraniči s prostituciou?

Strana
z2
barborachors
16. jan 2022

@desore to by si sa divila, kto tam všetko chodí 😁 a nie, ja tam nepracujem 😉

brembo
16. jan 2022

tak ked ti nevadí,že ta budu obchytkávat,urobia sa a budeš po nich upratovat,alebo to budeš robit žene,prípadne im ho budeš honit za 50€ denne-otázne,je že kolkých musíš obslužit,+vo svojom byte takmer zadarmo. Ten čo tam dal inzerát je pekný zdierač,za 50€ denne je pre teba zadarmo. To nie je plat,ale ani na almužnu nestačí. A musíš robit ženy i mužov.
tu je cenník z akéhosi tantra bordelu https://www.tantra-studio.sk/sk/cennik
140€ za pár na 30 minut

lilien
15. jan 2024

Chcem všetky masérky varovať nech si nikdy nezačínajú s klientom.Stalo sa mi že keď som ku klientovi kt.sa mi zdal ok išla domov a po sexe ma odkopol ako handru

dadis
2. mar 2024

@lilien Smutne a smiesne zaroven. Mozes byt rada, ked chodis k cudzim chlapom domov, ze ta neznasilnil alebo podobne...sj ked, ty si za nim isla do bytu mat sex dobrovolne. Dufam, ze aspon s ochranou, ak nie, daj sa vysetrit na sexualne prenosne ochorenia a uz take kktiny nerob.

larinka552
2. mar 2024

V inzerate sa moze pisat co chce, ten znesie vela 😁 Realita potom moze byt ina 😃

Strana
z2