icon

Ako je to teraz s Covidom-19?

10. sep 2023

Vraj zase stupa pocet nakazeni. Ake ma teraz priznaky? Budete sa ockovat?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
luccija
11. sep 2023

@ankare po prvom očko som do týždňa dostala silnú tetaniu, úzkosti 2 m som chodila po lekároch lieky na ukludnenie...ďalšie mi neurológ neodporúčal

ankare
11. sep 2023

Manžel má kovid aktuálne, už aj starsi syn. Manžel mal najprv bolesť hrdla, hlavy, horucku, sople fúkal, dneska ho bolí chrbát. Kovid má asi 2.x, 1.x mal ťažký priebeh, teraz je priebeh ľahší.
Syn má zvýšenú teplotu, pokaslieva.
Neockovani sme.
Verím,že čoskoro budeme fit.
Skoré uzdravenie všetkým!

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
hladamematku
11. sep 2023

@tiezjedna ano som objednana na operaciu, mam mat test na kovid a prist s ruskom, riaditelovi nemocnice agel som poslala pochvalny email!

hladamematku
11. sep 2023

@chodec15 od Slovaka necakaj kriticke myslenie Slovak ide na Blahovi, FIcovi LSNS

kiwi3
11. sep 2023

ja som prave prekonala, prvykrat. ak by som ho nedostala, dam sa znova ockovat. kaslem uz pomaly treti tyzden, akoze neviem, kto to potrebuje... predtym tyzden horucky, bolest hrdla, bolest celeho tela... doteraz som mala vsetky ockovania, co boli dostupne, uz ani neviem, 4? vedlajsie ucinky ziadne.

petko81
11. sep 2023

Ak si terás chorý, nachladeni a žiadny test nebudeš robiť.ziadny covid nebude.
Môj názor 🙂☺️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
11. sep 2023

@hladamematku nerozumiem... pochvalný email???

sowka
11. sep 2023

My sme mali celá rodina covid akurát minulý týždeň. Prešlo nás to behom pár dní, jediné, čo ma trápi, že som úplne stratila chuť a čuch, tak dúfam, že to čoskoro pominie 🙈

hladamematku
11. sep 2023

@sowka sestra nema dva roky ☹

nikaeli
11. sep 2023

Nie som očkovaná a nebudem sa očkovať. C19 som mala iba raz, úplne na začiatku ešte pred prvým celoplošným testovaním, a to pracujem s viacnásobne postihnutými deťmi, kde je stále niekto chorý. Manžel sa pod MŠ (kedy bol neočkovaným rodičom zabránený vstup do škôlky) zaočkoval Johnsonom, do troch týždňov sa nakazil. Z celej domácnosti bol jediný nakazený.
Môj brat je aktuálne pozitívny už štvrtýkrát, je 3x očkovaný. Vysoká teplota, ostrá bolesť hrdla, bolesť hlavy a vraví, že ho páli na hrudi 😔

hladamematku
11. sep 2023

prosim rapkacikov ze corona je chripocka o precitanie, ved uz tolko nepapagajujte co vam vo videu povedal Ficko a ini dementi, postudujte trosku 🙂 Chrípka a COVID-19 sú nákazlivé ochorenia dýchacích ciest, ale spôsobujú ich rôzne vírusy. COVID-19 je spôsobená infekciou koronavírusom (SARS-CoV-2). Chrípka je spôsobená infekciou vírusom chrípky (vírusy chrípky).

cafelatte
11. sep 2023

@kornelies uplne mimo misu..ja nič nevykrikujem, len som napísala ze si všímam moje okolie, kto si vsima a vela sa pyta, vela sa aj dozvie.
Ockovani ludia sami dobrovolne pisu svoje pribehy, lebo chcu sirit osvetu. Ockovať som sa nedala, lebo nás syn má následky po ockovani. ..A na vesmír neverím, ale Pánu Bohu áno...ale ved ani mi neockovani sme tu už nemali byť, Bohu vďaka ze sme prežili smrteľnú pandémiu bez očkovania.

domkakvet
11. sep 2023

Rozmyslam, ze aky covid a vy to myslite premenovanu chripku.

ailiba
11. sep 2023

Uz to ma vraj len lahsi priebeh. Ci z toho urobia pandemiu tazko povedat... Ale snad to uz nebude ako predtym. Podla mna uz sme premoreni. Ale uz to tu pravdaze zostane, ako kopa dalsich chorob.

