icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mala4
3. apr 2020

@eliska13 escitalopram.

mala4
3. apr 2020

@eliska13 ja sa len modlím, aby mi ten nový liek sadol,..

lukasko12
4. apr 2020

Baby zas m nieco trapi ale neviem co to moze byt citim bolest na hrudi aj na pravej aj na lavej strane a v nutri take prazdno och jooj tak ako kebyze mi ma prist n odpadnutie ale nic take co to zas moze byt uz ma s toho porazi.

tatiana1980
4. apr 2020

Ahojte pozdravujem Sylviu a Elisku13. Asi si na mna spominate. Nakoniec mi doktorka zmenila lieky mam seroxat - Eliska je super, vecer Tritico a mavala som frontin ten som pomaly vysadzala uz mi ostala 1 vecer. A tu nastava problem - mam este stilnox. Straaasne sa ho chcem zbavit ale bojim sa co ak nebudem spat mam ho vysadit? Jedny mi radia vysad druhi nevysad terAz nevysadat doktorka nemam to riesit. Co mi poradite prosim vas?

bubu62
5. apr 2020

@lukasko12 myslím si že su to iné problémy ako psychika a máš ich z jedla....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
lukasko12
5. apr 2020

@bubu62 nie z jedla nie

lukasko12
5. apr 2020

@bubu62 co s tym ma jedlo spolocne prosim ta

tatiana1980
5. apr 2020

Eliska 30mg rano celu obed polka . Tuto noc som skupila aj som zaspala ale v noci som ss budila☹

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
5. apr 2020

@tatiana1980 ahoj, ja súhlasím s tým, čo napísala @eliska13, pomaly po kúskoch vysadiť stilnox, máš frontin a tritico, s tým určite spat budeš, drzim palce❤️

tatiana1980
5. apr 2020

Tak zacnem pomaly ukrajovat 🙂

tatiana1980
5. apr 2020

Trittico mam 1 tbl + 2 dieliky

tatiana1980
5. apr 2020

Rozmyslam ze ked dam 2 tbl?

tatiana1980
5. apr 2020

Mne trittico nevadi ani trontin len stilnox

tatiana1980
5. apr 2020

Len tie dve tbl nieje mega davka?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
tatiana1980
5. apr 2020

Oki vyskusam

tatiana1980
5. apr 2020

Baby ste zlate dakujem

kajkag
5. apr 2020

Ja po Triticcu spím celu noc, ale už neuzivam 150mg ale len 100mg. Aj tak stále dobre spim👍

esselte
6. apr 2020

Ahojte, už som tu dlhšie nebola, ale píšem vám, ako prežívate toto obdobie koronavirusu, ja som už od 16.marca doma a vyzerá to tak, že budeme až do konca školského roka, je to veľmi dlho, už som všetko poupratovala, potriedila, zadavam deťom úlohy, ale nie každý má dobrý prístup na internet, my edupage nemáme, sme mala škola, takže iba cez email a mesenger, už sa začínam nudiť, syn je veľký, manžel v práci, mam pocit, že som zlenivela, nič sa mi nechce a niekedy príde aj depka, lieky beriem pravidelne, paretin a rivotril, ale rivo len úplne malinko a nie stále, mam ho už dlho, veď už ho ani k nám nevozia, sú to ešte staré zásoby, včera sa mi stalo, že som si dala trocha viac prosseca, dám si ho len príležitostne, bojím sa, či som to neprehnala, boli ma hlava, alkoholu sa vyhýbam, ale táto situácia, ktorá teraz je vo svete ma depta a jeden pohár vínka trocha pomôže, bojím sa, aby som nepokazila liečbu, ako to máte v týchto časoch vy?

bubu62
6. apr 2020

@esselte tak to ti závidím,že nemáš čo robiť,ja stále mám čo a stále mám nervy 🤦 z tohoto doma.u nás taký kolotoč dookola.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
bubu62
6. apr 2020

@eliska13 koľko ročné dieťa máš?

bubu62
6. apr 2020

@esselte ja si tiež dám vecsinou biele víno a aj spím lepšie,keďže mi na spánok nič nevyhovelo zatiaľ.

bubu62
6. apr 2020

@lukasko12 opisujes,niečo co ani nevieš,že to máš....čo si prečítaš tu na diskusiách,hneď to máš aj ty...všímam si ťa už dlhšie,skoro v každej diskusii,píšeš,že to aj práve ty máš,keby si to nebodaj mala,bola by si už inde a nie na mk diskusii....tu majú všetci svoj život,všetci svoje problémy,snažíme sa tu pomôcť jedna druhej,ale čo ty tu stvaras,nechápem tomu...som tu skoro rok a ešte ani raz tu neboli vymazané komentáre,až keď si prišla ty,myslím si že to o niečom svedčí......nezabudni vymazať...

lukasko12
6. apr 2020

@bubu62 o com moja hm o com ze reagujem na fie iste problemy co sem tam mavam aj ja a to co si robim je moja vec jasne kebyze vy co ste tu necitali moje komentare a nekomentovali ma a neodsudzovali ze reagujem na tie iste problemy ja ich aj mam prepac ale je to tak a mozes si o mne mysliet co len chces ze som psycho alebo ine aj ja sa chcem podelit o svoje peoblemy .Nikdy som nic taketo nemala

eliska13
Autor odpoveď zmazal
bubu62
7. apr 2020

@lukasko12 ale ty máš problémy ako v každej diskusii tu na mk,jedna napíše Pali má chrbát..hneď aj teba,druhá napíše bolí ma hruď,hneď aj teba..všetko máš aj ty a keď ti chcú pomôcť,napíšeš,že asi som tehotná 🤦🤦🤦....takže ty ani nevieš že niečo ti môže byť,takéto vymýšľanie veci vedie,len k jednému,nám tu píšeš že si bola u psych.a dobre a inej do diskusie napises že ti nepomohla,sa rozhodni kde komu a čo napíšeš,život ťa dobehne aj s tvojim vymýšľanim si,ja len toľko...

bubu62
7. apr 2020

@eliska13 moje dieťa má 9rokov,ale je to s ním strašne ja to nezvladam🤦,píšem správu..