icon

Asi som slabá

11. jún 2021

Ahojte baby 😔 viem ze kazda mame svoje starosti a trapenia ale ja sa nemam komu vyrozpravat 😔 mame doma 5 mesacne zlaticko. Pred tyzdnom som bola na laparoskopii lebo nam zistili mimomarernicove 😔 dost ma to boli lebo uz mam za sebou s touto stvrtu laparoskopiu. Bez toho mam seknute krize chodim na injekcie. Dnes som bola vyberat stehy po par hodinach sa mi to na pupku otvorilo musela som ist na pohotovost. (Nehovorim o psychike). Manzel v DE a ked mi vecer vola tak este do mna zacal hukat ze co ti do pice je? Mozno len prehanam..

Strana
z2
poopsie
11. jún 2021

Fuuuha... Tak ja by som toho veľkonožného pána vrátila z Nemecka s nasolenou ritou a by sa o nás staral...vymeniť riadnu rodinu za peniaze 👏ja by som to nikdy nedala...

hipuska
11. jún 2021

Pako. Mal naklusat domov a postarať sa o teba a vaše dieťa.

lienkashoppingqueen
11. jún 2021

to ze s Tebou tak komunikuje nie je v poriadku. Mozno mal aj on zly den.
Co pises, verim, ze mas toho vela, uplne chapem Tvoje pocity. Zaujimas sa o to, aky mal aj on den, alebo si sa kvoli svojim starostiam pozabudla zaujimat aj o neho?

iwesska
11. jún 2021

Mala si odpovedat "Nic,len som prave zistila,ze som sa vydala za hovado". Hned by zmenil ton..

zuzubb007
11. jún 2021

Nie niesi slaba, ale tvoj muz je totalny debil toto by mi raz povedal chlap ...

vrabcek15
11. jún 2021

Popravde ja by som to nedala...mne keby raz nadal muž,že do p.... tak by som bola nasratá na život a na smrť... Tak necítis sa fyzicky úplne fit, máte doma malé dieťa o on ti hentak povie...no debiel.. asi ho ešte nikdy nič nebolelo keď sa správa ako pako..

klip0
11. jún 2021

Toto by som nedala takúto komunikáciu v manželstve a takýto prístup v situácii keď ti je zle aj fyzicky aj psychicky. Neviem či to bolo prvý krát alebo to je bežné.
Prajem ti ale čím skôr zotavenie a nech ti drobček dáva energiu a radosť do života a nech nemyslíš a nestretávas sa s ničím zlym

sissy27
11. jún 2021

Zareagoval nevhodne vulgárne, či to je jeho štandardný spôsob komunikácie s tebou to vieš najlepšie ty...
Na druhej strane - nebolo by lepšie posťažovať sa niekomu kto je fyzicky bližšie? Mame, sestre, kamoške - ktoré ad 1 vedia ako ženy lepšie pochopiť ako ti je a ad 2 vedeli by ti aj fyzicky pomôcť? Odviezť k lekárovi, postarať sa o dieťa, navariť? Lebo čo má muž robiť keď je stovky km ďaleko?
A možno stojí za zamyslenie aj to, či ti nie je často “niečo”, či komunikácia z tvojej strany nie je hlavne o sťažnostiach a o tebe... a on maká v zahraničí aby ste sa mali dobre a počúva od teba stále len sťažnosti.
Možno si sa fakt vydala za necitlivé sebecké hovädo, možno to bolo výnimočne lebo mal tiež zlý deň, a možno sa treba trošku pozrieť do zrkadla...
Držím palce nech si čo najskôr fit a v pohode 🌹

klip0
11. jún 2021

A k nadpisu.. nie niesi slabá. Slaboch je tvoj chlap, že ťa v tom nechal samu a ešte ti pridáva miesto pomoci.

