icon

27 ročná sestra má problémy s pečeňou

simona745
16. nov 2021

Dobry den sestra ma problemy s pecenou je mlada 27rokov ma a strasne slaba stoho nohy ju bolievaju uzivat zacala lieky na pecen musela zacat chodit aj na hematologiu ci ako sa to vola co jej z brucha vodu musia aj vytahovat .Existuju dake liecive ale nie skodlive vitaminy alebo co by ste poradili chcem jej pomoct len neviem ako

Strana
z2
simona745
autor
18. nov 2021

@darina77 aha a myslite ze to brucho ju prejde ci to ju stale bude voda zalievat

borka8715
Odpoveď bola odstránená
darina77
18. nov 2021

@simona745 áno, ale nie hneď, jemu to brucho kleslo až po pár mesiacoch liečby

loginexistuje
18. nov 2021

@simona745 ak chodi na hepatologiu tak berie lagosu urcite by som jej nedavala dalsie bylinu ostropestrev mariansky a pod
nech berie lieky a nepije a ty jej mozes pomoct tak ze ju budes kontrolovat kup si ten merac na alkohol a meraj jej ho hocikedy nahodne plus kontrola domacnosti na alkohol

simona745
autor
18. nov 2021

@loginexistuje no led byvam od nej 200km tak asi moc jej nemozem pomoct ale aspon poradit by som jej chcela

simona745
autor
18. nov 2021

@darina77 a uzival aj dake ine vevi co sa tyka cajov tych detoxikacnych ten pestric aby som jej zas neuskodila

darina77
18. nov 2021

@loginexistuje presne, určite berie lagosu, takže by som žiadny pestrec už nedávala, úplne stačí ovocie zelenina, a hlavne abstinencia

loginexistuje
18. nov 2021

@simona745 ziadny pestrec jej nekupuj ak berie lagosu a pomoz jej tak ze ju povzbud nech ide na protialkoholicke liecenie

darina77
18. nov 2021

@simona745 nie, len lieky čo mu predpísali v nemocnici, žiadne iné výživové doplnky. Najdôležitejšia je abstinencia, on mal potom obrovskú chuť na sladké ako prestal piť, ale doktorka povedala že radšej horalku, ako pohárik niečoho

simona745
autor
18. nov 2021

@darina77 no to dufam ze aj jej to pomoze a z hnusi sa jej ten alkohol ma priatela aj deti maju uz tak hadam jej pomoze aby nepila ale hlavne asi samu musi to chciet prestat pit

Strana
z2