icon

Ako riešiť problémy so zápchou a stresom?

24. sep 2026

Ahojte,koncom leta sa mi začalo niečo divné...začalo to akousi zápchou že išlo mi veľmi malý kus ako keby "kašovitejšieho"a potom nič ako keby zápcha...opakovalo sa to ešte jeden deň a potom mi už na tretí deň išlo pár bobkov... odvtedy trvá aká si forma zápchy,že vyjde kus niečoho a toľko,nejde von všetko a ten pocit neúplného vyprázdnenia... nebolí ma nič,vážne aj brucho mám mäkké,neregistrovala som krv,plyny odchádzajú,užívam už tretí deň Lactulosu Biomedicu a mala som odvtedy raz také skôr prehnanie ale potom už bola ďalšia formovaná ale stále je to niečo väčšieho bobku a neúplné vyprázdňovanie... áno viem,smer lekár ...ale chcela by som vedieť nejakú skúsenosť...mala som aj kus viac stresu predtým ...a vlastne sa bojím aj teraz...či to nemôže aj z toho dáko...

autor
•
24. sep 2026

@anonym_autor a všimla som si že mám trošku aj viac hlienu a na papieri mávam také bodky ako keby,niekedy sú hnedé niekedy čierne.

anonym_216365
•
24. sep 2026

@anonym_autor vyskúšaj forlax

autor
•
24. sep 2026

@anonym_autor zabudla som dodať že po jedle mám dlhšie pocit plnosti.

ivicatolic
•
24. sep 2026

@anonym_autor ťažké jedlá, málo tekutiny.. veľa piť - čo jedlo, to vláknina/ovocie, zelenina/

anonym_ba2abf
•
25. sep 2026

@anonym_autor tak zla strava , stres
Preco si nekupis probiotika, vlakninu, vela kiwi je za mna zazrak
Ale pchas do seba “prehanadlo” , to nieje vseliek..

anonym_ba2abf
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a všimla som si že mám trošku aj viac hlienu a na papieri mávam také bodky ako keby,niekedy sú hnedé niekedy čierne.

@anonym_autor paneboze to si fakt ludia kontroluju stolicu v zachode a toaletny papier po utreti? 😫😫 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