icon

Ako dlho sa robí ster pri testovaní?

28. okt 2020

Dobrý večer mam strach s testov..je tu niekto kto to už absolvoval boli to? Koľko trvá minút kým je to šparatko vnutri ? Ako sa pripraviť na test ?

zuzap33
28. okt 2020

Hodinu a zapchaju ti pre istotu obidve dierky 🤣🤣🤣. 🤦‍♀️ Obyčajný výter z nosa, tri sekundy

pribinak
28. okt 2020

Koľko minút je sparatko vo vnútri? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ty si mimo normu? Pozri si video na internete a stopni si koľko sekúnd to trvá

hettinka
28. okt 2020

Bola dom, ak myslíš PCR testy, neboli to, trosku cítiš, že máš niečo v nose. A trvá zo 5 sekúnd.

adula12
28. okt 2020

ja som bola dnes. prezijes. nic strasne.

zirafienka
28. okt 2020

Aj ja mám z toho zlý pocit

evelyn246246
28. okt 2020
lienocka2808
28. okt 2020

Ja som bola na pcr teste, bolo to neprijemne. Ale ja som vtedy mala alergicku nadchu, sliznicu som mala prekrvenu a rozdrazdenu. Tak to bolo velmi neprijemne. Ale nic, co sa neda vydrzat. Trvat to dve sekundy..

junovedievca
28. okt 2020

Bola som,bolo tak 5 sekund a trosku stekli a potom trosku take stipanie som citila ale inak nic uplne v pohode

kinats
29. okt 2020

Ja mam za sebou uz styri testovania PCR , prve tri som si ani nevsimol do 5 sekund kazdy ziadne napinanie jemna cista praca. A ten posledny mi isliel dilino vydlabat nosne mandle. Aj som mal tri dni divne chrasty v soploch karde rano a citil som to, ale prezil som. Proste na akeho zdravotaka narazis. Pri tomto antigenovom teste uvadzaju, ze len z jednej nosnej dierky a po dobu 10 sekund.

stanulienkat
29. okt 2020

Trvá to podľa toho, akej veľkosti ti naimplantujú cip🙂

mirkava
30. okt 2020

@stanulienkat 👍😂😂😂😂😂