Ako sa vyliečiť z agorafóbie? Skúsenosti a rady
Ahojte, je tu niekto, kto sa vyliečil z agorafóbie, alebo ju má? Rada by som si o tom popísala s niekým kto to práve prežíva, alebo prežil.
@dominaandova ahoj, ja už cez rok mám diagnostikovanú agorafóbiu a chodím na terapiu. Čo sa týka liečby, najlepšie je proste "prekonať" svoj strach a chodiť von a na tie miesta, kde ti je zle.
@jozefgadzo bola som unavena z agorafobie s nic som nevladala robit. Z liekov iba prve 3 tyzdne, potom uz nie. Soferovat sa s nimi da bez problemov.
@jozefgadzo uz ziadne, vysadila som ich pred rokom. Lieky vam nasadi psychiater po konzultacii, kazdemu zaberaju ine
@hankab Dobrý deň, prosím ktoré AD vám zaucinkovali nemôžete prosim napísať? Mne úplne nezabrali preto sa pýtam. Ďakujem.
@ukulele1 kazdemu sadnu ine. Lebo kazdy ma inu diagnózu. Treba ist k psychiatrovi a predpise vam ich podla nej. Tie, co sadli mne nemusia vam. A aj keby som vam napisala ktore, tak vam to zial nijako nepomoze. Skusala som asi 6 druhov a zabrali mi az 7me. A potom este jeden druh mi doktorka pridala aj na rano.
@dominaandova ahoj, ja už cez rok mám diagnostikovanú agorafóbiu a chodím na terapiu. Čo sa týka liečby, najlepšie je proste "prekonať" svoj strach a chodiť von a na tie miesta, kde ti je zle.
@supercoolgemini beriete aj ad ?
Dobré ráno prosím vás dá sa vyliečiť z agorafobie a žiť normálny bežní život
Zdravim vas
Potrebujem rady
Mam skoro 30 rokov a som viac rokov doma a pesi chodim len v okoli domu na tie iste miesta a so psom viac roky chodim odkedy som zacala byt doma a ani s ludmi moc niesom vonku teda nezijen socialne moc som introvert a mam uzkost a agorafobiu zial uz viacej ako som mavala vtedy tak este moc nie ale teraz je to viac tak chcem sa spytat je to na liecbu co sa obavam alebo staci chodit len psych.tak ako chodim roky..

@dominaandova jasne, lieci sa pomocou AD. Ma ju vela ludi, ktori trpia panickou poruchou. Kludne mi napis, som vyliecena.