Ako sa vysporiadať s opakovaným vírusom HPV?
Ahojte čo pomáha aby sa telo vysporiadalo s HPV cin/, pred pár rokmi som mala cin/// a bola som na konizacii aj napriek tomu, že mi bolo odporúčané brat papilocare. Nepomohlo a znova mi to bolo odporučené brat až 6mes a potom kontrola idem si po radu je niečo iné ako to papilocare čo by som si mohla kúpiť ? ďakujem
Michal ci ma dake vaginalne cipky. Zeny chvalia. D3k2, omega 3, c, zinok, selen, medic.huby, ... na imunitu. Bylinne vlozky. Protizapalova strava-maso, vajcia, ryby, zelenina, cucoriedky, oliv.olej, kokos.olej, ghee, avokado, orechy, semena, cakankova kava.
Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.
Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.
@blondiee83 koľko ks mám kúpiť na mesiac?

Si očkovaná?