icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mia002
•
14. feb 2017

@ivett311 pomahaju ti lieky.nemáš zavraty?

ivett311
•
14. feb 2017

@mia002 ale ešte mám nehovorím že každý deň ale mám ešte 😞

janka_banka
•
14. feb 2017

@esselte mne ide tiež dnes hlavu roztrhnut,normalne migrena alebo čo...fuj...😡

savanas
•
14. feb 2017

No dámy, tiež sa pripájam k vám, pretože aj mne je dnes čudne. Som človek, ktorý má zvyčajne nízky tlak. Ale dnešné slniečko 🌞 bolo tak úžasné vďaka svojej kráse, že aj keď mám teraz fakt nízky tlak, je mi, jak keby som exnul do seba celú fľašku Čiernej perly s Aróniou🍼. Lenže som v práci, takže v sebe nemám ani kvapku alkoholu. A čaká má práca až do ránka bieleho😂. A musím povedať, že všetci sú taký čudný, vrátane mňa. A nik nemá chuť na žiadne srandičky. Ešte aj domáce koláče🎂 tu nik nechce jesť od manželky jedného chalana.
Už sa teším😂😂😂, to bude migréna, mňam. Ešteže mám pri sebe kompletné chemické laboratórium liekov v príručnom batôžku😝.
No ja vám fakt dnes nezávidím. Cítim s vami hlbokú sústrasť dámy.

simka1454
•
14. feb 2017

ja dnes tiež velké bolesti hlavy a neskutočná únava,poobede som to už nevydržala tak že si na chvílu lahnem a spala som dve hodiny, no ako zaspím večer to bude horšie keď som si tolko pospala

janefonda
•
14. feb 2017

Babyyy a savanas samozrejme 😉dnesok bol krásny. Slniečko som si užívala a okolo mna mali dnes vsetci super naladu.
Zajtra beriem knihu, vycapim sa na balkon a budem sa slniť.

@savanas usmev lieci! Vždy si to opakujem ked treba. Daj si ten kolac od kolegu, pochval ho uvidis ze bude rád. Aj to robí deň krásnym.

mm103
•
14. feb 2017

Inak kocky aj ja svedčí neskutočne únava ledva Držím oči dnes celý deň cítim sa akoby som týždeň nespala v kuse...

savanas
•
14. feb 2017

Nóóó janefonda, dal som si 7 koláčikov, pretože ten cukor v nich som cítil ako drogu. A vypil som 1,5 l vody, kvôli nízkemu tlaku. A zdá sa, že aj keď mi je jak po fľaške vína, tak je docela fajn.
A áno janefonda, to slniečko bolo perfektné. To slniečko po zimnom období je tak príjemný dotyk na dušu.
A áno, úsmev je dobrý liek. Vďaka.

esselte
•
14. feb 2017

Aj ja som dnes mala kolaciky a dokonca ajvcera,vydavala sa mi moja byvala ziacka,uz pomaly lekarka,este jek chybaju statnice a nás pan farár nal 40-te narodky,uci v nasej skole náboženstvo,tak sme mali dnes trocha volnejsi deň,my sme len ročníky 1.-4.,takze sme spolu 4 učitelia spolu uz s riaditeľom,pan farar a vychovavatel v družine,taka mala skola a dnes bolo ajvalentina,takze sme detom dali trocha voľnejšie,bolo fajn az na tu hlavu,čo ma bolela,ale po kávičke u pana farara,lebo sme pi obede este boli pozvani na kavu,sa mi trocha ulavilo,ale doma zas,tak som si dala liek od bolesti a uz je fajn,od manzela som.dostala kyticu zltych tulioanov a čokoládu,celkom fajn den,hlava konečne neboli,ale stale mam vnej taký tlak,ale uz sa idemz toho vyspať,uvidime rano

esselte
•
14. feb 2017

Inac,vsetkym krasneho Valentina a to nielen dnes,ale po cely rok,vela lasky a kopec dobrych srdc okolo

mia002
•
15. feb 2017

@ivett311 ja som často dosť unavená, veľa preležim .občas aj hnačky .nemala si aj ty hnačky?