linda117
11. jún 2021

Nie si slaba a neprehanas, mna by take reci od muza velmi zarmutili a este ked si prechadzas takym tazkym obdobim.. On ma teraz stat pri tebe, ked nemoze fyzicky tak aspon psychicky by ti mal byt oporou

maris5
11. jún 2021

Mala si mu jednu natiahnut cez telefon. Ja som sa po laparoskopii nemohla postavit dalsie 2 tyzdne, tlacenie kociara do kopca s nakupom bol zaberak aj po 2 mesiacoch. Doma mesacne babo, ktore som ani nedokazala vybrat z postielky ako ma vsetko bolelo. Mne to zacalo hnisat, tak som si repikom umyvala stehy.
Aktualne som len seknuta v krcnej chrbtici a mam chut si poplakat aka som dodrbana a nemozem ani hlavou otocit.
Ocakavala by som od neho viac pochopenia a povzbudenia.

autor
11. jún 2021

Dakujem baby za podporu. Stale iba placem je to sila pre mna. Nemam sa komu vyrozpravat ci mame ci sestre...a to ze ci som sa zaujimala aky mal den on a tak tak samozrejme ja vobec nie som typ cloveka co sa stazuje len teraz bolo na mna toho vela a cakala som podporu. Aj na tu pohotovost som musela ist autom a s malym tak si to viete predstavit..mamina a sestra pracuju na smeny a byvaju v inom meste nemaju vodicak tak ja nemam moc moznosti. Rodina z manzelovej strany je na opacnom konci Slovenska.

amelie2017
11. jún 2021

Nie, nie si slaba. Si silna zena, ze to zvladas sama, s manzelom v zahranici. Uz to mimomaternicove musela byt velka zataz na psychiku, nie este dalsie problemy, ktore sa vyskytli po nom. A ja si teda neviem predstavit vysporiadavat sa s bolestou inak, ako vyrozpravat sa muzovi, ved on by mal byt tvoja najblizsia bytost, mal by tu byt pre teba. Nechcem ho obhajovat, ale zase ani zatracovat. Ako pristupoval on k tomu tehotenstvu? Nemoze byt, ze aj on sa citi pre to zle? Plus frustracia, ze je daleko. Niekedy clovek reaguje opacne, akoby sme cakali. Neviem, ty ho poznas najlepsie, vies, aky mate vztah a ci je to od neho normalne alebo skratove spravanie.

autor
11. jún 2021

@amelie2017 tesil sa na babatko vravel ze maly bude mat kamosa a budu vyrastat spolu. Bol vylakany ked sme sa dozvedeli ze to nebude dobre. Bol aj doma s malym ked som bola v nemocnici no ked som sa vratila uz vtedy som si vsimla ze je nejaky zvlastny. Hned prvu noc ked maly plakal som sa isla postavit len ved trvalo mi to dlhsie a on vystrelil z postele a zacal kricat na mna ze ci mi odrezali nohy ked sa nemozem postavit...uz vtedy som s placom aj s malym odisla do obyvacky a spali sme tam. Tak ja neviem ci to dava za vinu mne alebo co? 😔

bikarbona
11. jún 2021

Och moja, ja by som plakala. Ale si super silná. Ja ani nešoférujem, nieto s dieťaťom. A po takých reakciách ako mal tvoj manžel, by som sa na druhé bejbanko necítila. Drž sa.

amelie2017
11. jún 2021

Uf, tak to mi je luto, ze uz vtedy tak reagoval. Bohvie, co ma v hlave. Skoda, ze musel odist tak skoro a nemohli ste to prebrat z oci do oci. Mozno na to chce co najskor zabudnut, vytlacit to z hlavy a tym, ze ty stale nie si ok, vracia sa mu to, ale kazdopadne mu to nedava pravo spravat sa k tebe, ako sa sprava. Daj vam obom cas, je to este velmi cerstve. Ale ke tazke, ze teraz ho potrebujes a on sa sprava, ako sa sprava. Prajem vela stastia.

kitycat
11. jún 2021

Zeny ti tu pisu aka si silna a povzdbudzuju ta a maju pravdu ale aj tvoj nadpis ma nieco do seba. Ty si silna v tom, ze to zvladas sama ale v konfrontacii s muzom si ta slaba... Ak mi povie chlap "co ti je do p!ce?" tak mu opoviem to iste "a co do p!ce je tebe?!" ak sa s tebou muz rozprava tymto tonom a stale tak vo vasom vztahu nieco nie je v poriadku... Ak to povedal stylom "preco do piiii mas taketo problemy ked som prec", co asi nepovedal tak neviem preco od milost pana ocakavas nejake pochopenie...

