icon

Zvážiť pracovnú ponuku klientského pracovníka v Prima banke?

11. jan 2025

Dobrý večer, prosím pracujete niekto v Prima banke? Pozvali ma na pohovor, životopis mám len uverejnený na profesii, ja som im neposielala nič. Išlo by o pozíciu klientského pracovníka na pobočke. O čom je táto práca a ísť, či neísť? Mám 7 rokov praxe v administratíve, gymnázium, vysokú školu nemám. ďakujem

janickacrazy
11. jan 2025

Kamarátka robila v banke, nepáčilo sa jej, že neustále musela klientom niečo vnucovať. Každý na to nemá povahu. Ale tak vyskúšať môžeš.

t1nusa
11. jan 2025

ja som robila síce na infolinke, ale dostala som sa k práci rovnako ako ty - tiež ma oslovili na základe životopisu… ak nemáš problém s prácou s ľuďmi a ponúkaním bankových produktov klientom, za skúšku nič nedáš

autor
13. jan 2025

@t1nusa ďakujem za info a aké benefity si mala ako zamestnanec? Na profesii majú že výhodný paušál na mobil, čo to znamená prosím? Budem sa na to pýtať aj na pohovore mám ho ďalší týždeň. Ďakujem ti

autor
13. jan 2025

@janickacrazy uvidím že či vôbec prejdem pohovorom, všade čítam, že je viac kol, že aj príklady dávajú počítať, či robiť rôzne štúdie.

janickacrazy
13. jan 2025

Jej dali úlohu, že musí predať pero klientovi na pohovore.

autor
13. jan 2025

@janickacrazy No tak to by som možno nejak zvládla... Aj som si pozerala produkty banky a tak... Som strašne zvedavá, že ako dopadnem. A platovo bola spokojná?

t1nusa
13. jan 2025

mala som vlastný firemný telefón s paušálom, ale nevyužívala som ho, robila som tam polroka, potom som šla na PN kvôli tehotenstvu takže veľmi som žiadne benefity nevyužila ☺️ stihla som akurát tak 1x teambuilding, inak klasika príspevok na stravovanie a ten telefón

autor
13. jan 2025

@t1nusa aha, okej, ďakujem. Teambuildingy sú aké? Sú povinné?

gab1sol
13. jan 2025

Určite si naštuduj produkty banky, nie všeobecne, ale čo presne ponúka PBS. Ak vieš jazyk, priprav si možno nejaké krátke predstavenie samej seba. A teda, aj ten predaj pera (alebo niečoho podobného) môžu na teba vyskúšať.
No, je to už síce cez 10 rokov, ale ja si na žiadne benefity nespomínam. Teda, bolo mi prezentované, že benefitom je aj nárok na 7 dní na ošetrenie (áno, o tom ma presviedčali, že to je benefit, nie nárok zo zákona). Ale pevne verím, že od tej doby sa to tam už určite zmenilo…

autor
13. jan 2025

@gab1sol ďakujem, produkty ovládam, aj aké sú kde úrokové sadzby a tak. A pracuješ tam ešte? Ten plat je taký ako píšu na profesii alebo je to zavádzanie a dajú nejaké minimum plus odmena za plány?

gab1sol
13. jan 2025

Nie, už dávno nie. Pracovala som na riaditeľstve v BA, vyše troch mesiacov som chodila do ZA služobne na centrálu. Jeden týždeň som absolvovala aj rotáciu na pobočke (čo mne osobne nič nedalo, pretože v tom čase som už mala za sebou prax v inej banke), ale všeobecne som to pokladala za dobrú skúsenosť. Ja som mala ako pracovník centrály fixný plat, ale v bankovom sektore na pobočkách je štandard mať fix + variabilná časť za plnenie plánov.

autor
13. jan 2025

@gab1sol ďakujem ti veľmi pekne, som veľmi zvedavá aká bude realita. Žiaľ, veľa zamestnávateľov sľubuje aj to, čo nie je pravda. O Prima banke celkovo čítam dosť negatív, no láka ma vyskúšať si prácu v banke a možno mi to dá aj niečo pozitívne, možno do roka uteciem, kto vie. 😀

gab1sol
13. jan 2025

No, asi aj ja by som ti napísala viac negatív, ako pozitív, ale ak si s tým ok, určite choď na pohovor, aj tú prácu zober, minimálne vyskúšaš a vlastné skúsenosti ti nikto nezoberie. Držím palce. 😉

janickacrazy
13. jan 2025

No ona veľmi spokojná nebola, vydržala tam rok a išla preč.

t1nusa
14. jan 2025

nemyslím si, že sú povinne, ale určite chod keď budeš mať tú možnosť ☺️