Zaujíma ma váš názor na moju prácu
Ahojte, stala sa mi taka zvlastna situacia a neviem ci som precitlivena ja, ci je chybna ddruha strana.
Nastupila som po 2 rokoch do inej prace, uz pri podpise zmuvy prislo prve prekvapenie ked na zmluve minimalna mzda a zvysok ze dostanem na ruku.
- pracovna napln podla zmluvy administativa, realne chcela aby som uctovala, ze ona ma nauci
- zacala rozpravat o tom ako ona cita knihy o psychologii a ako ona vie v ludoch citat
- rozpravala o svojich detoch ako o najlepsich na svete, ze u nej robili dievcata aj 5-6 rokov a zaroven rozpravala ako dievcata prisli a odisli
- ziadne jedlo mat v kancelarii na stole, iba vodu,
- nerozpavat sa medzi sebou lebo sa pomylime, ked budem v kancelarii s inou kolegynou
- totalne ticho v kancelarii a pri pohlade vonku skoro ako v base (len mreze chybali)
-obed len 30 min ani o minutu viac
- sledovala ci pozeram na hodinky ci na telefon, hodinky sa rozsvietia hned ako pohnem rukou tak prirodzene na ne padne zrak, na telefone som za cely den zrusila len hovor
- dookola opakovala kolko ma ona klientov a kolko danovych priznani robi a za cely den v kancli vyriesila par emailov a telefonatov cize dokopy nic
- kazda veta koncila frazou "v zivote vas to posunie"
- na jednej strane hovorila ze nepotrebuje sa s nikym, stretavat a na druhej uz druhy den som vedela vsetko o nej a jej rodine a detoch...
- sledovala aj to kolkokrat sa napijem a idem cikat...
Je to normalne spravanie u sukromnika a ja som citlivka alebo je to cele chore?
Este mala poznamky ako nie som zvyknuta robit (davala som papier do tlaciarne) pritom som robila celu VS a aj 2 roky po nej, pre nu VS nebola nic (ona ju nemala) ani zivotopis pre nu nieje dolezity....no neviem toto mi dalo viac jak za 2 roky v predoslej robote asi
@dominikac321 Nooo musel by to byť mega kráľovský plat aby som znášala takéto správanie 😀
@janai1 odisla som po 2 dnoch...o tom ako mi bolo zle a bolela ma hlava to som vynechala...
len ma zaujimalo ci som ja precitlivena alebo toto je naozaj chore...
@dominikac321 ani sa nečudujem 😀 dobre si urobila, za tie nervy to nestojí
@viestta no zarazilo ma ked to takto postavila ale okolie mi hovorilo ze je to bezne, tak si hovorim ok skusim ale stale som mala v kutiku duse ze vlastne kedykolvek sa moze rozhodnut mi na ruku nic nedat. hovori o tom kolko ma klientov a ako odisla z jedneho mesta do druheho a vsetci klienti ostali lebo boli s nou spokojni a potom nevie ani odvody zaplatit aby plat bol vyssi...
Takú zmluvu by som určite nepodpísala, to čo ti dáva na ruku hraničí s čiernym príjmom. Tá pol hodinová obedňajšia prestávka na typickom 8hod. pracovnom čase je v poriadku ale to je asi jediné z toho všetkého, čo si napísala.
@viestta je tam jedna dama, nastupila po 6 rocnej materskej a ani pred nou si nevedela najst robotu, hypoteka 2 deti predpokladam ze je rada ze cosi ma, ale pre mna to bolo cele masaker...a o samotnej robote nehovoriac, ticho len robis jak stroj denne to iste
@felicita027 niekde je pol hodinova pauza v tom 8 hodinovom case, niekde to musi byt 8 a pol hodin, len bohuzial nie vsade sa da za pol hodinu najest, v centre KE ti trva len 10-15 min kym ti donesu...ale okej berme ze ten obed bol norma
@dominikac321 ja som tiež bola v práci kde mi pán majiteľ vykrical ešte aj to, koľko vody pijem...vydržala som tam týždeň...toto je prostredie v ktorom proste človek nevydrží a nestojí to ani za všetky prachy sveta
Urobila si dobre, ze si odisla. Toto mi pripomina podnikanie po slovensky, niektori zamestnavatelia este stale nepochopili, ze spokojny zamestnanec je dobry a lojalny zamestnanec. Takymito praktikami nezvysi ani zaujem ludi o pracu, ani produktivitu, akurat tak fluktuaciu. Ja sa pri pohovore vzdy pytam, ake su vztahy na pracovisku, aka je atmosfera a podla reakcie ludi si viem utvorit obraz. Myslim, ze aj ty si si ho utvorila dost rychlo a teraz sup hladat novu pracu 😁
@savanna ja som bola zufala z byvalej prace a nasledne 8mich pohovorov, ale tu som uz z toho pohovoru bola taka zmatena ale pripisovala som to svojej situacii a ked sa ma pytali ci sa tesim do prace nevedela som odpovedat tak zrejme som svoju intuiciu mala pocuvat uz vtedy...jeden den mi povedala ze mam na viac ako na administrativu a na druhy den ze vidi ze ma praca nebavi (zakladala som papiere co ona pol roka nezalozila) cize nic z toho co malo byt mojou pracovnou naplnou
Ano je to bezne vsade kde to ludia toleruju.Ja som taku buzeraciu tiez netolerovala a preto mam dnes lepsiu pracu a podmienky nez vsetci ti ktori mi vraveli ,,zvyknes si,,.