vevesh
11. sep 2023

@chodec15 pred covidom si dostal termin u kardiologa do mesiaca-dvoch. Teraz, ak nie si surny pripad o rok a ak si, tak o 3 mesiace😒. Ale to v cakarni neuvidis, kolko pacientov im pribudlo. A ako prva vstupna otazka je, ci je pacient ockovany na koronu. U nas v rodine na tlak predispozicie neboli a kazdy a jeden ockovany je zrazu pacientom kardiologa bez ohladu na vek- jeden ma tlak prilis nizky, jeden prilis vysoky a jeden nerovnomerny a a nestaly. Vsetkych +/- odvazala sanitka na vysetrenie, kedze nikomu by nenapadlo, ze ide o kardio-problem a vsetci skoncili na medikamentoznej liecbe, s tym, ze v jednom pripade sa uvazuje uz aj o strojceku. Cakacia doba 4-7 mesiacov, skor nestihaju, maju plno😳😳😳ak ho "trafi skor", tak ho okamzite letecky prevezu-vraj....

cafelatte
11. sep 2023

@vevesh ach je to strasne, aj u nás problém so srdiečkom, jeden infarkt mladý človek 45r a druha 38 ročná zápal srdcového svalu.

pkgirl30
11. sep 2023

@cafelatte A ja som si všimla na svojom okolí že očkovaní majú odvtedy problémy, s každej strany počujem že iné nerobia len po doktoroch chodia. a nie je to malé množstvo.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
11. sep 2023

@hladamematku nie je treba invektívy... A rozhodne nie je treba politikárčiť a spomínať toho mafiánskeho kreténa. Myslím si, že každý z nás si s kovidom zažil niečo, na základe čoho si urobil názor. Nemusíš útočiť. Nie každý kto sa nenechal očkovať je ficoidný dezolát...

miamia04
11. sep 2023

@vevesh strašné, čo porobili ľuďom 😒💙

hladamematku
11. sep 2023

mne je tak luto vsetkych tych co umreli alebo maju dva roky problemy z covidu, lebo sa nedali ockovat , tak velmi luto ☹

ziarifka
11. sep 2023

@chodec15 žiaľ, nemám také výhovorky. Vek 33r, váha 55kg, výška 165cm, krvný obraz ukážkový. Športujem rovnako pred aj po očkovaní. Strava low carb, prevažne vlastná vypestovaná zelenina a vlastné bio mäso. Žila som zdravo pred očkovaním, žijem zdravo aj teraz. Ešte nejaké odporúčania, čo vylepšiť? Podľa lekárov som v tip top kondícii.

tiezjedna
11. sep 2023

@hladamematku
a tých čo zomreli alebo majú problémy z očkovania ti ľúto nie je?? Straty boli na oboch stranách... nie je treba démonizovať ani jedno.

stanulienkat
11. sep 2023

@vevesh prosím ťa nezavádza. Na MK je cca 5-7 žien, ktoré sú chronické šíriteľky hoaxov vseho druhu. Presne tieto isté ženy sa obúvajú do ukrajincov, do očkovaných, trepú ko****ny. Ku kardiologovi si sa dostala predtym skor preto, lebo sa neodsuvali vyšetrenia. Pocas kovidu sa odsúvali, tým pádom sa predlžujú termíny a niekoľko kardiológov odišlo zo systému. Takže nie je dostatok lekárov. Nečaká tak dlho kvôli očkovaním pacientom, ktorí by húfne zomierali, len aby vám dezolatom urobili radosť. Robím u kardiológa a otázka o prekonanom kovide a očkovani je úplne normálna (možno sa aj vďaka týmto otázkam odhalí súvis s očkovaním, alebo neočkovaním) raz sa z toho môžu robiť kvalitné štatistiky. Drvivá väčšina našich pacientov je očkovaná a NIKTO, opakujem NIKTO z nasich pac. nemá žiadne zápaly, ani zrazeniny, ani žiadne podozrivé nálezy. A robíme s vážne chorými ľuďmi. Infarkt a mozgové príhody dostávali mladí ľudia už aj pred očkovaním a pred kovidom. A kovid má oveľa viac smrti na svedomí ako očkovanie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená