icon

Ako sa vysporiadať s opakovaným vírusom HPV?

noemikatka
Dnes o 05:39

Ahojte čo pomáha aby sa telo vysporiadalo s HPV cin/, pred pár rokmi som mala cin/// a bola som na konizacii aj napriek tomu, že mi bolo odporúčané brat papilocare. Nepomohlo a znova mi to bolo odporučené brat až 6mes a potom kontrola idem si po radu je niečo iné ako to papilocare čo by som si mohla kúpiť ? ďakujem

anonym_6ec19c
Dnes o 05:43

Si očkovaná?

zmrzlinka2021
Dnes o 05:48

@noemikatka indonal forte

anonym_663bb4
Dnes o 05:50

Michal ci ma dake vaginalne cipky. Zeny chvalia. D3k2, omega 3, c, zinok, selen, medic.huby, ... na imunitu. Bylinne vlozky. Protizapalova strava-maso, vajcia, ryby, zelenina, cucoriedky, oliv.olej, kokos.olej, ghee, avokado, orechy, semena, cakankova kava.

blondiee83
Dnes o 06:09

Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.

stellarstar
Dnes o 07:08

Ja som užívala indonal3c

noemikatka
autor
Dnes o 07:22
@zmrzlinka2021

@noemikatka indonal forte

@zmrzlinka2021 koľko ks treba na mesiac?

noemikatka
autor
Dnes o 07:23
@blondiee83

Mne velmi pomohol Regresil. Tiez som mala horsie vysledky pred 2rokmi, uz vyse roka su dobre. Este ma caka jedna kontrola u dr. Slezaka (je to odbornik na krcok maternice, pred rokmi mi robil aj konizaciu) a potom ma "vyradi" z ambulancie, vize tam uz nemusom chodit. Plus musis podporovat imunitu vsetkymi sposobmi, ktore poznas.

@blondiee83 koľko ks mám kúpiť na mesiac?