27 ročná sestra má problémy s pečeňou
Dobry den sestra ma problemy s pecenou je mlada 27rokov ma a strasne slaba stoho nohy ju bolievaju uzivat zacala lieky na pecen musela zacat chodit aj na hematologiu ci ako sa to vola co jej z brucha vodu musia aj vytahovat .Existuju dake liecive ale nie skodlive vitaminy alebo co by ste poradili chcem jej pomoct len neviem ako
@simona745 ak chodi na hepatologiu tak berie lagosu urcite by som jej nedavala dalsie bylinu ostropestrev mariansky a pod
nech berie lieky a nepije a ty jej mozes pomoct tak ze ju budes kontrolovat kup si ten merac na alkohol a meraj jej ho hocikedy nahodne plus kontrola domacnosti na alkohol
@loginexistuje no led byvam od nej 200km tak asi moc jej nemozem pomoct ale aspon poradit by som jej chcela
@loginexistuje presne, určite berie lagosu, takže by som žiadny pestrec už nedávala, úplne stačí ovocie zelenina, a hlavne abstinencia
@simona745 ziadny pestrec jej nekupuj ak berie lagosu a pomoz jej tak ze ju povzbud nech ide na protialkoholicke liecenie

@darina77 aha a myslite ze to brucho ju prejde ci to ju stale bude voda zalievat