icon

Asi som slabá

11. jún 2021

Ahojte baby 😔 viem ze kazda mame svoje starosti a trapenia ale ja sa nemam komu vyrozpravat 😔 mame doma 5 mesacne zlaticko. Pred tyzdnom som bola na laparoskopii lebo nam zistili mimomarernicove 😔 dost ma to boli lebo uz mam za sebou s touto stvrtu laparoskopiu. Bez toho mam seknute krize chodim na injekcie. Dnes som bola vyberat stehy po par hodinach sa mi to na pupku otvorilo musela som ist na pohotovost. (Nehovorim o psychike). Manzel v DE a ked mi vecer vola tak este do mna zacal hukat ze co ti do pice je? Mozno len prehanam..

Strana
z2
autor
11. jún 2021

@0silvia0 z jeho spravania mi dava najavo ze to tak je

kitycat
11. jún 2021

Ak tvoja mama ani sestra sa nestriedaju pri mesacnych patorcatach naozaj neviem, co je zlozite na tom aby jedna deti zbalila kym je druha na smene a na vikend odcestovala ku tebe aj s detmi aj busom... Kedysi sa cestovalo vlakmi, autobusmi uplne v pohode cez republiku ateraz je to problem do vedlajsieho mesta...

Ako teda myslel manzel to co povedal? Frustracia alebo je to debil? Zdvihni telefon a zavolaj ako myslel to co povedal, alebo posli spravu co tym myslel.. Nase teorie mozu byt niekde uplne inde ako je realita..

0silvia0
11. jún 2021

Dava ti najavo? mozno ti dava najavo nieco ine, len to nevidis. treba to odkomunikovat. Zajtra ho poziadaj, nech ti vysvetli tie vulgarizmy, pretoze nie si ochotna si zvykat na vulgarneho muza. Ak mu nieco vadi, nech ti to povie priamo a nie pomocou vulgarizmov.

robin30
11. jún 2021

Chod na par dni niekam zmen vzduch spravte si s drobcom vylet,niekedy cloveka ubija aj to,ze je stale doma.No a s muzom asi len otvoreny rozhovor,ale keby aj mal niekoho neprizna sa (ani moj sa nepriznal).Tak hlavne sa chran aby si necakala dalsie babo.A ked nebude dobre poviem ti jedno *rbnut panvickou po hlave.A hore hlavu neboj dobre bude.

autor
11. jún 2021

@robin30 ja som si az teraz zacala uvedomovat ze on sa zmenil veeeeelmi spravanim ku mne..mozno som nemala cas si uvedomovat pri malom ale vazne. Predtym niekolkokrat denne mi povedal milujem ta len tak mi dal pusu objal ma a v poslednej dobe nic. Aj ked som mu ja povedala milujem ta tak sa len na mna pozrel s takym zvlastnym pohladom a nepovedal nic.

luccija
11. jún 2021

Tak asi sama tusis, ze sa z neho stava grobian.Par dni by som sa mu neozvala, alebo skaredo napisala, ze na toto chlapa nepotrebujes.
Aj moj muz bol vzdy nervozny, ked bolo dieta chore ci ja oni akokeby ten stres ventilovali inym sposobom
Ale sme spolu 17 r a nikdy mi tak nepovedal, lebo vie, ze by sa spustilo peklo🙂nedaj sa nie si slaba si silna zena co ine Ti zostava?druhe dieta tak skoro neplanuj

robin30
11. jún 2021

Nepremyslaj uz je vela hodin bez do postele a pokus sa si vydychnut.Akokeby si pisala o mne a mojom exmanzelovi..Pomaly sa z milujuceho muza stavalo hovado...Nic dievca to zvladnes na nejakom pakovi zivot zeny nestoji😉

autor
11. jún 2021

@robin30 uz som si aj preniesla milacika z postielky je mi velmi luto ako sa rozplakal kvoli mojmu placu a uz to nikdy nedovolim. Ten smutnucky pohlad na mna chudatko 💪 stale dufam ze to pojde ale mysliet si je hovno vediet. 🙂 dobru noc a dakujem moc.

komplikovana
12. jún 2021

autorke, v ziadnom pripade netolerovat takuto komunikaciu od manzela. Normalne si treba vykomunikovat, ze ak sa mieni takto chovat, nebudes ho pocuvat. Naco? Akoze lutost od neho ti nepomoze, ale aby nadaval? Nech vyklopi co mu lezi na srdci, pretoze si si vsimla jeho zmenu spravania. Drzim palce, si silna a uz neplac 🌞

mirkaandrej
12. jún 2021

My ženy toho zvládame častokrát ovela viac ako muzi , a su tiez zvyknutí nato , ze to zvládame bez akéhokoľvek fnukania . Nesťažujeme sa , aj počas choroby sme v nasadení ( narozdiel od nich 🤦🏻‍♀️ ) a preto su uplne prekvapení z toho , ak sa nahodou na nieco posťažujeme. Ale to samozrejme neospravedlňuje tvojho muza ani tu jeho reakciu, dôvodov moze mat vela , mozno ho štve ze nemoze byt pri Vas , ze je odlúčeny od rodiny ... najlepsie bude , ak sa ho nato opýtaš ... mozno by stalo za zváženie , aby sa muz vrátil na Svk alebo ty chod s dietatom za nim .

Strana
z2