Abces na hrudi po zákroku - príčiny krvácania a bolestí
Ahojte, dnes ráno bol priateľ na chirurgii robili mu zákrok mal veľký Abces na Hrudi bolestivý . Dali mu drenáž.
Po zákroku mu to ešte viac opuchlo, bolí to keď vstane ide dosť krvi von, robili to bez úmrtvenia proste len tak celkovo tam nebol ani 10 minút a doktor nás poslal domov poriadne mu ani obväz nedali len prelepili gázu s páskou neviem či to takto má fungovať u nich a či to je normálne. Prosím vás Baby ako dlho by to malo krvácať je tej krvi dosť už sme menili gázu 4krat .
Ešte aj obväz som mu musela urobiť doma pretože to čo dala pani sestrička nedržalo absolútne vôbec .
Bolesti má ešte väčšie ako pred zákrokom.
Budem rada za vaše rady a odpovede ďakujem.
Je to čerstva krv alebo skor cervena voda teda vypotok a obsah z abscesu? Aky velky bol absces,priemer? Drenaz a take len " biedne" krytie sa dava preto,aby obsah abscesu vytekal von,kontrola kwdy ma byt?
Je to čerstva krv alebo skor cervena voda teda vypotok a obsah z abscesu? Aky velky bol absces,priemer? Drenaz a take len " biedne" krytie sa dava preto,aby obsah abscesu vytekal von,kontrola kwdy ma byt?
@janinah taká čerstvá krv to je jasné červená hnis bol len na začiatku ako mu do urobili ,
Lenže terás ma nízke pulzy 55..60 je slabý
On má problém aj s točenim hlavy takže je to také že je dosť vystrašený keďže prvý krát to má
Priemerné to bolo dosť veľké 5..7 cm
@adkamajky ja ked som mala absces hned pod orsnikom tiez mu to robili na ambulancii na chirurgii bez umrtvenia a prelelili len..ked som sla druhykrat znova vypustali bez umrtvenia a prelelili
@adkamajky ja ked som mala absces hned pod orsnikom tiez mu to robili na ambulancii na chirurgii bez umrtvenia a prelelili len..ked som sla druhykrat znova vypustali bez umrtvenia a prelelili
@slavomira236 no zajtra ma ísť ešte na prevez tak neviem možno tiež mu to ešte budú vypúšťať alebo čo len je tej krvi dosť veľa
@slavomira236 no zajtra ma ísť ešte na prevez tak neviem možno tiež mu to ešte budú vypúšťať alebo čo len je tej krvi dosť veľa
@adkamajky ak stale krvaca chodte na chir. pohotovost TERAZ
@janinah ak sa vám to nezdá plus má nízke pulzy hneď pohotovosť ratsej ísť zbytočne a byť v kľude ako čakať
@ester2003 nezdalo sa áno, len on nechcel ísť nikam zaspal v noci a dnes už je to v pohode drenáž je vonku už len prevezy tak dúfam že už večer bude tiež dobre a nebude to krvácať už ďakujem vám za Odpoveďe.
@slavomira236 to musela biť riadna bolesť neviem si to ani predstaviť, a ako dlho sa ti to hojilo ? Ak sa smiem opýtať.
On to má otvorené kázal dr.abi sme doma vimienali gázy s betadine do pondelka.
@adkamajky ak krvaca chodte na pohotovosť chirurgicku určite ho vezmu nie že nie.Nie že odpadne alebo do rána sa niečo stane a budeš si to vyčitať.

@adkamajky Napis do skupiny zdravotnikov.