icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ariadna08
•
13. feb 2017

Baby ja som dnes nastupila po dlhych rokoch na rodicovskej do novej prace, no som hotova. Uz som dlho neplakala a teraz to neviem zastavit. Velmi som uz chcela ist do prace a teraz ma taky strach prepadol, ze ako to budem zvladat. Ani si napamatam ci som si rano v tom strese dala AD.
Velmi to chcem zvladnut tak snad bude vsetko ok.

eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
slnecnica333
•
13. feb 2017

@ivka1302
Všetko najlepšie k narodeninám hlavne zdravie a aby si bola svetlom pre ostatnych ❤🎂🍹🎁🎉🎈🌹🌹🌷❤😘

esselte
•
13. feb 2017

@ariadna08 neboj sa,všetko bude ok,je to teraz taký skok,ale musíš to prekonať,lieky nie sú všetko,veľa je v nasej mysli,nerozmyslaj v praci nad liekmi ani nad chorobou,viem,ze je to niekedy ťažké,hlavne,ak ti pride zle,ale ty sa tomu musíš vzoprieť,začať myslieť na iné a ak nie,nos so sebou nejake lieky okrem ad na ukludnenie,ak by bolo najhoršie,tak si nimi pomôž,pi veľa vody a ak môžeš ber magnezium a nejake vitamíny

esselte
•
13. feb 2017

@eliska13 ved prave,ten počítač,a čo škola,?ale on strašne kašle a má taký suchý,drazdivy kašeľ,zajtra mu skusim nejaky caj alebo cibulovy,ze vraj cibulovy caj na taky kašeľ zaberá

ivett311
•
13. feb 2017

@mia002 ja beriem tianeptin mylan

ivett311
•
13. feb 2017

@mia002 ty berieš niečo?

ariadna08
•
14. feb 2017

@eliska13
@esselte dakujem krasne baby za povzbudenie. Ja som bola doma skoro 10 rokov, musela som so starsim synom ostat zo zdravotnych dovodov a potom sa narodil maly, ani neviem ako to ubehlo. No nic musim sa vzchopit. Krasny den prajem.

eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
mia002
•
14. feb 2017

@ivett311 brala som antipsychotika ktoré mi pomohli,a ty máš nejaké lieky?ako sa u teba prejavoval závrat.máš aj iné problémy?ja mám asi aj úzkosť.

ivka1302
•
14. feb 2017

@slnecnica333 😘😘🌺🌺🌺jaaaj velmi dakujem. Mala som krasny den krasny darcek a kvietky tortu som si urobila 🎂🎂🎂talianske tiramisu. Vcera sme s kamoskami oslavili a aj zatancovali🤗🤗🤗🌺🌺🌺🎂🌸🌸❤

ivett311
•
14. feb 2017

@mia002 ja tiež mám úzkosť. Beriem AD 3 mesiace, niekedy je lepšie niekedy nie.. dneska od rána mi je zle ale asi preto lebo poobede idem k lekárovi a som trochu nervózna😞
Ty máš nejaké lieky?

evak12
•
14. feb 2017

@ivka1302 ahoj ivka,aj ja ti prajem vsetko najlepsie k narodeninkam🙂

ivett311
•
14. feb 2017

Tí ktorí máte úzkosť alebo pp zvyknete mať bolesť svalov?

sandra2308
•
14. feb 2017

@ivett311 ahoj, ja mam bolesti svalov posledny tyzden. No a uz si samozrejme namyslam, ze uz som vazne chora. A co.ty, ako topocitujes?

ivett311
•
14. feb 2017

@sandra2308 no u mňa to isté 😞 berieš niečo?

sandra2308
•
14. feb 2017

Co myslis? Ad beriem seroxat a neurol v poslednom case beriem kazdy druhy den😕 A ty co beries? Mas aj ine priznaky okrem bolesti svalov?

junova
•
14. feb 2017

@ivka1302 Ivka, vsetko len to najlepsie a najkrajsie🙂

timea179
•
14. feb 2017

Vonku je tsk krasne a mna od rana boli hlava ako kona😒 zobrala som teraz nospu tak dufam ze cim skor prestane

eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
ivett311
•
14. feb 2017

@sandra2308 ja stále mám niečo iné. Dneska bolesť svalov ale mala som už aj tŕpnutie tváre bolesť hlavy závraty ešte mám atď.. beriem tianeptin 3.mesiac

ivka1302
•
14. feb 2017

@evak12
@junova 😘😘😘🌺🌺Dievcata dakujem vam velmi. Teraz ma po vcerajsku tak rozbolela hlava ze si musim na pol hodku lahnut lebo inak nedam pracu 🌺😘🌺🌺🌺To je z toho vina vcera 🤗🤗🤗🤗🌸🌸🌺🌺🌺🎂

fivulinka
•
14. feb 2017

@ivka1302 všetko najlepšie k narodeninkám želám, hlavne veľa zdravíčka a to ostatné príde samo 🙂

savanas
•
14. feb 2017

Milá @ivka1302.
Chcem sa tiež pripojiť k prianiu tvojich narodenín. Čas nám niekedy tak rezko uteká pomedzi prsty, že je dobré si urobiť v deň narodenín oslavu, ktorá nám pripomenie, že sme o niečo starší, skúsenejší a že sme to stále mi samí v celej svojej jedinečnosti, máme svoju rodinu.🙂😝🙂🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Prajem Ti ivka1302, najmä zdravie, pretože je úžasné sa zobudiť každý deň a uzrieť tvár našej ratolestí, ktorá potrebuje pohladenie a na oplátku nám ta ratolesť okrem starostí vie vykresliť úsmev a radosť, vďaka čomu naše rodičovské srdce aj plesa spokojnosťou. Nech máš veľa a veľa slnečných dní, ktoré ťa robia šťastnou maminou a manželkou.
Waw, v posledných dňoch je toľko narodeninových osláv, že keby všetky maminy sa navzájom ponavštevovali a ja s nimi, tak každý by ochutnal toľko dobrôt, že môžeme zabudnú na chudé postavy, alebo na chudnutie. Našťastie je toto veľmi príjemný virtuálny svet, vďaka ktorému človek môže zdieľať radostí aj starostí, a nepriberie pri pohľade na vaše mamičkovské dobrôtky.
A prajem všetkým maminkám nech sú kdekoľvek, v akejkoľvek chvíľke len krásny deň, pretože je super jak slniečko rozjasá myseľ človeka svojou hrejivosťou.

sandra2308
•
14. feb 2017

@ivett311 a ako dlho mas tie bolesti svalov a zavrate? A lieky ti sadli, mas pocit, ze ti zo zaciatku pomohli?

simka1454
•
14. feb 2017

@ivka1302 Ivka aj ja sa pripájam ku gratulácii,písala som Ti aj na fb. Tak ešte raz všetko najlepšie,veľa zdravíčka a šťastíčka 🌹🌹🌹

daniela123321
•
14. feb 2017

Joooj konečne vyšlo 🌞 a ja mám super deň.S malým som bola vonku..zbehla do obchodu..a zaniesla mame.Dnes máme s priateľom romantikuš🌹🙊

ivett311
•
14. feb 2017

@sandra2308 bolest svalov mam dneska len ale na zaciatku liečby som mala aj mesiac a závraty mám už dlho teraz sú dni keď vôbec nemám ale sú aj dni keď celý deň😞
S liekmi neviem lebo tiež sú obdobie keď mi je super ale teraz napríklad týždeň mi je zle

esselte
•
14. feb 2017

@timea179 aj mna dnes bolela hlava,asi tlak