Zobrali by ste túto prácu?
Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor.. Dostala som ponuku od podobnej firmy ako pracujem, tak som prišla na pohovor.. Aj som uvažovala, že by som tam išla pracovať ale mám zmiešané pocity.. Musela by som do tejto práce dochádzať hodinu + nejaké zápchy ak by boli, a nepáči sa mi ako na mňa tlačili aby som tam šla, až tak nepríjemne, opisovali mi to ako dream job, pritom naša firma funguje podobne, takže viem, že to o čom hovorila nieje až také super a viem, že mi nepovedala všetko. Mala som pocit, že ma lapajú ako takého vtáčika, a že mi je hovorená iba polovičná pravda.. Platovo by mi ponúkli o cca 250 eur navyše ako mám teraz a celkovo mi to tam prišlo, že by som sa mala kam posúvať, čo sa mi páči a je to na vyššej úrovni.. ale hrozne sa bojím aká bude realita..
Hodinu cestovať-nie. Dáš viac na cestovné a čas ti nik nezaplatí.
Buď rada, že máš dobrý kolektív aj šéfa. Krátka cesta do práce- ušetríš na cestovnom.
Ak nie je perspektíva, že tam budete dlhšie, hľadaj inú prácu.
nie, ja som rovno na jednom pohovore povedala, ze neberiem, lebo presne by mi to zabralo hodinu cestovania a mozno aj viac a s prestupmi plus od zastavky este dobry kus na pešo a nieje to ani o tom, ze je clovek fajnovy, ale niekde trcat 8-9 hodin plus cestovat 2 hodiny a doma odkvecnut co z takeho zivota, ked sa pytas podla mna s tym nie si vobec stotoznena
@zobaka niesom s tym stotoznena a presne sa pytam ci niesom moc fajnova lebo sa mi to nepozdava😃

Dochadzat budeš ako? Pokial autom, tak tých 250 eur prejazdis. Nech daju viac, ak o teba stoja, tak priplatia. Ak by to bolo o 350 v cistom, vtedy by som menila, za 250 nie, lebo máš každý deň o 1,5 hodiny cestovania viac, to je mesačne stratených minimálne 30 hodín casu