icon

Ako je to teraz s Covidom-19?

10. sep 2023

Vraj zase stupa pocet nakazeni. Ake ma teraz priznaky? Budete sa ockovat?

Strana
z4
stanulienkat
11. sep 2023

@miriam11 v rubľoch ti to ani neviem vyčísliť... A teba za tie hovadiny koľko platia??😉😉 Tiez rubliky??🤣

tiezjedna
11. sep 2023

@stanulienkat tvoja skúsenosť je cenná, z praxe👍ale tvrdiť, že kovid, ktorý účinkoval okamžite, ma viac obetí ako očkovanie, ktoré účinkuje v čase, je trochu mimo. To snáď uznáš ako odborník aj sama…

stanulienkat
11. sep 2023

@tiezjedna myslím si že dva -tri roky je celkom slušné obdobie na diagnostikovanie týchto prípadov. Keď bude mať niekto o 10 rokov mozgovú príhodu, myslím si, že je dosť odveci to pripisovať kovidu, alebo očkovaniu. A kto si trúfa povedať, že o šesť rokov dostane mozgovú príhodu kvôli tomu, že sa dal očkovať, alebo kvôli tomu že sa nedal očkovať??? Videla som tých ľudí čo sa dusili na ARO a neboli očkovaní a videla som tých ľudí, ktorí očkovaní boli a boli na bežnom oddelení. Nehovorím že je to pravidlo, ale rozdiel medzi týmito dvomi ľuďmi bol ten, že jeden z nich prežil. Hádaj ktorý?

annm81
11. sep 2023

@tenerifka Tak som si dala tú námahu a našla, kedy som asi prvýkrát čítala o tejto hrozbe - ešte ako pubertiačka.. Vedci to vedia už veľmi dlho, pretože je prakticky isté, že k tomu dôjde, len nevieme kedy to bude. Rovnako každý, kto o téme niečo tuší, vedel už pred covidom, že pandémia nového vírusu príde. A vie aj to, že to nebol posledný prípad pandémie dovtedy nepoznanej choroby.

Na obálke je viditeľný aj rok vydania článku - 2005.

simka1454
11. sep 2023

Inak čo sa týka toho tlaku a očkovania, ja som mala problémy vo februári, nevedela som z čoho mám točenie hlavy také, že som sa musela držať aby som nespadla. A bum vysoký tlak a hneď lieky. A očkovana som bola v apríli. Takže vôbec to nebolo očkovaním. Teda veľa ľudí by začalo brat lieky na tlak aj bez očkovania, len si to teraz z tým spájajú.

tiezjedna
11. sep 2023

@stanulienkat to každopádne. Ale ak sa nemýlim, tak zber relevantných dát k povoleniu vakcín trvá podstatne dlhsie než 2-3 roky.

sowka
11. sep 2023

@hladamematku tohto sa obávam, veľa ľudí nemalo dlho, a ja sa už po týždni idem zblázniť bez chute a čuchu 🙈

vevesh
11. sep 2023

@stanulienkat nam dezolatom? Pobavila si😀😀 toto by malo byt vyhlasene za slovenske slovo roka🙃🙃🙃 a ja som o ziadnych zrazeninach a zapaloch nerozpravala, neviem, kde si to z textu vycitala🥴🥴vies, pravda sa ukaze az za par rokov a nie, 2-3 roky je malo na zbieranie dat vedlajsich ucinkov po poockovani, hlavne, ze sa ziadne neuznavaju. Ak nahlasis vedlajsi ucinok paralenu (ktory je kolko, 50rokov na trhu?), nie je problem. Ale u corony, cokolvek vy-/nahlasis, je apriori problem a neuznane, lebo clovek by to mozno dostal tak ci tak. Az cas ukaze pravdu, uvidime, ci sa jej dozijeme. Zatial sa podarilo dokazat, ze je to umely laboratorny vytvor z wuhanu, ktory ma na svedomi cinsko-americka spolupraca vo vyskume. A pritom sa tato teza minimalne rok v plnom obsahu negovala, tak ako aj ine veci...

macatt
11. sep 2023

👁️📌

miamia04
11. sep 2023

@stanulienkat čo známena slovo dezolát?

pkgirl30
11. sep 2023

mne je neskutočne ľúto ľudí ktorí mali veľké problémy počas kovidu alebo zomreli na kovid a je jedno či boli alebo neboli zaočkavaní. je mi ľúto aj tých ktorí majú skutočne problémy po očkovaní. každého z nás ženie presne to isté, máme strach zo smrti, bez rozdielu či je niekto zaočkovaný alebo nie. ale tú tuposť niektorých ľudí, nenávidieť a útočiť jeden na druhého len kvôli rozdielnemu zmýšľaniu to nikdy nepochopím. vážne nemáme iné starostí len si nadávať do konšpirátorov alebo dezolátov? jemu my smutno z toho kam sa vyvíjame

