Ako riešiť problémy so zápchou a stresom?
Ahojte,koncom leta sa mi začalo niečo divné...začalo to akousi zápchou že išlo mi veľmi malý kus ako keby "kašovitejšieho"a potom nič ako keby zápcha...opakovalo sa to ešte jeden deň a potom mi už na tretí deň išlo pár bobkov... odvtedy trvá aká si forma zápchy,že vyjde kus niečoho a toľko,nejde von všetko a ten pocit neúplného vyprázdnenia... nebolí ma nič,vážne aj brucho mám mäkké,neregistrovala som krv,plyny odchádzajú,užívam už tretí deň Lactulosu Biomedicu a mala som odvtedy raz také skôr prehnanie ale potom už bola ďalšia formovaná ale stále je to niečo väčšieho bobku a neúplné vyprázdňovanie... áno viem,smer lekár ...ale chcela by som vedieť nejakú skúsenosť...mala som aj kus viac stresu predtým ...a vlastne sa bojím aj teraz...či to nemôže aj z toho dáko...
@anonym_autor vyskúšaj forlax
@anonym_autor zabudla som dodať že po jedle mám dlhšie pocit plnosti.
@anonym_autor ťažké jedlá, málo tekutiny.. veľa piť - čo jedlo, to vláknina/ovocie, zelenina/
@anonym_autor tak zla strava , stres
Preco si nekupis probiotika, vlakninu, vela kiwi je za mna zazrak
Ale pchas do seba “prehanadlo” , to nieje vseliek..
@anonym_autor a všimla som si že mám trošku aj viac hlienu a na papieri mávam také bodky ako keby,niekedy sú hnedé niekedy čierne.
@anonym_autor paneboze to si fakt ludia kontroluju stolicu v zachode a toaletny papier po utreti? 😫😫 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

@anonym_autor a všimla som si že mám trošku aj viac hlienu a na papieri mávam také bodky ako keby,niekedy sú hnedé niekedy čierne.