Aké je normálne množstvo vypadávaných vlasov?
Baby, mam problém s vypadávanim vlasov, samozrejme problém riešim, no na príčinu sme neprišli. Viem ze každému vlasy vypadávajú, ale takéto množstvo je už podľa vás v pohode? Každé česanie vypadne min. Také množstvo vlasov. (po umývaní vlasov je to2x viac samozrejme)... No vypadávali mi ešte viac.... A teraz neviem aké množstvo vlasov pri rozcesani je ešte v norme. Inak nie jedna lekárka mi povedala, že sa netreba česať každý deň, ja sa cesem ráno a večer. Vy to mate ako?
Mam vypadanych omnoho viac ako ty, ale za posledné roky som si všimla, že u mna je jeden obdobie padajúcich vlasov
Treba si cesat vlasy 😀 česanie nespôsobuje vypadávanie ale keď sa pomotaju tak ich potom vytrhnes viac
zalezi od hustoty, niekto kto ma kratke a riedke vlasy je to vela, niekto kto ma huste a po pas je to malo. Mne vypadava viac ale u mna je to v norme mam vlasy pod lopatky a extremne huste.
Mam vypadanych omnoho viac ako ty, ale za posledné roky som si všimla, že u mna je jeden obdobie padajúcich vlasov
@anonym_6e9941 jeseň
Veď to na fotke je dokopy 10 vlasov normálka, mám ti odfotiť ja po zmytí to je asi 20 z viac🤣, a furt mám vlasov na 5 hláv
@ali007 tak sa to všade prezentuje. No je rozdiel ak 100 vlasov denne vypadne Shakire, a 100 vlasov Kvete Horváthovej
@jamimo Presne tak. Preto skor beriem ako normu 50 - 100. Plus u autorky tazko povedat, kolko kusov tam realne je, kedze dolezita je aj dlzka. Niekto s dlhymi vlasmi taketo klbko vysklada z piatich vlasov.
Ked som riesila padanie vlasov, lekar mi kazal zbierat ich a pocitat. Rovnako ked som bola pre padanie hospitalizovana, vsetky sme tam vlasy zbierali a pocitali.
A hlavne, najma sam clovek vie, kolko mu vypadne bezne, takze zvysi pozornost, ked su zrazu vsade. Ked je ich plna postel, pracka, podlaha...
Uplne noralne mnozstvo mas na ruke. Aj dvojnasobok je este ok. Ty sem nefotis tieto vypadane vlasy kazdy polrok?🙃
Keby si videla co mne vypada a vlasy mam stale huste. Na jesen padaju viac vlasy.
Uplne noralne mnozstvo mas na ruke. Aj dvojnasobok je este ok. Ty sem nefotis tieto vypadane vlasy kazdy polrok?🙃
Keby si videla co mne vypada a vlasy mam stale huste. Na jesen padaju viac vlasy.
@anonym_856896 nie ne fotím. Fotila som prvý krát 🤣 ja len stresujem, lebo sa mi robí ples.... Tak či toto je ok množstvo podľa iných
Mne sa totiž robí ples.. Ako píšem, riešim to s dr. Ale na nič neprišli. Tak už neviem.
Odfoť cestičku, či sa ti rozširuje
Toto množstvo je uplne minimálne, vypadne mi xkrat viac, denne aj 100, po umývaní aj viac a vlasy stále husté..
@jamimo Presne tak. Preto skor beriem ako normu 50 - 100. Plus u autorky tazko povedat, kolko kusov tam realne je, kedze dolezita je aj dlzka. Niekto s dlhymi vlasmi taketo klbko vysklada z piatich vlasov.
Ked som riesila padanie vlasov, lekar mi kazal zbierat ich a pocitat. Rovnako ked som bola pre padanie hospitalizovana, vsetky sme tam vlasy zbierali a pocitali.
A hlavne, najma sam clovek vie, kolko mu vypadne bezne, takze zvysi pozornost, ked su zrazu vsade. Ked je ich plna postel, pracka, podlaha...
@mandzula celá ja 😀 Ja som tiež počítala vlasy, viac ako 500 denne, to by už aj Shakira zaplakala.
@anonym_8332e6 áno je rozšírená až až. Vidíš vpredu tu lysinu
@anonym_autor
Áno máš rozšírenú cestičku, vpredu, Minorgu 5% si neskúšala? Čo som čítala celkom dobre recenzie, ale treba brat dlhodobo, ak sa prestane tie narastene vlasy vypadnú
@anonym_autor
Áno máš rozšírenú cestičku, vpredu, Minorgu 5% si neskúšala? Čo som čítala celkom dobre recenzie, ale treba brat dlhodobo, ak sa prestane tie narastene vlasy vypadnú
@anonym_8332e6 beriem Minoxidil. Od kožnej.
Je to ta istá účinná látka. No zatiaľ minimálny rozdiel po 2 ci 3 mesiacoch
@anonym_8332e6 beriem Minoxidil. Od kožnej.
Je to ta istá účinná látka. No zatiaľ minimálny rozdiel po 2 ci 3 mesiacoch
@anonym_autor Treba brat aspoň 3 mesiace na konštatovanie či pomáha.Ani ti menej nepadajú? Lebo tu fotku čo si dala, to je ozaj minimum vlasov, druhým aj mne padajú ďaleko viac a to denne, nielen po umývaní
@anonym_autor Treba brat aspoň 3 mesiace na konštatovanie či pomáha.Ani ti menej nepadajú? Lebo tu fotku čo si dala, to je ozaj minimum vlasov, druhým aj mne padajú ďaleko viac a to denne, nielen po umývaní
@anonym_8332e6 tak ale cesem 2x denne... No a po umytí je to samozrejme 10x viac. Snažím sa umývať co najmenej. Padajú menej keď sa tak nad tým zamyslím, než pred 2 mesiacmi
Tak začnú dúfam už aj rast 🙏
@anonym_8332e6 tak ale cesem 2x denne... No a po umytí je to samozrejme 10x viac. Snažím sa umývať co najmenej. Padajú menej keď sa tak nad tým zamyslím, než pred 2 mesiacmi
Tak začnú dúfam už aj rast 🙏
@anonym_autor
A prečo ceses tak casto? kázala ti kožna?Striekaš si Monoxidil len na cestičku či na viacej miest ?
To je hlavne, že padajú menej, čiže liečba zaberá.

@anonym_autor
Do 100 denne je ešte normálne.