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
miamia04
11. sep 2023

@stanulienkat toto je tvoj osobný názor na ľudí? A si sestrička u kardiológia?

nikaeli
11. sep 2023

@stanulienkat ty si dobre mimo 🤦🏻‍♀️ sorry

miamia04
11. sep 2023

@nikaeli strašné a neuveriteľné, to čo @stanulienkat napísala, normálne nechápem..🤷

pkgirl30
11. sep 2023

@stanulienkat kokos, toto znamená pojem dezolát? uaaau, som unesená takýmto výkladom. A úprimne sa pýtam, to je podľa nejakej príručky alebo kto to stanovil, že toto znamená byť dezolátom?

nikaeli
11. sep 2023

@stanulienkat a ľudia s takýmto názorom sú čo?

@miamia04 🤦🏻‍♀️

miamia04
11. sep 2023

@stanulienkat ty si uvedomuješ, koľko ľudí ponižuješ, urázaš ich a ublizuješ takýmto myslením ostatným ľuďom?? Vieš o tom, že tie myšlienky vysielaš a ľudia ich cítia..? Naozaj robíš na kardiológii ? A kde máš srdce ❤️ v tom tvojom zhrnutí? Kde ...?

maca1984
11. sep 2023

@stanulienkat Teba by už mali za toto urážanie, osočovanie ľudí odtiaľto vymazať.
Veď by to bolo vlastne aj v tvoj prospech-nebola by si medzi dezolátmi.

miamia04
11. sep 2023

@nikaeli som z toho dosť zhrozená 🙁, že niekto takto niekto zmýšľa..
@maca1984 👍

alex666
11. sep 2023

@tenerifka Ze Hlavne spravy 😂😂😂
Ospravedlnuje ta iba to ze ty tusim nezijes na SK...
Hlavne spravy su konspiracny portal a citaju ich vacsinou taki vselijaki ludia...casto bez vdelania a kritickeho myslenia
To abi nehovor nahlas ze to citas prosim

annm81
11. sep 2023

Osobne radšej používam slovo konšpirátor a vždy dávam prednosť vecnej diskusii s faktami, ale v zásade sú tieto dve slová synonymá a konšpirátori často vecnú diskusiu ignorujú a uchyľujú sa k osobným útokom (máme tu zopár takýchto diskutérok, že?). Ide o ľudí širiacich konšpirácie a nenávisť, prepadajúcich dezinformáciám buď z dôvodu strachu, alebo z nenávisti, prikláňajúcich sa k antisystémovým riešeniam a k radikálnym politickým stranám, ignorujúcich fakty, pretože pred uznávanými odbornými autoritami dávajú prednosť tomu, čo nazývajú "zdravý rozum" . Keď sa človek pozrie do slovníka, ľahko pochopí, prečo sa pre konšpirátorov ujalo práve toto slovo
https://webslovnik.zoznam.sk/synonymicky-slovni...

nini1978
11. sep 2023

@cafelatte smrteľnú pandémiu neprežilo strašne veľa ľudí,mohla by si písať s minimom úcty k tým,ktorí to nedali

nini1978
11. sep 2023

@petko81 ty radšej dobehnúť základnu' gramatiku
@miriam11 to si môžeš kľudne dohľadať ,či to je globálne zavádzanie masy podľa teba?( Tie štatistické údaje)

pkgirl30
11. sep 2023

@miamia04 ona vymazala odpoveď na to kto je dezolant alebo MK?

miamia04
11. sep 2023

@pkgirl30 aha, asi MK zmazal.

andula77
11. sep 2023

@annm81 smutné je, keď sa taký človek objaví v najbližšej rodine...

annm81
11. sep 2023

@andula77 S týmto u blízkych našťastie nemám skúsenosti. Mám podobnú kamošku, ale tá tomu neprepadla ešte úplne, takže dokážem nadhodenú tému nejako zahovoriť. Nie som schopná si predstaviť, ako by som dokázala fungovať napr. v partnerskom vzťahu s normálnym človekom, z ktorého sa ale postupne stane konšpirátor.

andula77
11. sep 2023

@annm81 u mňa sestra... niekedy mám pocit, že už je to na psychiatra...🫤

Strana
z4