Ako dlho sa robí ster pri testovaní?
Dobrý večer mam strach s testov..je tu niekto kto to už absolvoval boli to? Koľko trvá minút kým je to šparatko vnutri ? Ako sa pripraviť na test ?
Koľko minút je sparatko vo vnútri? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ty si mimo normu? Pozri si video na internete a stopni si koľko sekúnd to trvá
Bola dom, ak myslíš PCR testy, neboli to, trosku cítiš, že máš niečo v nose. A trvá zo 5 sekúnd.
Ja som bola na pcr teste, bolo to neprijemne. Ale ja som vtedy mala alergicku nadchu, sliznicu som mala prekrvenu a rozdrazdenu. Tak to bolo velmi neprijemne. Ale nic, co sa neda vydrzat. Trvat to dve sekundy..
Bola som,bolo tak 5 sekund a trosku stekli a potom trosku take stipanie som citila ale inak nic uplne v pohode
Ja mam za sebou uz styri testovania PCR , prve tri som si ani nevsimol do 5 sekund kazdy ziadne napinanie jemna cista praca. A ten posledny mi isliel dilino vydlabat nosne mandle. Aj som mal tri dni divne chrasty v soploch karde rano a citil som to, ale prezil som. Proste na akeho zdravotaka narazis. Pri tomto antigenovom teste uvadzaju, ze len z jednej nosnej dierky a po dobu 10 sekund.

Hodinu a zapchaju ti pre istotu obidve dierky 🤣🤣🤣. 🤦♀️ Obyčajný výter z nosa, tri sekundy