Ako bojovať s opakujúcimi sa úzkosťami?
Ahojte chcem sa poradiť, ja som človek ktorý máva úzkosti často veľa krát sa mi stalo že som si myslela že mám fyzické choroby... Bolo mi zle mala som hnačky nevedela som dobre dýchať pichalo má pri srdci časté močenie a veľa toho ďalšieho... Nakoniec po vyšetreniach vyšli všetky výsledky ok bojovala som stým rok a pol potom to zas na rok a pol prestalo úzkosti odišli neviem ale ako.. no asi v stred júna začali hlavný spúšťač bol asi to že som dostala zapal zuba a zľakla som sa od vtedy som si začala veľmi sledovať každú bolesť v tele neviem ako stým teraz bojovať máte nejaké typy ako sa z toho dostať?
úzkosti z bolesti zuba? Toho muselo byť omnoho viac.
Blíži sa aj jeseň, psych. problémy sa v tomto období vracajú resp. zhoršujú.
@anonym_25a9bc mne robí zle ak mám nejakú chorobu je jedno či zápal alebo niečo také čo som ešte nemala a spustia sa mi úzkosti mávam to väčšinou zo seba ak neviem čo sa mi deje s telom a samozrejme mi prídu do hlavy tie najhoršie choroby čo existujú..
@anonym_25a9bc mne robí zle ak mám nejakú chorobu je jedno či zápal alebo niečo také čo som ešte nemala a spustia sa mi úzkosti mávam to väčšinou zo seba ak neviem čo sa mi deje s telom a samozrejme mi prídu do hlavy tie najhoršie choroby čo existujú..
@michaela1062006 ries to s psychologom, mozno bude treba aj psychiatra
@michaela1062006 ries to s psychologom, mozno bude treba aj psychiatra
@anonym_271e04 pravpodobne áno ale ďakujem za odpoveď 😊
Psychiater. Psycholog nepostaci
Psychiater. Psycholog nepostaci
@anonym_8199f4 no myslim si tiež psychológ pravpodobne lieky nedáva psichiater hej takže asi tam to skôr bude potreba lepšie riešiť
@anonym_8199f4 no myslim si tiež psychológ pravpodobne lieky nedáva psichiater hej takže asi tam to skôr bude potreba lepšie riešiť
@michaela1062006 mohol ti to spustiť stres z ochorenia a zápal v tele, hlavne chronický oslabuje imunitu a zároveň zhoršuje úzkosti. Nasaď protizápalovú stravu a užívaj magnézium.

úzkosti z bolesti zuba? Toho muselo byť omnoho viac.
Blíži sa aj jeseň, psych. problémy sa v tomto období vracajú resp. zhoršujú.