Pocit neúplného vyprázdnenia: Moje skúsenosti a obavy
Ahojte,už v lete som badala že miestami som mala takú užšiu stolicu ale neriešila som nie každý deň to musí byť rovnaké...začiatkom septembra som ale dostala zápchu išla mi kvázi malá kašička,akosi sa to rozbehlo bobky a tak...ale mám pocit neúplného vyprázdnenia a malú stolicu nie takú veľkú...neschudla som,krv som mala raz po zápche ale aj ma štípalo keď išlo von,inak nie...necítim výraznú únavu a ani ma nič nebolí...mám dve malé deti,stres...mám 28 rokov. Skúsenosti? V piatok sa chystám k lekárovi ale bojím sa...ešte sa mi stalo že napríklad keď si vypijem aj za jeden hlavne domácej tak ma pálila záha,vyradila som už aj kávu,nepijem ju denne,užívam magnézium asi týždeň...akože frekvencia je viac menej rovnaká chodím dva krát ráno a sem tam poobede. Vetry odchádzajú.. budím sa stále v noci a čítam,sttesujem sa čo mi je,sledujem každú jednu drobnosť...
@anonym_autor rektokela?
@anonym_autor Presne takto sa mi prejavoval IBS (irritabile bower syndrome). Akurát že som sračkoval, zápchu nepoznám. Trvá to do dnes, už 15 rokov. Dá sa s tým žiť.

@anonym_autor no hlavne sa upokoj alebo navštív lekára, pretože toto ti kľudne môže spôsobovať/zhoršovať ten stres, ktorý máš. Mohla to byť len nevinná zmena stolice z x rôznych dôvodov a ty to teraz zbytočne extrémne sleduješ.