icon

Ako zastaviť extrémne vypadávanie vlasov po covide?

1. apr 2025

Prosím vás, vypadávajú mi posledné 2 týždne extrémne vlasy.. V prameňoch. Na aké vyšetrenia odporúčate ísť? Obvodná, železo, štítna, kožná.. Je ešte niečo? Kamoška mi hovorí o onkomarkeroch. Chodí sa aj na to? Ci. To s padanim vlasov nemá nič? Som 2 mes po covide. Ale. Trištvrte vlasov už nemám.

veklipo
•
1. apr 2025

U mna to boli hormony. Roky som mala fazu, ked som mala az lysiny, a potom opat huste vlasy. Nepomohlo nic, vsetky hodnoty boli ok. Malinko to zastavila kura od Kerastase.

monicatko20
•
1. apr 2025

Mne covid zobral polku hlavy, čiže to môžeš amt kľudne len reakciu po covide 🫣 mne zabral forcapil ten klasický modrý.. Do 3 týždňov vypadávanie prestalo a vlásky začali znovu rast.. Kúpila som k tomu aktivátor korienkov 🙏 Držím palce 😊

autor
•
1. apr 2025

@monicatko20 prosím pošleš mi foto? Ja už skúsim Hocičo

autor
•
1. apr 2025

@veklipo a gyn to neriešil? Tie hormóny

veklipo
•
1. apr 2025

Tak hodnoty som mala take normalne, vykyvy pocas cyklu a pocas roka su v poriadku. A brat kvoli tomu roky antikoncepciu som nechcela.
Pozri este Vellenu. Toto pijem preventivne.

unicornlady
•
1. apr 2025

U mňa je to spôsobené štítnou žľazou.
Pomohlo mi na to užívanie vitamínu D. (a to som predtým užívala rôzne vitamíny a skúšala rôzne prípravky)

sara07
•
1. apr 2025

vôbec nemusi ist o onkomankery ,vypadanie vlasov je záležitost chemoterapie
kludne sa ti môže spuštat autoimunitné ochorenie, napri pri štitnej ked su hodnoty protilatok vysoke tak vlasy vypadnu uplne .. píšem protilátok nie tsh a pod,

autor
•
1. apr 2025

@sara07 prosím a to zistím ako. Mne brali krv na štítnu, to bude to TSH

unicornlady
•
1. apr 2025

Protilátky tiež zisťujú u štítnej (anti_TPO, anti_TSH, anti_TG)
Každé súvisia s inou formou štítnej (ja som mala autoimunitný Graves-Basedow typ).

Ak ti ale vyšli dobré výsledky z krvi, tak možno ti protilátky nezisťovali.

sara07
•
1. apr 2025

nie tsh aj ostatné hodnoty môžeš mat v norme , protilátky vysoke , na endo ti mudr vyslovene na autoimunitu urobit krvne testy, sa čudujem ked ti padaju takto vlasy že to neurobili
kludne tieto hodnoty pri liekoch môžeš mat v poriadku , iba autimunitné tak vysoko že si bez vlasov uplne ale to su vysoké hodnoty , kamoška je tak

sara07
•
1. apr 2025

jej toto nespustil covid ale v 18 očkovanie na tuberu . ona mala predtym tažký ekzem čiže to už bolo autoimunitne ochorenie a do toho toto ešte, oni ju totiž 2x očkovali na tuberu žial tak celé to zblbo

patka06
•
1. apr 2025

Poradím ti vyskúšanú u viacerých, úplne jednoduchú a účinnú vec.
Pri každom umývaní vlasov primiešavaj do šamponu kávovú usadeninu cca 2 čajové lyžičky. Výsledok uvidíš po pár umytiach.

taktotedanie
•
1. apr 2025

Moja rodinna znama to mala. Takmer jej vsetky vypadali, zaplatila si tyzden kupelnej liecb az toto pomohlo inak by ostala holohlava

el74
•
1. apr 2025

Pomol mi Methionin. Odporucili mi ho v lekarni. Brala som tri mesiace jednu rano a jednu vecer. Postupne sa to zlepsovalo a po troch mesiacoch mozem povedat, ze mne naozaj pomohol.

lucialucy43
•
3. apr 2025

Určite vyskušaj uživať vápnik zinok a mne zaberá aj prirodny šampón nie tie chemizované ale na prirodnej báze zlapšilo mi to štrukturu vlasov dodal lesk a spevneli vlásky a zlepšil sa aj rast vlasov
Ja použivam a kupujem tuto a som spokojná...
https://zerotoxic.sk/

mery98
•
6. apr 2025

@taktotedanie a viete mi povedať v akých kúpeľoch?

taktotedanie
•
6. apr 2025

@mery98 bardejovske kupele

mery98
•
6. apr 2025

@taktotedanie
A jej padali po covide ci iná príčina?

taktotedanie
•
6. apr 2025

@mery98 po covide

juliacenc
•
6. apr 2025

Mne pomohlo weber biotin 5000mg

kristina_969
•
28. máj 2025

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene... čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 týmto ti telo dáva jasný znak, že je potrebné ho zvnútra prečistiť 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥

urshullita6541
•
20. jún 2025

ja som mala tiež po kovide horšie vlasy a doslova mi padali jedna radosť, skúsila som všakovaké vitamíny, šampóny, kondicionéry a nijaký výraznejší efekt...napokon som zašla na konzultáciu k pani doktorke Babišovej do Kamaly a po pár ošetreniach s mezoterapiou sa vlasy zlepšili, majú lesk a čo je najdôležitejšie zhustli