Aké vitamíny kombinovať na podporu imunity?
Ahojte,
Chcel by som sa spýtať, že LYZOZYM imuno c d so selenom a vitamínmi E a K sa moze uzivat spolu s lipozomalny vitamin c 1000mg, laktoferin 400mg, kolostrum kozie 400mg, zinok 15mg, vitamin d 1000mg + k2.
Preto sa pýtam lebo chcel by som to uzivat ako prevencia zápalom hltana.
Mozem to uzivat spolu s ostatnými vitamínmi co uzivam?
Nepíšu v pribalovom letáku ze ci sa da uzivat preventívne (dlhodobo s pauzami).
Čo odporúčate? Ako užívať? Koľko mesiacov a koľko mesiacov pauza?
Ďakujem krásne.
A dám radu nekombinuj veci kde uz je vitamín C a K. Dufam že nemáš nejakú poruchu zrážanlivosti lebo tam s K treba davat pozor. Týmto kokteilom si viac uškodíš ako pomôžeš
A dám radu nekombinuj veci kde uz je vitamín C a K. Dufam že nemáš nejakú poruchu zrážanlivosti lebo tam s K treba davat pozor. Týmto kokteilom si viac uškodíš ako pomôžeš
@anonym_ac0129 neviem o tom. Nevedel som o tom. Tak mam vynechať K?
@anonym_ac0129 ako môže uškodiť? Vysadim to teda
@anonym_ac0129 ako môže uškodiť? Vysadim to teda
@anonym_autor najlepšie nič neužívať
@anonym_autor treba pestrú stravu, veľa zeleniny, bielkovín a vlákniny a budeš mať vitamínov dosť. Tie tabletkove a najmä voľnopredajne sú aj tak onicom… toto nie je prevencia, čo ty robíš, prevencia je striedmosť, otužovanie, pohyb.
Ak nemas poruchu imunity, staci ti nejaky vitamin C pri chorobe, v pripade zimneho obdobia, potom D, obcas zinok. Alebo imunoglukan.
Moja lekarka jednoznnacne odporuca uzivat vyssie davky vit.D .
V tomto chripkovom obdobi aj Cecko.
Ja s muzom toho uzivame dost,bola som pred vianocami chora 2 mesiace a fakt uz to nechcem zazit.
Kupujem si aj bio giger schoty a jem vela zeleninx i ovocia.
Moja lekarka jednoznnacne odporuca uzivat vyssie davky vit.D .
V tomto chripkovom obdobi aj Cecko.
Ja s muzom toho uzivame dost,bola som pred vianocami chora 2 mesiace a fakt uz to nechcem zazit.
Kupujem si aj bio giger schoty a jem vela zeleninx i ovocia.
@osky ake vitamíny užívate okrem vit d, c a okrem toho ze jes zeleninu ovocie?
Ake este uzivate? Diky
Mam tu Tee green,Reishi-/ked douzivam,zacnem brat Germanium/,vit.E,B komplex,Chrom,probiotika,zinok,selen-2-3 para orechy denne...
Ale vies,ja dom mala v tele nejake tazke kovy,chybali mi mnohe prvky....preto toho mam dost
Muz este obcas berie Msm s vit.C na klby a chrupavky,ja Forcapil na vlasy-tiez obcas,nie denne
Mam tu Tee green,Reishi-/ked douzivam,zacnem brat Germanium/,vit.E,B komplex,Chrom,probiotika,zinok,selen-2-3 para orechy denne...
Ale vies,ja dom mala v tele nejake tazke kovy,chybali mi mnohe prvky....preto toho mam dost
Muz este obcas berie Msm s vit.C na klby a chrupavky,ja Forcapil na vlasy-tiez obcas,nie denne
@osky a co povieš na to co užívam ja. Je to bezpečné?
@osky a co povieš na to co užívam ja. Je to bezpečné?
@anonym_autor no...ako tu uz bolo povedane-nekombinovala by som multivitaminy s jednotlivymi vitaminmi.
Alebo teda musis si odsledobat to,co beries dvojmo.aby to nebolo zbytocne vela.
Kolostrum odskusane nemam ani ten laktofwrin-to je na co?
Proste ,ja nspr.beriem zen chrom,lebo som ho maöa len 3% zo 100...proste mam to indikovane
Rovnako to Reishi a ine...
Zaklad je C a D,ked uz zacinas byt chory,urcite aj dalsie...
Ale ja sa snazim vela z toho prijat v strave
@anonym_autor preboha.... všetko umelina,. čítal si niekedy aj témy odborníkov, čo za bludy sú takéto vitamíny,????.....,,,👉

@anonym_autor ano mily kik119 užívaš toho vela ako ti už dr čo ti dala odpoveď v skupinezdravotníci. A ako preventívne nemusíš nič užívať a ak vôbec chceš tak stačí vitamín C