Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 ahoj,už len sem tam, ale to bude pocasim....
@slavkasobanska to bude pocasim aj mňa strašne boli hlava aj toci sa mi ..
@slavkasobanska mozem si dat caj medovku .ked beriem neurol?
Mňa hlava neboli zatiaľ,ja mám počasie rada,na mňa nepôsobí nijako.
Ahojte ja som dnes od rana ako raketa, vela som toho postihala.....Pamatam si ked mi bolo zle a citala som tu ako dievcata nakupili,upratali, uvarili a kopec inych veci postihali - nechapala som ako to zvladaju...Chcem povzbudit vsetkych ktorym je zle a trpia, ze je nadej na zlepsenie...treba to riesit a verit.Vydrzte!
@1andrea111 90 e...inak inde 150....otras ceny
Ahojte dievcata, vyspate? Verim ze mate pred sebou pekny den, ja uz som bola v praci poliat kvety, navarila som sampionovu omacku a kolienka, teraz si trochu odychnem a este musim ist do lekarne pokupit niejake lieky na dovolenku a na postu mi treba ist . Poobede ked nebude burka chcem ist na bycikel ,planujem kazdy den ,ale burka mi to vzdy prekazi, uvidime ci to dnes vyjde. Krasny den vam prajem.😍
Zienky prezila som 3 denné 12tky🙂 Cely den fajn. Teraz mám riadnu úzkosť ...manžel je v praci...zase taký je nekľud v sebe...ťažké dychanie😒
@kajkag ahoj. No ja taky tak. Musela som si dať lexaurin
@umpalumpas ahoj ja neuzivam Lexaurin....
@kajkag ani ja bežne, ale teraz mám pocit že mi sedí na hrudi slon
@umpalumpas presne. Ja som ho uzivala, ale už mi nezaberá. Tak mám iné lieky.
Ranecko☕ dievcata.Ja som zase nespala bolo mi hrozne dusno.....uz ma stve ten spanok.
Pekny dnik vam prajem.
Dievčatá krásny deň,u nás dnes pod mrakom a vy ako?včera zobral manžel mladšieho,konečne som si upratala v rámci normy.

@mimiqa čo si platila za sklo?