icon

Ako nájsť pokoj pri tetánii a vyhorení?

7. aug 2024

Prosím o radu.Pred 3 r mi bola diagnostikovaná tetania na základe kŕčov do nôh, pálenia mravcenia chrbtice.
Celý čas som sa cítila relatívne dobre.Tersz som 3 t nemala magnosolv a veľmi sa mi zhoršil stav celé dni mi brni okolo úst, mám roztrasené nohy cítim nepokoj, úzkosti.Dnes som bola u lekárky po recept a tak mi prehovorila do duše, že nemá význam celý život užívať Magnosolv, ale mám hľadať čo ma stresuje a môj životný štýl, prácu.Robim čo môžem športujem, snažím sa dobre stravovať, mám jedno dieťa 14 r puberta v plnom prúde už neviem čo zmeniť, aby som nebola nervózna a cítila sa dobre.Ide mi zobrať mineralogram a prevenciu či mám v poriadku štítnu žľazu.Mam 45 r menzes mám pravidelný.Ako ste sa dali do poriadku navštevovali ste psychológa?Mám pocit vyhorenia v živote aj v rodine vážne zdravotné problémy už ma rozčuľuje všetko.Citim, že som psychicky aj fyzicky vyčerpaná a neviem ako ďalej.
Beriete aj vápnik, sodík, draslík?cvičíte jogu neviem poraďte mi ako nájsť vnútorný pokoj.

taktotedanie
7. aug 2024

Jednou zo sucasti liecby je pridat bud AD alebo pravidelne sedenia so psychologom- podla stavu

cukroska
9. aug 2024

Keď je to také až zlé. Určite sa netreba predávkovať všetkými vitamínmi,ak máte pestrú stravu je to uplne zbytočné .A jediné riešenie nájsť dobrého psychológa, alebo psychiatra.A celkovo pri tetánii odporúčajú skôr aj niečo na ukludnenie. Bežne predpisujú aj neurol ak je to nutné .