icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
5. máj 2019

@eliska13 fuj ja som tak raz si pomylila flasku s malinovkou a v podobnej bol.olej a tak schuti som pila pokial.som prisla nato ze je to olej dobre tri glgy som dala fuj taku sablu som hodila koza😅😂

kajkag
5. máj 2019

Som na seba pyšná, zvládla som 2 12tky. Zajtra voľno. V utorok a v stredu opäť 12tky. Zajtra budem len oddychovať. Ani palcom nepohnem😇😇🙂

eliska13
5. máj 2019

@mimiqa olejom by sa mali vyplachovat ústa hneď nalačno niekoľko minút premielať v ústach olej a potom vypľuť vraj dobre na baktérie toxíny....

ivett311
6. máj 2019

Aj vy máte zhoršenie? Ja už druhý týždeň mám úzkosť závraty strasnu únavu..dnes idem na kontrolu ale zvýšiť určite nemôžem ad lebo som v 35tt

andocka
6. máj 2019

@ivett311 Ahoj a ako dlho beries AD?A ake?Mozno skus viac magnezia alebo medovkovy caj.Nezvysuj, skus vydrzat.Ku koncu tehu to tak byva.

mimiqa
6. máj 2019

@ivett311 ahoj zvys mg

mimiqa
6. máj 2019

@eliska13😍✌teraz miesto kavy si dam olej 😅😂

ivett311
6. máj 2019

@andocka ahoj, beriem brintellix 10mg od januára. Magnezium už nemôžem

patricia_b
6. máj 2019

Ten jeho šibalský úsmev a mama ide do školy

mimiqa
6. máj 2019

@patricia_b aj myy sme mali take body 😍len utekaj...nech sa dari...ja som tiez chcela este studovat moj mi to zatrhol😥toto velmi lutujem ze nemam.podporu v tomto...

patricia_b
6. máj 2019

@mimiqa ani môj nie je nadšený, ale vydupala som si to ... ja by som celé dni s malým asi scokla

andocka
6. máj 2019

@patricia_b maly zlatusik.Aj my mame take body aj s kspucnou a uskami. Bol ako maly tigruk, ked bol karneval.A Ty ako? Aj ides do tej nemocnice? Na ako dlho? Slavka bude dokedy?

patricia_b
6. máj 2019

@andocka ja pôjdem ešte neviem kedy ale pôjdem niekedy po 19.5.

bubu62
6. máj 2019

Dobre ránko dievčatá,my už od pol siedmej hore,starší do školy,krásny ufukany dník.

mimiqa
6. máj 2019

@patricia_b a ja som snim sama aj noci..vcera som mojmu povedala nech je tuto noc snim bo sa potrebujem vyspat..nie on si ide na ryby na futbal vstavam ja k malemu ...mi povedal na drzovku..ze on nevedel.ze som neschopna postrat sa....ze on cez tyzden robi cez vikend sa musi j e b a t s deckom...som myslela v tom.momente ze ho za skrtim 😡..verim ze za takyto typ vrazdy by mi bolo odpustene...on dakedy tak nechutne zareaguje...ano varila som pritom do mycky..do pracky davala nevedela som co skor....chudacik kukal na maleho ako sa hra....to ho musi velmi vycerpavat....ked sa dlhsie neozvem baby..sedim za vrazdu fakt 😱😨

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa do porazenia s tými chlapmi,neboj sa nie si sama,sme tu aj my a aj ja to poznám....

mimiqa
6. máj 2019

@bubu62 co som uz kozena???nikam nechodim..s malym stale..chodi si domov kedy chce..cez noc vobec s malym....s nicim.nepomoze....strasne sa zmenil ale velmi

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa chodí ako slobodný..

mimiqa
6. máj 2019

@bubu62 2 mesiace je to takto co sa zmenil...posledny plus co som mu uz vylepila za vulgarizmy....no s malym bol aj cely den....z mycky obcas vybral riad..ci dal prat..daco po dvore porobil...teraz ze nic nic nic...od februara maluje jednu stenu na chodbe...vcera som ho poprosila ze ci to vymaluje..hned ze ne...on chce mat klud. .ako ....drzim sa zatial 😡😨

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa no tak to sa asi pomýlil,tadeto cesta nevedie,ja by som nemala na to nervy..

patricia_b
6. máj 2019

@mimiqa tak ani ty nič nerob ... on potom aj sám začne

jankarec
6. máj 2019

@mimiqa ja sa ti fakt cudujem,ze takemu cloveku este dokazes povedat ahoj, zdielat s nim intimnosti...fakt len do riti kopnut a najst si noveho a hlavne normalneho. pri takomto debilovi ti nikdy nebude dobre, psychicky sa das tazko dokopy. ber ohlad na dieta, chces, aby videlo jeho ako vzor?

mimiqa
6. máj 2019

@jankarec ono ja uz som zmierena stym ze je to takto... idem za svojim.zivotom..idem dalej ...len fakt sa mi zastavuje mozog nad chovanim dospeleho muza...co nevie ako sa chovat..ked uz tu velice je tak daco nech aj robi...vcera som ku povedala jasne a zretelne...bud sa zacne chovat ako muz a otec alebo fakt chce to ze uvidi maleho len kazdy druhy vikend...ja uz neriesim....zamerana som na seba vodicak..v lete dovolenku s kamoskou a samo s detmi...to som mu povedala...snim neratam

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa asi by si mu mala povedať papa,to veru takto nejde a keď už si rozhodnutá,on sa nezmení,ale to vieš.

mimiqa
6. máj 2019

@bubu62 nezmeni....no bol uplne iny...pomahal bol s nami s malym ..aj som si isla pospat na dve hod co snim bol...daco sme stale na domceku si urobili....a konec...daco snim utalo..nebavil sa tak so mnou vobec..nevykrikoval ze chodi robit ze je s malym...otras

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa čo ho zmenilo?

mimiqa
6. máj 2019

@bubu62 neviem presne 🤔

patricia_b
6. máj 2019

@mimiqa nepredstavoval si inak život s bábätkom?

mimiqa
6. máj 2019

@patricia_b on doteraz zil.ako chcel ..isiel kedy chcel kam chcel..no chcel uz ze novy zivot..novu buducnost...ono z kazdej strany sa to vali nanho a buri sa na mne podla mna...znizuje mi chovanim moje ego..teda uz mu to nedovolim

bubu62
6. máj 2019

@mimiqa to sa valí na každého...