icon

Ako sa vysporiadať s predčasnou perimenopauzou?

Včera o 13:16

Prosim, ako ste sa vysporiadali, vnutorne vyrovnali s takouto diagnozou vo veku pred 40-tkou? Rada by som si precitala vase skusenosti, idealne aj kvoli porovnaniu, ze aky je zivot s liecbou/ bez liecby? Co pomohlo psychicky a fyzicky? Mam doma svoje vytuzene babatko, necakala som, ze v takejto zivotnej etape je mozne toto riesit.

Strana
z2
sara07
Včera o 22:09
@anonym_autor

@martinka13 dakujem za Vasu skusenost. Tiez to tak citim, ze bez hormonov to zvladam lepsie. Na tu denzitometriu Vam dava lekar vymenny listok, alebo ako sa tam chodi? Tiez by som chcela ist, aby som mala aspon nejaku istotu.

@anonym_autor ano chodí sa raz za dva roky a treba vymenny listok na denzitometriu , pokial neurči lekar inak

martinka13
Dnes o 06:02
@anonym_autor

@martinka13 dakujem za Vasu skusenost. Tiez to tak citim, ze bez hormonov to zvladam lepsie. Na tu denzitometriu Vam dava lekar vymenny listok, alebo ako sa tam chodi? Tiez by som chcela ist, aby som mala aspon nejaku istotu.

@anonym_autor dáva výmenný lístok 1x za 2 roky. Ten druhy rok si platím. Tuším 20 som platila.

anonym_c92eb7
Dnes o 07:35
@anonym_autor

@martinka13 v podstate o to dalsie tehotenstvo nejde, ide skor o to, aby neprisli tie tri rizika s tym spojene - osteoporoza, kardio problemy a strasia aj demenciou v skorsom veku. Preto ma velmi zaujima, ci zeny kvoli tomu podstupuju liecbu hormonmi, alebo sa to da zvladnut aj bez toho. Lebo v minulosti este nemali o tom vedomosti a zeny to teda asi neriesili, ci ano?

@anonym_autor ja uzivam tento pripravok, mala som tiez velke problemy s MS a pomohlo. Treba uzivat rano nalacno aspon pol hodinu pred jedlom. Pri vacsich problemoch aj vecer. Nezaberie ti okamzite, treba uzivat par dni aby si videla ucinok. Bez tohto som mala stavy a cyklus jedna katastrofa.

Strana
z2