Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b pridas ma prosim?
Neviete niekto niečo o zakladatelke tejto stránky ako sa má.
@patricia_b Aj mna pridaj prosim.
máte dievčatá nejaké tipy na zaujímavé dobré filmy?
ja odporúčam:
- čistá duša - je to fascinujúci film
https://www.freefilm.to/film/cista-dusa
ďalej - Lion, kód enigmy,
dobrý will hunting
@eliska13 Ešte nie, mám z toho des. Bohviečo to nebude. Vieš potrebujem peniaze, ale toľko som hľadala robotu a všade som si pripadala ako idiot, že chcem 1000 €, čo je podľa mňa celkom normálna suma. Tak som si povedala, že seriem na peniaze, hlavne aby ma to trochu bavilo a cítila sa dobre a prišla príležitosť. Veď Boh sa o všetkých postará, snažím sa takto nejako si to hovoriť.
Len tá moja hlavička, všelijaké myšlienky v nej mám, ja ti mám taký svoj svet.
@patricia_b je,takú som našla že panicka porucha,ale nič moc teda som tam nenašla,je ešte iná?
@saslavka73 to je jedno hlavne, že máš stály prijem a vyzerá, že Ta to tam baví to je hlavné.
Akurát mi syn čítal zo školského časopisu pre piatakov vtip, že rozprávajú sa 2 psychiatri, že mám nového pacienta trpí na rozdvojenu osobnosť, ale nevadí platia obaja😂 že mamy ako to mysleli?to sú vtipy pre deti, až mi rozum stojí.
Ja už tiež neviem čo je normálna suma tie platy sa hýbu strašne pochabo.Minule mi sused hovorí, že majú pobočku z firmy na východe a pýtam sa len tak a čo tam ponúkate za plat, že 800 v hrubom to na východ staci....v Ba dávajú neporovnateľne viac. Vie, že tam budú ľudia vďační aké ubohe
@eliska13 No veru.
@bubu62 my sme si odtiaľ baby vytvoorili
@patricia_b Dakujem❤
Babule ako sa vola ta našA súkromná skupina? Ja som zabudla. Dik
@mekicom to by aj mna zaujimalo ako sa ma zakladatelka tejto temy...🙂
@maki43 depresia, úzkosti a iné
@patricia_b tam nikto nechodí 😂
Či ako?
@bubu62 na začiatku aj hej, ale akosi to upadlo a pokračuje debata tu
Baby Jagy moje 😍ako ste stravili dnesny den????
@patricia_b ako ti dnes mojaboli? Ja som uz rano cupitala sotebou.psom. na zajtra som si dala vyzvu, idem s nasimi kuknut nove auto do.piestan.mus to dat. Strach sa ma prekonavat tym, ze do.toho.ides, coho sa najviac bojis. Je tak? Keby nieco vsade su.ludia, pomozu.mi 😊
@patricia_b moja podobne. Dnes nic moc
Dnes som mala nervy,tak asi tak.
@maki43 nerada chodíš niekam preč?ber to ako výlet hneď by som islaa.Budrs mať možno hrču v krku, ale dáš to😀veď budeš s blízkymi.
@mimiqa my sme boli doma dali obed hodinu sme s mužom spali na gauči ako dôchodcovia ja neviem my asi starneme😁a potom sme boli na minigolfe to bolo fajn a na zmrzline.vikend má byť skaredyyy.nechcete niektorá 2 lístky na autosalón náhodou?
@eliska13 moj mi nedviha...by som.listky od teba kupila...ja mu nerozumiem...od piatku uz bol snami..zabavali..vtipkovali...milovali kazdy den...dnes bol mimo asi tri hod a dosiel ako vymeneny...opytala som sa ho co mu je ze co by mu bolo si ma vyfackala ze take ponizenie v zivote nezazil ...zbytocne som mu povedala ze stale nechape koli conu to bolo..on mi ublizoval slovami chcel ma dat dole a atd urazal..a zas odisiel....uz mi mysel nemysli...
@1andrea111 dobry ročník - film
Ja som po 11 mesačnej penis bola v praci. Mám fyzickú náročnú prácu. Ani sa mi nedalo myslieť na moje úzkosti. Som to zvladla, ale celé telo ma bolí. Zajtra taká svalovica😎😉
@pandravachrusta skús jej napísať aj ty
Dobre ránko dievčatá,káva bola?
@mimiqa veď daj vedieť je to do 5.5.listky darujem, tak ako som ich dostala.Jedna facka a má z toho traumu na celý rok ešte 100x Ti to vytkne.Myslim, že aj ty by si mu mala čo vyčítať, ale tadiaľ cesta nevedie buď hrubá čiara, alebo si budete stále niečo vycitat vždy sa niečo najde

@bubu62 je súkromka