icon

Ako zvládať neustálu únavu?

19. jún 2025

Ahojte, možno to máte rovnako – spánok je, káva je, deti už aj väčšie, ale aj tak som nonstop unavená. Nie taká tá klasická „mám za sebou 2 prebdené noci“ únava, ale taká hlboká, tichá, čo sa vlečie týždne. Fyzicky vládzem, ale psychicky mám pocit, že potrebujem aspoň týždeň ticha a nikoho nevidieť.

ha_ha
•
19. jún 2025

Nechýba ti železo?

autor
•
19. jún 2025
@ha_ha

Nechýba ti železo?

@ha_ha nie, bola som na odber krvi minulý týžden. Doplnam ho pravidelne

gagik
•
19. jún 2025

Depresia

tehulka2011
•
19. jún 2025

hm ved mozes ist na par dni na taky pobyt v uplnej tme

luccija
•
19. jún 2025

Niečo zmeniť nájsť si čas pre seba hoc aj večer na prechádzku.Mas ešte malé deti?psychická únava je oveľa horšia ako fyzicka

autor
•
19. jún 2025
@luccija

Niečo zmeniť nájsť si čas pre seba hoc aj večer na prechádzku.Mas ešte malé deti?psychická únava je oveľa horšia ako fyzicka

@luccija dve v puberte a jedneho tretiaka na zš

dora281
•
Autor odpoveď zmazal
•
kvietok1233
•
19. jún 2025

Choďte s mužom a najmenším niekam na wellnes pobyt úžasný je hotel Bystrá vrátili sme sa včera úplne to dobilo baterky, wellnes, masáž, nemusíš tri dni variť 😃 ideš na výlet do prírody úžasné to bolo podľa mňa treba občas trošku zmeniť vzduch...cítila som sa už ako ty. Unavená som tiež v kuse nonstop. Ale teraz je mi lepsie.

miminka91
•
19. jún 2025

No mala by si sa zacat viac hybat, ver mi, to pomaha 😉 Aj u mna je to osvedcena metoda ako nabrat viac energie, ani magnezium nie je take ucinne 😀 Paradoxne by ta to malo vycerpat, ale nie je to tak 😉

liv1
•
19. jún 2025

1. Pohyb + meditacie ale nie ze prechadzka, ale makacka
2. Doplnit vitaminy mineraly
3. Kvalitna strava + probiotika
4. Menej cukru, menej kavy
5. Dovolenka
6. Vela cerstveho vzduchu
7. Biobran 1000 2x denne na nejaky cas.

Mala som ze asi 10% zivotnej energie. Velmi zle. A toto ma doslova postavilo na nohy.
Nemas za co 😁

dora281
•
Autor odpoveď zmazal
•
yoginka231
•
19. jún 2025

Daj si spravit odber krvy a komplexný (nie taký ako ti odporuči lekarka na 5 vitaminov). Vypočuj si hubermana a začni suplementovat bcomplex

liv1
•
19. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 kks ale clovek ktory je unaveny, nema hned depresiu…

dora281
•
Autor odpoveď zmazal
•
taktotedanie
•
19. jún 2025

Podla mna depresia

trisha_r
•
21. jún 2025

Mne pomáha magnesium v prášku z Dr.Max.