Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa Príde mi to že nasilu pred svetom. Asi súdim podľa seba.
@saslavka73 to je take herectvo vsetko....
@maki43 ja si dám u teba piecť asi tortu na narodky a urobím si výlet do Senice, malého v aute uspím a ja sa ukľudním 🙂
@mimiqa Podľa mňa je normálne sa aj posťažovať. Všetci len prezentujú ako sa majú super, ako schudli, kde boli cez víkend, varili samé zdravé jedlá, prip aj nezdravé. To že nefotim všetko neznamená že sedím doma a nevarím. Dáva samé smile foto a zrazu sa dozviete o niekom že sa ozral a robil bordel, chcel sa obesiť a skončil na psychiatrii a smile život tada dá. Také zvláštne všetko. A keď sa postazujem tak každý ti dáva rady. Ale keby bol na mojom mieste tak sa dávno položí. To si len tak hutam.
Baby mozem sa opytat? Ked vam navysili davku, kolko trvalo kym to zabralo?
A ake lieky beriete, ked trpite len na uzkost?? Nie na depresiu...
@saslavka73 ved ano....aj ja poviem.co ma sere...si aj prdel urobim.z ludi 😂....presne ako pises...doma horor navonok svet gombicek 😲👏
@karolinabese magrilan
@karolinabese ja užívam Eliceu, úzkostno-depresívna porucha. Jednu tabletu ráno. :D
@patricia_b Ja chodim dakedy raz za tri mesiace, ked mi nevyjde z prace tak idem raz za pol roka.
@patricia_b das skusku nabuduce. Ja som mala deskriptivu v skole. Najprv spanielske velkomesto potom naj predmet. 😍😍
@ivcam2 ja som ju mala na strednej a preto som nu išla aj na vš študovať
@mimiqa 😂 😂 aj ja pozerám či niečo sladké nemám
@patricia_b ma nakazila včera 😂......inak u lekarky vcera super...stacilo ked som jej pivedala ze vsetko bolo ok az posledny tyzden kde si moj drahy zmizol na lyzovaku na 6 dni a vypol sa aby nebol asi otravovany 😂😄este mi dodal ze bude piatky chodit von po futbale ze ci si on nezasluzi🤔ona vyborne tak vy soboty 😄nepytat sa ho oznamit ako on mne a uplne ze uplne ho mam ignorovat lebo ze "psychopata"takto ho prosim pekne nazvala ze v zivote nepochopim ☺
@mimiqa môj chodí piatky a to jediný deň kedy som sama od rana a to od siedmej ráno do jedenástej v noci. Akurát sa mi zobudil milosť pán :( ... ale aspoň nereve.
@patricia_b podareny...spachtos..uz vidi autiicko sa tesi sibal maly...moj cervik ten zas casto v noci hore idu zubky😲🤔....aj tak vysmiaty 😂
@mimiqa zo mňa sa smeje, lebo som si umývala vlasy a mám čiernu zlupovaciu masku na ksichte ... na tom sa vkuse rehlí, alebo keď mu do foťáku vyplazujem jazyk 😂 ... ale on je všeobecne taký smejko
@patricia_b takze sa hras na Zora s maskou 🤣
@mimiqa no jemu to nevadí 🤣
@patricia_b daj aj jemu 🤣😂ake podarene 😉no moj je zaseknuty ked vidi na mne masku😊
@mimiqa som včera kecala s jednou kamoškou, ktorá trpí úzkosťami (takými školskými, že ma stres pred tabuľou a tak) má predpísané lieky, ale ona ich neužíva ale mala by, len nosí so sebou, že si dá ak by bolo zle ... povodne som sa pýtala len, že koľko platí ... mi povedala koľko a dodala, že nemám pytat lieky, že budem z nich mimo :/ ... normálne ma zmiatla, lebo akože keď nemusím neberiem lieky, ale ak by som mala pocit, že to dám aj sama, tak to neriešim s odborníkom
@patricia_b ja som uplne proti liekom. Ale psychiku odmietam si nicit preto som sla do toho
@mimiqa aj s mužom som kecala a on, že veď to ma každý druhý depky, dostaneš vitamíny a bude ... 😂 no tu som sa zasmiala a mu vravím, že ak náhodou mi prepne, lebo vitamíny nepomôžu (lebo ich beriem od leta) a niečo sa stane Miovi, tak sme 1:1 zodpovední a ty za to, že si sa len prizeral, lebo mám stavy dlho a vieš o nich ... tak začal, že ho teší, že pristupujeme k tomu takto zodpovedne, že psychiater, pripadne liečba (ale krajná možnosť) ... ale on čo pri soplíky kňaza volá 😂, keď mal upchaté prdiky, tak sanitku, lebo sa rozhodol, že mu praskol slepak
@patricia_b jemine🤣😂odpadla som🙂....nie nie len pekne chod a uvidis...mne veeeeelmi pomohlo hlavne to ze mi lekarka potvrdila ze ne ja ale moja polovicka je ťukeles😃...inak ako do pracky dal do mycky maleho uspal vecer....ze az som v soku😉😁😙uplne taka odmerana som...pomohlo to...chlapec vidi ze hups...to este nevie ze mu v sobotu oznamim ze idem na chvilku von😂......inak tak som sa prejedla teraz🤔😣
@patricia_b Určite skús aj terapiu, nech Ťa niekam naorientujú. Možno budeš musieť platiť, ale lieky bez terapie podľa mňa nestačia. Muža nepočúvaj,on nevie...ani my sme nechápali, kým nás nepostihlo.

@saslavka73 to je tiez podla mna psycho co robia 😄😃