icon

Ako riešiť dlhodobý dusivý kašeľ v rodine?

nikusik0107
Dnes o 02:55

Ahojte....nemali ste nieco podobne ako my ...uz mozno aj 2 týždne sa trápime s kašľom....obe deti aj muz a uz to prešlo aj na mna...hnusný dusivy kasel ....plus mne odišiel hlas....co to môže byt ? ....co na to ? Ps. Zúfalá zena zúfalá matka ....

pseudomonas87
Dnes o 03:42

@nikusik0107 a boli ste aj vy na vyšetrení, nielen deti? Treba popocuvat, CRP spraviť.....možno RTG, krv na protilátky atď atď....

nikusik0107
autor
Dnes o 05:29
@pseudomonas87

@nikusik0107 a boli ste aj vy na vyšetrení, nielen deti? Treba popocuvat, CRP spraviť.....možno RTG, krv na protilátky atď atď....

@pseudomonas87 boli u dr popocuvala ich a to je asi tak celé...

marianarem
Dnes o 06:20

@nikusik0107 No neviem, ci stale moze kolovat to iste, ale tak pred 2 mesiacmi sme toto mali aj my a trvalo to mne aj muzovi cca mesiac, malemu o nieco menej. Ja som bola aj na vyteroch, syn tiez, bol to virus. Mne dala dr. na kasel Trifed, muz prisiel na to, ze mu najlepsie nan zabera Nuforen Stopgrip a Pleumolysin. Ale celkovo to bol fakt kasel, ktory bolo tazke stlmit.

nikusik0107
autor
Dnes o 06:49
@marianarem

@nikusik0107 No neviem, ci stale moze kolovat to iste, ale tak pred 2 mesiacmi sme toto mali aj my a trvalo to mne aj muzovi cca mesiac, malemu o nieco menej. Ja som bola aj na vyteroch, syn tiez, bol to virus. Mne dala dr. na kasel Trifed, muz prisiel na to, ze mu najlepsie nan zabera Nuforen Stopgrip a Pleumolysin. Ale celkovo to bol fakt kasel, ktory bolo tazke stlmit.

@marianarem aj moji majú trifed ...zlty ..tak snad im zaberie ...lebo uz to je fakt na nervy

taktotedanie
Dnes o 08:03
@nikusik0107

@marianarem aj moji majú trifed ...zlty ..tak snad im zaberie ...lebo uz to je fakt na nervy

@nikusik0107 kaslat mozete dlho po chorobe
Teraz kaslalao vela ludi, kludne aj cez 3 tyzdne mozes pokasliavat