Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@elima súhlasím s tebou , ja sa snažím tak zo robiť nie vždy to ide , ale je to lepšie , nemyslieť na to
@slavkasobanska Nie je to jednoduché, ale pre mňa to je najlepší spôsob ako žiť s touto pliagou. A keď sa mi podarí prísť na iné myšlienky, normálne prejde úzkosť a hneď je krajší deň 🙂
@slavkasobanska Za aký čas ti začala účinkovať.
@tuzobnik no myslíš denná dávka 150 mg???mne stačí ráno 75 a obed 75, brala som 150 ráno aj obed 150 no bolo mi zle, vždy som spala, bola som utlmena
Bambulky ako sa citite??? Som sa v noci zobudila na tazke dychanie....😠
AKO SA MáTE HOLKY? JA CELKOM FAJN, POMENZESOVé STAVY POMINULI, TAK JE FAJN. O CHVíľKU Zasa tá mrcha, ale veď to dám. A ako sa cítite vy? ja som v práci, mám poobednú do 20.00 hod. tak to ide pomaly. Ale dávam to. Pekný den
@mimiqa mne sa horšie zaspáva z toho tepla , inak oki , trochu mam tlak vyšší ,ale inak to ide
Ahojte, dlhšie som tu nebola, bolo mi fajn....
Už týždeň mi je na figu, je mi zle od žalúdka, zle sa mi dýcha, bolí ma na hrudi a hrozne sa potim 🙄 Také infarktove stavy, občas si myslím, že sa rána nedozijem 🙈🙈🙈 Nechápem, doteraz bolo všetko super
@mimiqa a cez deň ti je dobre?
@slavkasobanska ahoj, úplne opačný efekt to na teba malo, Alventa ma nabudzovať práve
@sandra2308 a čo užívaš
@mekicom seroxat 40mg
@sandra2308 ja alventu na uskostno depresívnu poruchu ale to su už šieste za rok a stále depresia a úzkosti.alventu mám len desať dní 37 ráno aj obed.ty si brala niečo okrem seroxatu

@saslavka73 S tou pracou to mam tiez tak, akejkolvek ulohy sa najprv zlaknem, potom vyriesim.