icon

Ako bojovať s návalmi horúčavy v 43 rokoch?

Včera o 17:34

Ahojte,

budem mat 44 rokov a tento rok pocitujem priserne navaly horucavy, vsetci okolo su v pohode a ja nevydrzim v klude sediet, musim ist na wc sa trosku oliat studenou vodou, okrem toho mam aj ine stavy, v noci navaly nemam, je tu niekto kto s tym bojuje? Budem pytat odbery na gynekologii a chcem nejake lieky, lebo absolutne s tymi stavmi neviem fungovat, uz sa aj bojim niekde ist, lebo mam pocit, ze zhorim a niekde odpadnem. Tlak, stitna zlaza v poriadku.

Strana
z2
autor
Včera o 21:40
@anonym_30e8db

Žienky, na návaly odporúčam extrakt z granátového jablka. Mám 55 rokov a v apríli minulého roku mi začali návaly. Niečo príšerné. Hádam 100x za deň, jeden nával za druhým, bola som už totálne zúfalá z toho. Takto som trpela vyše roka, hlavne v lete čistý masaker. Potom som čítala v nejakej diskusii, že nejakej žienke pomohol extrakt z granátového jablka, tak som sa rozhodla to vyskúšať.. Kúpila som v GymBeam - 60 kapslí za 7,50 e, užíva sa 1 denne, tzn. 1 balenie vydrží na 2 mesiace. Po užití prvej kapsle som mala ešte jeden jediný nával a viac nič! Užívam niečo vyše mesiaca a naozaj som bez návalov. Vyskúšajte.

@anonym_30e8db dakujem za tip, ja teraz idem vyskusat na perinomenopauzu vyivovy doplnkom s aswagandhou a mineralmi

katica06
Dnes o 05:44
@anonym_30e8db

@katica06 Pozor Livial významne zvyšuje riziko rakoviny prsníka a cievnej mozgovej príhody /porážky/. Upozornil ťa na to tvoj lekár? Ja by som to neužívala ani za svet.

@anonym_30e8db a preco píšeš ako anonym?.
Čo je na tomto tak super tajné?

anonym_7d0fd5
Dnes o 07:34

@anonym_autor ja sa potim kazdu jednu noc, zobudim sa mam pocit ze som v saune az mi je zle na odpadnutie a trva aj 15 minut kym zistim ze v miestnosti je vlastne prijemne, rano sa mi este aj toci hlava musim chvilu sediet aby som sa spamätala, je to hrozne, vecer si liham v pohode ako nahle zaspim koniec

anonym_a92b2d
Dnes o 07:54

Ja mám 32 a uz mám návaly 🤦
Niekedy to až nechápem, ja zimomriavý človek sa varím vo vlastnom tele 😆
Zatiaľ to riešim sprchami 🙂

anonym_86cbb2
Dnes o 10:26
@anonym_30e8db

@katica06 Pozor Livial významne zvyšuje riziko rakoviny prsníka a cievnej mozgovej príhody /porážky/. Upozornil ťa na to tvoj lekár? Ja by som to neužívala ani za svet.

@anonym_30e8db nedostatok hormónov spôsobuje ešte horšie veci zvýšené riziko srdcovcievnych problémov, osteoporóza.Mna sa gynekológ v AT pýtala či som bola na premerani hustoty kosti denzitometria atď..tu všetci hneď odporučia hormóny buď gél, krém, alebo tabletové.
Môj lekár na SK nerobil nič nech sa s tým telo vysporiada samé ďakujem za 5+ rokov úzkosti, potenia, predinfarktovych stavov.Moja sestra nemôže hormóny návaly má už 7 rok má 55 r.nespavost, priberanie z krásnej príjemnej ženy sa stala nepríjemná ženská stále unavená podráždená.

autor
Dnes o 11:22
@anonym_86cbb2

@anonym_30e8db nedostatok hormónov spôsobuje ešte horšie veci zvýšené riziko srdcovcievnych problémov, osteoporóza.Mna sa gynekológ v AT pýtala či som bola na premerani hustoty kosti denzitometria atď..tu všetci hneď odporučia hormóny buď gél, krém, alebo tabletové.
Môj lekár na SK nerobil nič nech sa s tým telo vysporiada samé ďakujem za 5+ rokov úzkosti, potenia, predinfarktovych stavov.Moja sestra nemôže hormóny návaly má už 7 rok má 55 r.nespavost, priberanie z krásnej príjemnej ženy sa stala nepríjemná ženská stále unavená podráždená.

@anonym_86cbb2 toto je inak pravda tu su zastarale nazory, akoze v tbl iba bioidenticky progesteron a ak estrogen tak gel, pri kreme vraj nehrozi nic, lebo ide o ten proces, ze tbl v peceni ked sa nespracovava je riziko minimalne. Tiez si myslim, ze horsie je nechat trapit zenu,ja tie zachvaty arytmii co mavam pred a pocas menzesu ma vzdy tak vycerpaju, ze par dni lezim doma, vcera som prisla z vonku a z navalov som mohla saty zmykat a to bolo len 29 stupnov, zle spim, som unavena, nevladzem si ani zacvicit, proste umieram za ziva, urobim hocico len nech mi je lepsie

katica06
Dnes o 15:00
@anonym_86cbb2

@anonym_86cbb2 ja s tým súhlasím ale vždy sa nájde niekto kto nezažil tieto problémy na.vlastnej koži a dôjde anonymné rýpať.
Ktoré lieky nemajú nežiaduce účinky?

katusskaa
Dnes o 18:24
@anonym_autor

@katusskaa ano tie zavraty su kazdodenne tiez dobra lahodka a to som sa este pred dvomi rokmi citila fit a zrazu koniec sveta, mne sa to zhorsilo posledne va roky a poslednu dobu uz je to nezvladatelne, kolko mas prosim rokov?

@anonym_autor o tyzden budem mat 50... toto vsetko sa mi deje kym mam este menzes

katusskaa
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@katusskaa ano tie zavraty su kazdodenne tiez dobra lahodka a to som sa este pred dvomi rokmi citila fit a zrazu koniec sveta, mne sa to zhorsilo posledne va roky a poslednu dobu uz je to nezvladatelne, kolko mas prosim rokov?

@anonym_autor no presne mne je az do revu ked pozriem foto z dovolenky alebo z koncertu, ze ako som si to uzila ako nic,,......teraz je stale sanca ze budem ako mrena, proste u mna ta hlava nie je dobra, mota sa..... na bhrt je to lepsie ale nie je to uplne back to normal

Strana
z2