Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte ja som dnes od rana ako raketa, vela som toho postihala.....Pamatam si ked mi bolo zle a citala som tu ako dievcata nakupili,upratali, uvarili a kopec inych veci postihali - nechapala som ako to zvladaju...Chcem povzbudit vsetkych ktorym je zle a trpia, ze je nadej na zlepsenie...treba to riesit a verit.Vydrzte!
Ahojte dievcata, vyspate? Verim ze mate pred sebou pekny den, ja uz som bola v praci poliat kvety, navarila som sampionovu omacku a kolienka, teraz si trochu odychnem a este musim ist do lekarne pokupit niejake lieky na dovolenku a na postu mi treba ist . Poobede ked nebude burka chcem ist na bycikel ,planujem kazdy den ,ale burka mi to vzdy prekazi, uvidime ci to dnes vyjde. Krasny den vam prajem.😍
Zienky prezila som 3 denné 12tky🙂 Cely den fajn. Teraz mám riadnu úzkosť ...manžel je v praci...zase taký je nekľud v sebe...ťažké dychanie😒
Ranecko☕ dievcata.Ja som zase nespala bolo mi hrozne dusno.....uz ma stve ten spanok.
Pekny dnik vam prajem.
Dievčatá krásny deň,u nás dnes pod mrakom a vy ako?včera zobral manžel mladšieho,konečne som si upratala v rámci normy.

@mimiqa čo si platila za sklo?