icon

Ako riešiť zápchu a hemeroidy po pôrode?

17. máj 2024

Ahojte, co na zapchu po porode? Objavili sa mi aj hemeroidy a je to velmi neprijemne. Dojcim.. nic nepomaha z tych domacich receptov, skusala som kompot, susene slivky, teplu vodu, psyllium.. poradte prosim🙏

nafka0483
•
17. máj 2024

Glycerinovy cipok. A potom preventivne vela veeeela vody, vela vlakniny. Mne vzdy pohne creva kefir, acidko.
A psychicka pohoda... viem, lahko sa povie ale robi to ozaj vela ;)
Na hemoroidy sedavy kupel v dubovej kore a je plno masticiek, v lekarni poradia.

ns994
•
Autor odpoveď zmazal
•
alantroj
•
17. máj 2024

Ja ti mozem poradit pripravok Preparation H obsahuje nieco zo zraloka. Ja som to mala otras po oboch porodoch. faktu a spol ma stipali. Toto je aj mast aj cipok, odporucam kombinovat. Mne to pomohlo.

marcellka32
•
17. máj 2024

Pozor na vlákninu, ak sa nepije dostatok vody tak ma opačný efekt ...
Odporúčam zajecicka voda horká z lekárne, ráno nalačno 1 deci, pozor nie je chutná, je to horké ale účinné
Ovocie: ananás, jahody, kivi kľudne to zapi acidkom
Probiotiká: bryndza, kefír, z lekárne jamieson 60 billion 👍

autor
•
17. máj 2024

Dakujem vam🙂

autor
•
17. máj 2024

Dala som si nakoniec feniklovy caj a asi pomohol 😀alebo mozno zmes toho vsetkeho.

iwka_77
•
7. jún 2024

Tak mne nepomohlo nič z tohto, čo tu bolo uvedené, poskúšala som toho neskutočne veľa. Aj z lekárne veľa vecí, mastí, prípravkov, liečiv, no proste kadečo.
Aj tu na koníku som sa dočítala, že na hemoroidy je dobrý Devenal, tak som si ho skúsila kúpiť a môžem povedať, že sa mi neskutočne uľavilo. 🙏 S hemo už problém nemám, nič nesvrbí, nekrváca, nebolí, nepáli, čiže som šťastná, že toto nepríjemné obdobie je už za mnou.

anjelik420
•
5. sep 2025
@iwka_77

Tak mne nepomohlo nič z tohto, čo tu bolo uvedené, poskúšala som toho neskutočne veľa. Aj z lekárne veľa vecí, mastí, prípravkov, liečiv, no proste kadečo.
Aj tu na koníku som sa dočítala, že na hemoroidy je dobrý Devenal, tak som si ho skúsila kúpiť a môžem povedať, že sa mi neskutočne uľavilo. 🙏 S hemo už problém nemám, nič nesvrbí, nekrváca, nebolí, nepáli, čiže som šťastná, že toto nepríjemné obdobie je už za mnou.

@iwka_77 devenal co ti pomohol boli tabletky ci mast

iwka_77
•
23. sep 2025

@anjelik420 To boli tabletky, masť som ani nemusela použiť.