Ako vytiahnuť zostatkovú dávku z Mounjaro pera?
Ahojte, viete mi poradit aku injekciu si kupit na vytiahnutie tej zostatkovej davky z pera? Bola tu taka skuoina kde sme si radili, ale vymazali ju a tan mi radili nejaku inzulinku ale nevie aku s co to je, diky
Áno, striekačka na podávanie inzulínu
@glade22 takto to mam opytat v lekarni? A ihla bude pasovat ako do pera ?
myslis tu poslednu davku cozostava v pere? navody najdes na nete a ked zadas tuto otazku do chat gpt dozvies sa kadeco aj ze sa to neodporuca. Mna to tiez zaujimalo ale proste nema sa s tym babrat
myslis tu poslednu davku cozostava v pere? navody najdes na nete a ked zadas tuto otazku do chat gpt dozvies sa kadeco aj ze sa to neodporuca. Mna to tiez zaujimalo ale proste nema sa s tym babrat
@lija22 mne to povedala doktorka, ze si to mam pretocit alebo vyriahnut tak budem verit mojej dr ako chatu gpt😂🙈 len som sa jej neopytala ze aku striekacku mam pouzit
@lija22 mne to povedala doktorka, ze si to mam pretocit alebo vyriahnut tak budem verit mojej dr ako chatu gpt😂🙈 len som sa jej neopytala ze aku striekacku mam pouzit
@anonym_autor inzulínovú striekačku.
Najprv odstániš ihlu z pera a následne do gumičky pichneš tú inzulín.striekacku a natiahneš do nej zvyšok..
@anonym_autor inzulínovú striekačku.
Najprv odstániš ihlu z pera a následne do gumičky pichneš tú inzulín.striekacku a natiahneš do nej zvyšok..
@lusiya a ta striekacka sa predava s ihlou ci treba dokupit?
normalne natiahnes do inzulinky, kupis v lekarni, 0.6 ml je jedna plna davka
predava sa s ihlou
@anonym_autor spolu s ihlou, je tenučká
@lusiya a to je jednorazovka? Aka je cena
@lusiya a ta striekacka sa predava s ihlou ci treba dokupit?
@anonym_autor koľko si schudla odporúčas?mám recept a váham či ísť do toho🤣
@anonym_816146 schudla som zatial 8 kg
@anonym_816146 začala si?
Mňa by zaujímal, či to bude dostatočná dávka skôr. To si chceš robit sama? Na FB v skupinach to riesia stale volaju to Golden Dose.
Mňa by zaujímal, či to bude dostatočná dávka skôr. To si chceš robit sama? Na FB v skupinach to riesia stale volaju to Golden Dose.
@suzikaa neni to uplna davka, ale mam z dvoch pier, mne dr povedala, ze si to mam vytiahnut, netusim co to je golden dose🙈
@anonym_autor je to zlatá dávka.
Malo by tam byť 0,6ml (je to jedna dávka,preto sa volá zlatá.. navyše)
@lusiya dakujem za odpoved
Baby tak čo? Vystavujete to z pera? Môžete sem poslať akú striekacku kupujete? Ostáva tam toho hodne to je škoda nie 😂
Baby tak čo? Vystavujete to z pera? Môžete sem poslať akú striekacku kupujete? Ostáva tam toho hodne to je škoda nie 😂
@sasikk Ahoj, ono sa to zasekava občas aj pred skončením užívania, tak vtedy idem cez striekačku. a vlastne aj na konci, keď ostané "zlatá dávka".. kupovala som tieto https://www.drmax.sk/bd-micro-fine-plus-inzulin...
@sasikk Ahoj, ono sa to zasekava občas aj pred skončením užívania, tak vtedy idem cez striekačku. a vlastne aj na konci, keď ostané "zlatá dávka".. kupovala som tieto https://www.drmax.sk/bd-micro-fine-plus-inzulin...
@anonym_bb7a5e ahoj to je striekacka len 0,5ml a davka je 0,6ml davala si si to na 2x? Ci si to zle vysvetlujem?
@anonym_bb7a5e a ked si si to vytiahla z pera tak si si tu zvyšnu davku podala cez tu inzulinovu striekačku? mne dala doktorka 5mg pero a davkovanie 2,5mg čiže po skončení po mesiaci bude v pere dva 5mg davky navyše čo mi je luto vyhodit len tak
@anonym_bb7a5e a ked si si to vytiahla z pera tak si si tu zvyšnu davku podala cez tu inzulinovu striekačku? mne dala doktorka 5mg pero a davkovanie 2,5mg čiže po skončení po mesiaci bude v pere dva 5mg davky navyše čo mi je luto vyhodit len tak
@tinuskabenova Veď dokonci pero na kompletku, t, z. že kým ti pôjdu cvakať dieliky na pere, tak si počítaj. aj po ukončení mesiaca. Až keď už ti nebudu cvakať dieliky tak potom použiješ striekačku. z 5 mg pera je dávka 2,5 0,3 ml
@tinuskabenova ostane ti davka na 2 krat co do inzulinky vychadza podla tabulky 0,3. Ale s inzulinkou su straty lebo musis vyklepat bublinky vsetky a kontrolnym strekom sa nieco strati. Inak to platilo pre starsie pera. Kedze to ludia vyuzili dokopat aj zbytok tak upravili pera. Ty sa riad len tabulkou a vyuzi zo zbytku co sa da. Inak mas po dlhej dobe pocit, ze brzdi tak mi pomohlo vystriedat miesto v pichu. Dolhodobo do brucha a potom som presla na ruky(dole do tuku to snad viete a ste lekarom poucena)

Áno, striekačka na podávanie inzulínu