icon

Bolest brucha ako po svalovke: čo to znamená?

Včera o 05:51

V noci som sa zobudila ze mi treba ist cikat, ako som vstala z postele zabolelo ma cele brucho ako keby som na nom mala silnu svalovku. Citila som to pri kazdom pohybe v posteli v noci. Aj teraz to citim, nie tak intenzivne ako v noci. Dlhsie som uz necvicila. Jedine co som vcera robila, ze som po dlhsej dobe (mesiac som stravila takmer cele dni za pc kvoli praci s minimom aktivity) tak sme si vybehli na 3 hod prechadzku ale v miernom tempe. Stretli ste sa s niecim podobnym?

anonym_0c957e
Včera o 05:57

sak to je normalne ked si po dlhom obdobi bez cvicenia isla na 3 hod prechadzku, divne by bolo ak by to tak nebolo, skus sa menej pozorovat

autor
Včera o 06:02
@anonym_0c957e

sak to je normalne ked si po dlhom obdobi bez cvicenia isla na 3 hod prechadzku, divne by bolo ak by to tak nebolo, skus sa menej pozorovat

@anonym_0c957e nie som typ co sa pozoruje, len ma to dost prekvapilo. Ved to bola len pomala prechadza, neprislo mi to ako aktivita co by sposobila svalovku na bruchu. Skor by som nohy mohla citit

anonym_b2ed05
Včera o 08:11

bolesť brucha ako po svalovke, čo to znamená? žeby máš svalovku??

autor
Včera o 08:13
@anonym_b2ed05

bolesť brucha ako po svalovke, čo to znamená? žeby máš svalovku??

@anonym_b2ed05 no len nemam mat z coho svalovku… ved som nic nerobila… keby ze cvicim a mam svalovku asi sa nad tym necudujem