@natalia912 ja som si povedala ze radsej o 100e menej ale na zmluve vsetko a pohoda pri praci, urobim si vsetko co mam a vzdy rada pomozem a urobim aj navyse a dopredu ale potrebujem trosku "vzruchu", kolegov co sa smeju, nejake hlasy pocut, vidiet a nie zavriet sa do kanclu a ticho cely den
@littlebubble mne moji vraveli ze po jednom dni sa neuteka ze to su zmeny ktore ja nemam rada a stale som hovorila ze nie je to moja prva praca a nikde mi takto hnusne od zaciatku nebolo...
@dominikac321 nerobila by som v takom prostredi preboha nic v zlom ale do tejto prace by si asi nechodila s dobrou naladou , taki ludia ako si ju opisala len vysavaju z ludi dobru naladu a energiu , drzim palce zivot je zmena 🙂
ja som naozaj na moment zavahala ci je toto bezne alebo nie, nakolko moja predosla pracovna pozicia bola o tom ze urob co treba a nikto neriesil kolko kav pijem a ci som niekde v kancli inde ako za pc alebo co...
@diamond444 mne bolo od rana zle ako som prisla do prace uz prvy den a druhy zas a to mne zle nebyva, hlava ma bolela do placu mi bolo pre mna to bolo nieco hrozne a kolegyna mi hovorila ze aj ju tam stale boli hlava ze to je asi taka energia....neviem ci energia ci sefka....
@dominikac321 je to tvoj zivot nepocuvaj na nikoho asi tvoje vnutro vie co je pre teba najlepsie preto mas pocit aky mas
@dominikac321 nieco podobne ako moja veduca akurat ze ja som sama v kancli a u nas v praci ju vsetci ignoruju lebo vieme ze je narusena. 😄 a odpoved nie nie je to normalne a ak mas minimalku utekaj ztade pre vlastne dobro kedze uz teraz nevies a pytas sa ci je chyba v tebe. Moze to mat horsi dopad na psychiku ako si myslis..pokial nevies byt odolna voci takemuto niecomu
@dominikac321 sefka urcite to je zla energia , niektori ludi to vysielaju a sme ludia ktori sme citlivejsi a vnimame taketocenergie
@diamond444 mrzi ma ze som si tak zle vybrala a nepocuvla samu seba ale asi to tak malo byt...
@anja27 ja nie som zvyknuta na to ze kontroluju kazdy moj krok...odisla som po 2 dnoch
@dominikac321 nemusi ta mrziet 🙂 vsetko sa deje z neakeho dovodu teraz vies co ocakavas od prace od ludi nenechajme sa zotrocit pre minimum penazi
@diamond444 ja som citliva na ludi a ak su divni je mi v ich pritoomnosti zle, ale ak si niekto mysli ze precita 4 knihy o psychologii a pozna ludi tak to uz hovori za vsetko...
@dominikac321 ja to iste ked mi niekto nesadne neviem ani prehovorit , a potom mi sadne niekto tak ze ked od nich odidem mam dobry pocit ze su to aky super ludia :D
@dominikac321 dobre si spravila tu nie je co riesit. Ono to tak je pretoze to vela ludi na sk toleruje za smiesnu mzdu. Preto si tak sefovia dovoluju ja to nedokazem pochopit. Ale neznamena ze ked to trpia ini musime aj my ze
@diamond444 ja uz prvy pocit pri nej ze okej bola mila miestami a miestami mi nesedela ale tak 20 min s clovekom nie vzdy vsetko ukaze
@anja27 ono je aj rozdiel to ci clovek potrebuje peniaze ci najskor ci si moze vybrat kam pojde, preto vela ludi berie aj to ze sa zvysok doplati na ruku

Asi by som ani nepodpísala zmluvu 😊 tam robiť bude zaujímavé