Ako dlho trvá hojenie po extrakcii osmičky?
Dneska mi čistili vytvorený hnis po extrakcii osmičky, o dva dni znova kontrola. Chcem len skôr vedieť ako dlho sa tam môže ten hnis vytvárať ako dlho trvá čistenie. A či ste jedli normálne. (Hnis je kôli dlho krvácajúce k rane nie ku jedlu, antibiotiká mám všetko.)
Vďaka za vaše skúsenosti.
Trochu to boli ale nieje to nič strašné. Skôr opuch mi vadí ktorý je už na ústupe.
@rebi789 ďakujem za odpoveď že len na výmenu a tak už nič nedržali hej :D toho sa najviac bojím keď tam je hnis aby zas dačo nedržali 🙄
@jeanne14 a potom už to bolo ok ? Toto by mi nevadilo keď mi to budú čistiť prežijem. Po čistení ste to už mali ok ? A môžem sa spýtať kávu ste pili počas tej doby. ? Už sa bojím všetkého asi aby som to viac nezhorsila. Mám všetko potrebné na čistenie ale aj tak no.
Pila som aj kávu, a áno mala som to už ok. Dodám že som bola v 16tt 🫣 suché teplo mi veľmi pomáhalo. Infralampa

@autorka ahoj, ja mam zapal kosti takmer po kazdom trhani, zla hojivost ran a zapaly dasien.. mne ked to aj cistili, zakazovali vyplachovat ale len macat ako by prelievat repik v ustach zo strany na stranu, najlepsie nici hnis ale nesmies tu "chrastu" krvavu zrazeninu si vyplachnut lebo bude obnazena kost 🙈 hojenie je individualne 🤷♀️