Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@76california
@slavkasobanska
@eliska13
@patricia_b
@veriine baby, mám takú otázku. Čo vám na tých zlých stavoch najviac prekáža. Čoho by sa muselo zmeniť aby ste prestali brat lieky. Jednu, max dve veci také najhoršie. Vďaka
@nicicka bolesť hlavy ,tlaky v hlave,motanie sa a viac aby som chodila do spoločnosti
@sylvia30 Bala som sa velmi ,ale teraz uz viem ze nemala som coho uplne parada do pol piatej rana, a vies ja zase robim a robim ,bo ked by som si sadla nebodaj lahla tak uz nebude urobene nic, tak ja odychujem ked uz vsetko co som chcela mam spravene, nedokazem lezat keby som mala neporiadok alebo neumyti riad . Ale vsetko robim rada, samozrejme ze je aj taky den ze nerobim nic.💞
No ja sa mám raz dobre raz zle. Uz 21 deň ako som vysadila benzac Ansilan, tak abstinujem🙂
@slavkasobanska
@kajkag aha, takže také fyzické priznaky...
@nicicka no skôr také potom to prejde neskôr do depresií teraz napríklad mi začína byť dlho samej a nemám nikoho s kým niekam ísť
@nicicka ja mam celodennu hmlu, cez ktoru vobec nefungujem...nijako, proste akoby som neexistovala, ale realne si to uvedomujes a vies, ze to je len stav, proste peklo, nefunguje ti spravne mozog. AD na tento stav neberiem, nedal mi ziadne, mne dal ad zatial len na nespavost (ten stav mi nedovolil vypnut, teda ani spat)
Ahojte holky no ako sa máte? Ja celkom fajn. Chodím do práce, nemám kedy ani písať. Minulý týždeň som mala dovolenku, ale takú že som išla do Ba na kontrolu štítnej a na druhý deň znova, pretože musela lekárka v ten deň súrne odísť. Tak dovolenka strávená po doktoroch. A potom som bola doma, Adi v tejto situácii sa neoplatí ani nikam chodiť. Chcem sa spýtať, ktorá z Vás užíva Escitalopram Teva 10mg. Diky. Pekný slnečný deň prajem. Ja o dve hodky do práce.
@maki43 ja ho berem momentalne
@eliska13 do pekáča nakrajaj slivky, zasyp cukrom v pomere 2 kg sliviek a 1/2 kg cukru, odloz na 24 hodín do chladničky (túto časť receptu mám najradšej😎), rozohrej rúru na 200 st., vlož pekáč do rúry a nechaj piecť, netreba miešať, len sledovať hustotu. Mne sa 4,5 kg upiekli za 2,5 hodiny. Pečiem v delimano pekáči. Potom naplníme poháriky a šup do deky.
Nikdy som slivkový lekvár inak nerobila. Je super a hlavne bez roboty. Niektorí dávajú aj ocot, ja som nedala.
Dopecenia😘
@eliska13 ahoj ja prázdninujem doma a tak sem tam výlet ,stále zle spím tak.to ťažko so mnou ,ale už chodím aj do väčších obchodov trénujem stále ,ale inak v pohode ,hackujem stále niečo pa pa
@slavkasobanska a syn s dcérou ako sa majú?

@sylvia30 na nič som neprišla zo spánkom len že to píšem a spánok na nič haha nevadí no prejde ako všetko