Tvoja rodina je vo vedlajsom meste nie na konci sveta ak by si ich poziadala aby prisla aspon sestra na 1 den neviem, preco aj ked robi na smeny by k tebe neprisla a nepotesila... Pokecate objednate si dake jedlo nebudete varit iba oddychovat..

zuzipuk
11. jún 2021

Už ako mohol tak hnusne reagovať? Mal vstať on a ísť sa postarať, keď si ubolená a nie ešte ťa sundať. Práveže si silná, že to všetko takto dávaš. Dúfam, že sa spamätá chlap a uvedomí si svoje správanie. Drž sa, prajem čo najrýchlejšie zlepšenie situácie ♥️

autor
11. jún 2021

@kitycat keby som bola v pohode tak mu poviem na to svoje ale naozaj sa mi len spustili slzy a vypla som telefon..ono je to zlozite mamina so sestrou byvaju spolu sestra ma dve deti a oni maju tak smeny ze stale je niekto doma takze sa striedaju. Maju toho dost aj bezomna 🙂

autor
11. jún 2021

@zuzipuk dufam aj ja len mam taky sprosty pocit z toho ze to bude len a len horsie.. 😔

deti95060810
11. jún 2021

mm riadne sprosto zareagoval...ja by som ho poslala do zadku a ukončila hovor...

autor
11. jún 2021

@deti95060810 na slova som sa nezmohla len som to bez slova vypla a plakala a ked ma maly zbadal zacal plakat tiez je strasne lutostivy to mi prislo najviac luto chudatko 😔

0silvia0
11. jún 2021

Komunikacia tvojho manzela urcite nie je v poriadku. To vulgarizmy pouzival vzdy? Ja na toto nie som zvyknuta, takze u mna by toto nepreslo.

autor
11. jún 2021

@0silvia0 nie vobec nepouziva.

0silvia0
11. jún 2021

Takze prvy krat pouzil tieto vulgarizmy na vlastnu zenu v zlej situacii? Tak bol asi frustrovany, ze ti nemoze pomoct, kedze je daleko... Ale taketo reci?

robin30
11. jún 2021

Lutujes sa.Vies aky je, mas 5mesacne dieta a nechas si urobit dalsie...Hlavu hore manzela poslat do prdele a chranit sa lebo o par mesiacov budes zas plakat a stazovat co mas doma.Ja ta ofukovat nebudem ako ostatne zeny a ani lutovat.Mam tiez5mesacnu malu som tri mesiace po operacii platniciek a fungovala som lebo som musela sice som sa doma plazila po zemi a po troch dnoch v bolestiach som ani nedufala ze sa este kedy postavim na vlastne.A zijeme sami,moje dievcata boli u cudzich ludi kym ja som bola v nemocnici ale na stvrty den som sla domov sadla do auta a isla si po ne.Takze neplakat ale fungovat..

maxxim
11. jún 2021

Akože ta posledna veta mi vyrazila dych...
Prepač ale co je to za chlapa?
...snaď sa už cítiš lepšie...a ak máš potrebu vyrozpravať sa, kludne mi napíš s.s.

autor
11. jún 2021

@0silvia0 urcite ma z toho nieco v sebe len doposial sa sprava tak ze za to mozem ja a je to cele zle..

0silvia0
11. jún 2021

Akoze za co mozes ty? Za mimomaternicove tehotenstvo? To je blbost, ako by si za to mohla?

autor
11. jún 2021

@robin30 urobit dalsie..vies kym sa to nestalo nikdy sa takto nezachoval ja viem ze to nie je lahke aj pre neho ale nemusi to davat za vinu mne..aj som napisala kazda mame svoje starosti len som sa nemala kde vyrozpravat a ked mam pravdu povedat ono je to den co den horsie a to vazne neprudim ide to z neho a neviem kde sa to berie tam je nieco ine mozno ja ku*va neviem isto...

Strana
z2