icon

Zdravotníčky na MD, RD a PN a Matovičových 5 000 eur

28. nov 2022

Čaute mamky, mna by zaujímalo ako to bude s nami, co sme zamestnané v štátnych nemocniciach a sme na RD? Dajú nám vše belé? Alebo napr. Ked chcem od nového roka nastúpiť do práce tak prd makový, lebo to platí len teraz od 1.12? A na 3r, to myslia tak, ze napríklad 3r žena nemôže byt tehotná, marodovat a atd.... Ze bude musieť vrátiť tie peniaze? Ci ako to chápete vy? Patríme do počtu 40 000 zdravotníkov?
Žiadne debilne komentáre, ze si to nezaslúžia, lebo nic nerobia a atd... Si odpusť!!! Pýtam sa na názor mamiciek co su ma rd ale pritom stále zamestnané v rezorte verejnej správy " štátne zdravotníctvo"!!!

Strana
z2
lubka668
5. dec 2022

@h2o2 Mimo odvodov, je este moznost vratenia dane po danovom priznani, ak nie je dalsi prijem, velka cast sa vrati. Pre zmenu ale nevratia manzelovi, lebo prijem 5000EUR je uz nad hranicu, aby mohol poziadat..Nie som ekonom, tak len pre ostatne mamicky davam do pozornosti, co bude treba riesit, upresnil by niekto kompetentny..

mipu
5. dec 2022

Baby, dostanú aj tie sestricky čo robia v base, u policajtov? V štátnych zariadeniach?

stanulienkat
5. dec 2022

@mipu tie nepatria pod MZ podla mna. Ony maju vyssie platy ako klasicke sestry.

h2o2
5. dec 2022

@mipu Tie patria pod Ministerstvo vnútra takže si myslím že nie.

autor
5. dec 2022

@mipu tie asi nie, no ale podla mna mozno aj ano 😄😄😄

kimmi17
13. dec 2022

Ma niekto nejaké nové info od zamestnávateľa ? Diiik

autor
14. dec 2022

@kimmi17 no my sme uz boli vypísať žiadosti v robote a tpho týždňa mame ist dodatky k zmluvám, ale este nikto nevolal

lubka668
14. dec 2022

@kimmi17 U nas zatial nikto nic, ani pracujuce kolegyne nevedia.

kimmi17
14. dec 2022

@lubka668 u nás tiež takto 🙃

Strana
z2