icon

Ako sa vysporiadať s opakovaným vírusom HPV?

noemikatka
25. apr 2026

Ahojte čo pomáha aby sa telo vysporiadalo s HPV cin/, pred pár rokmi som mala cin/// a bola som na konizacii aj napriek tomu, že mi bolo odporúčané brat papilocare. Nepomohlo a znova mi to bolo odporučené brat až 6mes a potom kontrola idem si po radu je niečo iné ako to papilocare čo by som si mohla kúpiť ? ďakujem

anonym_6ec19c
25. apr 2026

Si očkovaná?

zmrzlinka2021
25. apr 2026

@noemikatka indonal forte

anonym_663bb4
25. apr 2026

Michal ci ma dake vaginalne cipky. Zeny chvalia. D3k2, omega 3, c, zinok, selen, medic.huby, ... na imunitu. Bylinne vlozky. Protizapalova strava-maso, vajcia, ryby, zelenina, cucoriedky, oliv.olej, kokos.olej, ghee, avokado, orechy, semena, cakankova kava.

blondiee83
25. apr 2026

Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.

stellarstar
25. apr 2026

Ja som užívala indonal3c

noemikatka
autor
25. apr 2026
@zmrzlinka2021

@noemikatka indonal forte

@zmrzlinka2021 koľko ks treba na mesiac?

noemikatka
autor
25. apr 2026
@blondiee83

Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.

@blondiee83 koľko ks mám kúpiť na mesiac?

dadis
25. apr 2026
@noemikatka

@noemikatka Po konizacii si sa dala zaockovat?

blondiee83
25. apr 2026
@noemikatka

@noemikatka fuha, ja si to uz presne nepamatam...su to skoro 2 r. Viem len, ze to bolo vtedy dost drahe, lebo som hladala akciu a niekde mali za 3 balenia nejaku zlavu... Teraz pozeram, ze to stoji len 15 eur. Ale dve balenia urcite.

blondiee83
25. apr 2026
@anonym_6ec19c

Si očkovaná?

@dadis
@anonym_6ec19c preco sa na to pytate? Co to ma spolocne s tymto problemom?

anonym_6ec19c
26. apr 2026
@blondiee83

@dadis

@blondiee83 opakovane HPV - dá sa očkovať..

dadis
26. apr 2026
@blondiee83

@dadis

@blondiee83 Konizaciou sa zbavis velkeho rezervoaru virusu. So zbytkom virusov sa vacsinou telo vysporiada same. Ockovanie chrani pred infekciou inym typom virusu, ci reinfekciou (od partnera, ale zbytkov virusu v tvojom tele). Ockovanie vyznamne zniju riziko navratu dysplazie (o 50-65%). Lekar ti to
to neodporucal? Je to zakladna vec.

blondiee83
26. apr 2026
@dadis

@blondiee83 Konizaciou sa zbavis velkeho rezervoaru virusu. So zbytkom virusov sa vacsinou telo vysporiada same. Ockovanie chrani pred infekciou inym typom virusu, ci reinfekciou (od partnera, ale zbytkov virusu v tvojom tele). Ockovanie vyznamne zniju riziko navratu dysplazie (o 50-65%). Lekar ti to
to neodporucal? Je to zakladna vec.

@dadis Nie, nechrani od typu, ktory uz mas. To mi lekar velmi jasne povedal. Jasne, odporucal, bavili sme sa o tom, ale nie na existujuci druh. Ako prevenciu pred inymi typmi. Ale kedze mam stabilne manzelstvo, tak v tom nevidim ziadny zmysel.

blondiee83
26. apr 2026
@anonym_6ec19c

@blondiee83 opakovane HPV - dá sa očkovať..

@anonym_6ec19c ako pisem vyssie, na tie typy, ktore uz v tele mas, ockovanie nezabera.

anonym_6ec19c
26. apr 2026
@blondiee83

@anonym_6ec19c ako pisem vyssie, na tie typy, ktore uz v tele mas, ockovanie nezabera.

@blondiee83 ale ona sa opakovane nakazila. Keď mám HPV raz tak sa dám zaockovat. Kludne mohla mať predtým iný typ HPV keďže ich je milion. Je nezodpovedne sa neočkovať.

dadis
26. apr 2026
@blondiee83

@blondiee83 Nedala ti spravnu informaciu. Ockovanie nezabera, ak virus mas v bunkach. Lenze konizaciou ti bunky odstranili a tvojmu partnerovi nie. Urcite ockovanie ma vyznam.

dadis
26. apr 2026
@blondiee83

@blondiee83 Teraz je praveze trend odporucat po konizacii ockovat aj partnera. Vysledky su preukazatelne.

noemikatka
autor
3. máj 2026

Gynekológ mi to nenavrhol aby som sa dala očkovať na konizacii som bola si pred 4-5r až do dnes boli výsledky v poriadku a mala som medzi tým iný vzťah