icon

Aké železo na doplnenie bez nežiaducich účinkov?

14. apr 2026

Ahojte. Poradíte železo, ktore nespôsobuje bolesti brucha a akné? Začala som brať kvôli anémii, mám aj endometriozu ale bohužiaľ zo všetkých som vychádzaná 🫣 mám teraz pokožku ako v puberte. Keď vylucim opäť mám peknú pleť.

anonym_7a0ba6
14. apr 2026

Ja chodim na infuzie zeleza na hematologiu, vzdy mam potom pol roka pokoj... skus sa opytat... mne travenie neakceptovalo prakticky ziaadne lieky, sirupy a melasa pomahali len mierne..

anonym_98cf46
14. apr 2026

@anonym_autor mne globifer nerobi nic, a to mam chronicke ochorenie criev

anonym_8993b3
14. apr 2026

@anonym_autor ja som tiež kedysi zle znášala železo, stačilo aby bolo pridané do vitamínov, už som ho teda veľmi dlho obchádzala, ale už dlhšie pozerám po tomto, mám od nich už veľa doplnkov a som veľmi spokojná, tak premýšlam že skúsim https://www.proteinaco.sk/tovar/zelezo-bisglyci...

veronikah96
14. apr 2026

Počas tehotenstva som musela brať aj železo, predtým som sa mu presne kvôli reakciám vyhýbala. Jediné, ktoré nemalo vedľajší účinok bol Globifer 🙂 A hlavne mi nebolo ani zle od žalúdka ako pri iných.

titla
14. apr 2026

Ja mam od tehotenstva sklony k anemii, zelezo beriem pravidelne. Mne napr Globifer nesadol, najlepsie reagujem na Jamieson.