ivett311
•
15. feb 2017

@mia002 hnačky nie, ale aj ja som často unavená😑

eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
sandra2308
•
15. feb 2017

Dievcata stalo sa vam, ze vam benzak nezabral? Dala sim si o siedmej neurol 0,25 a nic😕

esselte
•
15. feb 2017

@sandra2308 to je aj v hlave,čakáš kedy zaberie neries to a ono to zaberie

sandra2308
•
15. feb 2017

@esselte mas pravdu Jani, ale ked necitim ziadne zlepsenie, moze to byt malo 0,25? Ty nemas skusenost s neurolom?
A tebe je ako dnes? Vy ste trpelu vcera, ja dnes...boli ma hlava, ze az

esselte
•
15. feb 2017

@sandra2308 aj mna uz zas zacinala boliet hlava,ale napila som sa vela vody,ak tak si dnes daj este 0,25 neurolu,to nie je vela,ludia beru aj po 4 mg denne

ivka1302
•
15. feb 2017

@savanas 🌺🌺🌺🌺Velmi ti dakujem za krasne zelanie asi len malo muzov dokaze pisat tak romanticky a citlivo ako ty🌺🌺🌺🌸❤😘Ja deti nemam ale priatel ma troch synov a kedze su uz dospeli tak si idu svojou cestou vidime sa len obcas co je dobre 🤗🤗🤗🤗Myslim to tak ze pred par rokmi sem este chodievali na obedy ako do restauracie kde sa neplati a nosili pradlo ako do pracovne kde peru a zehlia zadarmo. 🌺😘😘😘🌺🤗Pre ich dobro sme im ale vysvetlili ze kedze ziju sami musia sa o seba starat so vsetkym co k tomu patri 🌺😘❤❤Pochopili a je to fain. Mame ale najmladsieho ktory ma 24 rokov a ma downov syndrom. Je v celku samostatny az na par veci ale vie davat tolko lasky ze mam obcas pocit ze ja neviem tak milovat🌺🌺😘🌺Vela veci sa od neho ucim. On napriklad nepozna urazenost zavist ziarlivost menejcennost a hlavne to preco je stale stastny a bez obav je to ze nepozna strach a zle myslienky. Ja ked sa nahnevam som urazena aj dva dni ale ked mu pre nieco nadavam alebo urobi nejaku blbost tak sa nikdy neurazi ale obijme ma a povie ze ma lubi a je mu to luto 🌺😘🌺🌺🌸Laska veru topi aj tie najsilnejsie lady a o kolko problemov by bolo na svete menej keby sme miesto agresivity a negativity reagovali laskou. 🌺🌸🤗🤗🌸Laska je silnejsia ako vsetko na svete. Laska je vecna je v nas od nasho stvoritela len ju zabudame pouzivat 🌺🌸🌸🌸

mm103
•
15. feb 2017

@sandra2308 kľudne si si mohla dať aj 0,5 to sú malé dávky..

mia002
•
15. feb 2017

po akej dobe začnú zaberať antidepresiva.

sandra2308
•
15. feb 2017

@mm103 bola som u lekarky dnes a dala mi kvapky rivotril, lebo som jej vravela, ze neurol mi zabera az neskoro,ak vobec a ze seroxat mi.menit velmi nechce. Ze asi to bude tym prechodom😕No ja si uz takeee diagnozy domyslam.... Stacilo mi precitat priznaky sklerozy 😕😕😕vsetky mam

eliska13
•
Autor odpoveď zmazal
•
esselte
•
15. feb 2017

@sandra2308 neboj sa,daj si rivo,to ta ukludni a zbytocne sa nestresuj

esselte
•
15. feb 2017

@mm103 ako sa cítiš?js mám tak.y divny pocit v hlave,ale to ide asi to prechodné obdobie do jari,ale konečne je aspoň trocha viac slnka

mm103
•
15. feb 2017

@sandra2308 ja mám tiež rivotril a je fajn naozaj... Neboli bude dobre..

mm103
•
15. feb 2017

@esselte viesco ja celkom ok až na to že som stále unavená... Včera som už bola tak že ma ruka noha nedržala...

mm103
•
15. feb 2017

@sandra2308 inak sklerózu mám aj ja ,😂 resp som si ju diagnostikovala

sandra2308
•
15. feb 2017

@mm103 😂😄 to sme ale sikovne pani doktorky😆

sandra2308
•
15. feb 2017

@mm103 bolia ma svaly, stuhnutu krcnu mam a take divne videnie..... no povedz, co ti napadne ako prve?😊

sandra2308
•
15. feb 2017

@mm103 Inac, aj jarna unava sa takto prejavuje, no neni to skoro?